"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / OIKONOMIA

Μύνηση κατά του Καμίνη ετοιμάζει ο Καπερνάρος, για το παρεμπόριο


kapernaros_-LathroKaminis

Στοιχεία για την δράση του παραεμπορίου στην πρωτεύουσα συγκεντρώνει ο γνωστός δικηγόρος και βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, προκειμένου να καταθέσει μήνυση για παράβαση καθήκοντος κατά του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.

Υπολογίζεται ότι ο συνολικός τζίρος του εμπορίου του πεζοδρομίου ξεπερνά ετησίως τα 20 δις ευρώ, με το ελληνικό κράτος να χάνει τουλάχιστον 8 δις από ανείσπρακτους φόρους.

Παράλληλα, η δράση τους, αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους μαζί με την οικονομική κρίση και τις πορείες για τα χιλιάδες λουκέτα που μπαίνουν στα καταστήματα της πόλης.

 

 

Σύμφωνα με τον κ. Καπερνάρο, τα όσα συμβαίνουν με τους παράνομους μικροπωλητές έχουν ξεπεράσει κάθε ιστορικό προηγούμενο.

Όπως τονίζει το Πολυτεχνείο και η ΑΣΟΕΕ έχουν μετατραπεί σε αποθήκες χωρίς τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας και ιδιαίτερα ο Δήμος Αθηναίων να κάνουν το παραμικρό προκειμένου να ανατραπεί η απαράδεκτή κατάσταση.

Κατά τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ο κ. Καμίνης φέρει αποκλειστικά ευθύνη γιατί αντί να τους μαζέψει (τους παρανόμους) τους ανέχεται επιδεικνύοντας προκλητική και ιταμή συμπεριφορά.

www.elkosmos.gr

2 thoughts on “Μύνηση κατά του Καμίνη ετοιμάζει ο Καπερνάρος, για το παρεμπόριο

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΪΜΟΥ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΪΜΟΥ, ΑΝ ΠΑΤΑΧΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΜΕΣΑ), ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΪΜΟΥ / ΑΠΟΜΙΜΙΣΕΙΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΤΑΧΘΕΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.
    ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ:
    «Η ΦΤΗΝΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ»
    Η ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.
    ————————-
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ, (ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ: ΚΑΨΗΣ / ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ / ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ / ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ / ΚΟΣΙΩΝΗ / ΤΡΕΜΗ) ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΡΩΙΝΗΣ…………………………

Σχολιάστε