"Greek National Pride" blog / ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Όλα τα καθησυχαστικά twitter του Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκου που διαψεύστηκαν


kostaneo

Όλα τα καθησυχαστικά twitter του Α/ΓΕΕΘΑ προς τους στρατιωτικούς επαναφέρει ο ΣΥΣΜΕΔ,με αφορμή την κλήση σε απολογία του πρόεδρου του ΣΥΣΜΕΔ και του γενικού γραμματέα του.

Η παράθεση των μηνυμάτων έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

“Το τελευταίο διάστημα και μετά τις αλλεπάλληλες μειώσεις στους μισθούς και στα επιδόματα των Ελλήνων στρατιωτικών και τις φραστικές επιθέσεις που δέχθηκε συλλήβδην η οικογένεια των στρατιωτικών από ανώτατους κυβερνητικούς παράγοντες”, γράφει η ανακοίνωση του ΣΥΣΜΕΔ “ προκλήθηκε έντονη δυσφορία και απογοήτευση στους ίδιους (τους στρατιωτικούς) και στις οικογένειές τους, οι οποίοι προσπαθούσαν με κάθε δυνατό και νόμιμο τρόπο, έγκυρα και έγκαιρα, να ενημερωθούν για οτιδήποτε αφορά στα θεσμικά, οικονομικά, συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά δικαιώματά τους, καθόσον και επιπλέον των ανωτέρω εκούσιες ή ακούσιες διαρροές δημιουργούσαν πανικό και σύγχυση που επηρέασαν σε σημαντικό βαθμό το ηθικό του στρατεύματος.

 

 

Μάλιστα η δυσφορία και η σύγχυση έφτασαν στο ζενίθ όταν ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ με ανακοινώσεις του στο προσωπικό του twitter, κατ΄ επανάληψη ανακοίνωσε:

Την 3 Αυγούστου 2012: Michalis Kostarakos @ Kostarakos ,
Κανένας στις ΕΔ δεν έδωσε εντολή έστω να μελετηθούν νέες μειώσεις μισθών και επιδομάτων. Ο ΥΕΘΑ είπε Ούτε ένα ευρώ. Η προσπάθεια συνεχίζεται.

Την 4 Αυγούστου 2012: Michalis Kostarakos
@ Kostarakos, Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι οι μειώσεις των αποδοχών του προσωπικού των ΕΔ έχουν μέχρι τώρα ξεπεράσει το 30%.

22 Αυγούστου 2012: Michalis Kostarakos
@ Kostarakos, Όσα λέγονται ή γράφονται για πιθανές μειώσεις μισθών είναι εικασίες και γνώμες. Οι προσπάθειες για το καλύτερο συνεχίζονται. Είμαστε όλοι μαζι

Την 22 Αυγούστου 2012: Michalis Kostarakos
@ Kostarakos, Ειναι απίστευτο πόσο η Πολ .Ηγεσία, ο Ειδ. Γραμματέας κ οι σύμβουλοι του ΥΠΕΘΑ αγωνίζονται γ τους μισθούς μας. Είμαστε όλοι μαζί. Για το καλύτερο

Την 14 Σεπτεμβρίου 2012: Michalis Kostarakos
@ Kostarakos, Η Πολιτική κ Στρατιωτική Ηγεσία εκαναν γνωστές στο ΥΠΟΙΚ τις θέσεις τους για τα οικονομικά θέματα που μας αφορούν ήδη απο το τέλος Αυγούστου

Ο Σύνδεσμος, μέσα από τη μέχρι τώρα δραστηριότητά του και τα εκατοντάδες έγγραφά του, που απέστειλε ή κοινοποίησε στον κ. Α/ΓΕΕΘΑ, παρενέβη θέλοντας να εξισορροπήσει τα πράγματα.

Προφανώς κάποιοι επιλέγουν την τακτική
της επίθεσης.

γ. Ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων κατ΄ εφαρμογή του καταστατικού του, ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, θα συνεχίσει και θα εντείνει, κατά περίπτωση, την πίεση για απαντήσεις σε ερωτήματα που ταλανίζουν χρόνια τώρα τους Έλληνες στρατιωτικούς διεκδικώντας, ταυτόχρονα, μέσα στα νόμιμα όριά του την επίλυσή τους.

4. Θεωρούμε ότι τα δύσκολα χρόνια που διανύουμε, σε μια δικαιοκρατούμενη πολιτεία, πρέπει να μας βρουν όλους τους Έλληνες πολίτες (φέροντες ή όχι στολή) ενωμένους και δυνατούς και όχι διασπασμένους με βολές εκατέρωθεν των κοινωνικών ομάδων, που μόνο κακό θα κάνουν στη συνοχή της κοινωνίας, θα αποπροσανατολίσουν από τους κοινούς μας στόχους και θα παράξουν αποτελέσματα
διαφορετικά από τα επιθυμητά.

  πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s