"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΙΣΛΑΜ / Τουρκία

ΤI ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ Το «χαρτί» του Ισλάμ παίζει στην Ελλάδα η Άγκυρα – 500.000 μουσουλμάνοι ο στόχος


Erdogan-Imamis

Διαστάσεις «θριάμβου» παίρνει στον τουρκικό Τύπο η  πρόταση του Ρ.Τ. Ερντογάν για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα και την πρόθεσή του να το χρηματοδοτήσει με δημοσιεύματα τα οποία εκθειάζουν το θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα για την πρόταση του Τούρκου πρωθυπουργού.

Όπως από την αρχή αναφέραμε μέσα από το defencenet.gr ο κίνδυνος από την «αθώα» τουρκική πρόταση είναι ιδιαίτερα μεγάλος καθώς ο Τούρκος πρωθυπουργός εμφανίζεται από τον τουρκικό Τύπο  ως «προστάτης» και μέγα ευεργέτης των μουσουλμάνων στην Ελλάδα  φιλοξενώντας δηλώσεις εκπροσώπων μουσουλμανικών οργανώσεων.

\

Η είδηση ότι η Τουρκία θα ζητούσε την ανέγερση ενός τζαμιού στην Αθήνα –έχει τη συμβολική του αξία αυτό- μέχρι και πριν από δύο δεκαετίες θα φάνταζε ως ανέκδοτο και ουδείς θα μπορούσε να την αντιληφθεί.

Τώρα όμως και με την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στη χώρα, εισβολή η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία των τουρκικών αρχών και την απάθεια του ελληνικού (;) κράτους τέτοια θέματα δυστυχώς απασχολούν την εσωτερική επικαιρότητα ενώ υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να καν να υπάρχουν.

Οι τουρκικοί σχεδιασμοί είναι πλέον φανεροί και απροκάλυπτοι. 

Πρώτα στέλνουν στην Ελλάδα εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους και ακραίους ισλαμιστές, από όλα τα μέρη του κόσμου, έχοντας προεξοφλήσει  εκ των προτέρων ότι οι αδύναμες, ηττοπαθείς και καθοδηγούμενες πολιτικές ηγεσίες στην Αθήνα δε θα αντιδράσουν και μετά ως «Δούρειο Ίππο» χρησιμοποιούν τους πληθυσμούς αυτούς για να περάσουν τη δική τους ατζέντα:

Άλωση του ελληνισμού εκ των έσω.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων αυτών οδηγήθηκε στην Ελλάδα βάσει συγκεκριμένου σχεδίου, πέρασαν τα σύνορα παράνομα ως να περνούσαν στο γειτονικό νομό, καταλαμβάνοντας αστικές περιοχές στην πρωτεύουσα της χώρας, δημιουργώντας γκέτο και τώρα χρησιμοποιούνται ως μέσο και μοχλός  πίεσης από την Άγκυρα.

Και ξαφνικά η Ελλάδα βρίσκεται με ένα πρόβλημα στα χέρια της, τη στιγμή που εάν σε αυτό τον καταπληγωμένο από προδοσίες τόπο, όλα λειτουργούσαν όπως θα έπρεπε να λειτουργούν και απλά εφαρμοζόταν ο νόμος ουδέποτε θα έπρεπε να αντιμετώπιζε ένα τέτοιο πρόβλημα.

Και αυτό είναι το πλέον εξωφρενικό:

Πληθυσμοί οι οποίοι ουδέποτε έπρεπε να βρίσκονται εδώ, γιατί πολύ απλά η χώρα δεν είχε καμιά υποχρέωση να τους δεχτεί αφού ποτέ δεν τους κάλεσε, τώρα ζητούν και επίσημα να αλλάξει η εικόνα όχι μόνο της πόλης, αλλά της κοινωνίας της ίδιας.

Και δεν είναι μόνο αυτό.

Οι «μετανάστες» αυτοί εάν πάλι εφαρμοζόταν ο νόμος θα έπρεπε να έφευγαν από τη χώρα καθώς κακώς ήρθαν, πλην αυτών που δικαιούνται βάσει διεθνών συνθηκών που έχει υπογράψει η Ελλάδα, περί πολιτικού ασύλου.

Τώρα, όχι μόνο δεν συμβαίνει αυτό αντίθετα το πρόβλημα διογκώνεται συνεχώς.

Φυσικά και δεν πρόκειται περί ενός και μόνο τζαμιού και ενός νεκροταφείου όπως ζητούν.

Πόσους θα καλύψει ένα τζαμί;

 

Πεντακόσιους;

 

Χίλιους;

 

Δύο χιλιάδες;

 

Σύμφωνα με το Anadolu agency που δημοσιεύει τη σχετική είδηση στην Ελλάδα ζουν μισό εκατομμύριο μουσουλμάνοι – και επαναλαμβάνουμε εκεί που δεν θα έπρεπε να υπήρχαν παρά μόνο κάποιες χιλιάδες πολιτικοί πρόσφυγες- εκ των οποίων το 40% στην Αθήνα δηλαδή κάπου 200.000.

Εάν από το νούμερο αυτό αφαιρέσουμε 150.000 Έλληνες μουσουλμάνους –οι μισοί περίπου τουρκόφωνοι- που ζουν στη δυτική Θράκη, έχουμε ένα νούμερο 350.000 μουσουλμάνων οι οποίοι δεν θα έπρεπε να υπήρχαν καν εδώ!

Και το νούμερο αυτό μόνο αφορά μόνο μια συντηρητική πρόβλεψη καθώς ουδείς πράγματι γνωρίζει πόσοι πράγματι είναι εδώ.

Άλλες εκτιμήσεις μιλούν μέχρι για 700.000 μουσουλμάνους και ακραίους ισλαμιστές.

Έτσι ακόμη και αν ανεγερθεί το τζαμί είναι σίγουρο πως σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα αιτήματα για περισσότερα τζαμιά, στη συνέχεια μουσουλμανικά θρησκευτικά σχολεία, περισσότερα κέντρα ισλαμικών σπουδών.

Θα ακολουθήσουν όμως και άλλα.

Στα γκέτο θα δημιουργηθούν ζώνες απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον υπόλοιπο πληθυσμό, θα επιβληθεί ο νόμος της σαρία και άλλα πολλά.

Άλλωστε αυτά ήδη συμβαίνουν στην Βρετανία.

«Είμαστε πολύ ευγνώμονες προς τον κ. πρωθυπουργό.

 Η προσφορά του μας έκανε πολύ ευχαριστημένους.

 Αλλά εκτός από το τζαμί υπάρχει ένα περισσότερο κρίσιμο ζήτημα αυτό του νεκροταφείου.

Μπορούμε να βρίσκουμε πάντα ένα μέρος να προσευχόμαστε αλλά όχι και να και να θάβουμε τους νεκρούς μας»,  δήλωσε κάποιος Mazen Rassas, αντιπρόεδρος της μουσουλμανικής ένωσης Ελλάδας.

Θαυμάστε δήλωση.

Είναι δηλαδή ευγνώμονες στον Τούρκο πρωθυπουργό και όχι βέβαια στην Ελλάδα που τους φιλοξενεί ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε και παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν τι έχει υποφέρει ο τόπος αυτός από τους Τούρκους ανά τους αιώνες  παρόλα αυτά εκφράζει τον θαυμασμό του για τον Ρ.Τ. Ερντογάν.

Παρόμοιες δηλώσεις είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν και από άλλους μουσουλμάνους και εάν δεν βγουν στη δημοσιότητα σίγουρα θα εννοούνται.

Διαμορφώνεται επομένως ένα πληθυσμιακό στοιχείο –παρανόμως διαμένοντας στην Ελλάδα- το οποίο εναγκαλίζεται με την τουρκική πολιτική στην καρδιά της Ελλάδας.

«Προστασία σε όλους τους μουσουλμάνους της Ελλάδας θέλει να “πουλήσει” ο Ερντογάν» αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση.

Όλα δείχνουν πλέον ότι οι μουσουλμάνοι την «αγοράζουν» μετά χαράς.

Και οι αληθινές περιπέτειες για τον τόπο τώρα ξεκινούν…

 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

7 thoughts on “ΤI ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ Το «χαρτί» του Ισλάμ παίζει στην Ελλάδα η Άγκυρα – 500.000 μουσουλμάνοι ο στόχος

 1. ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΣΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΑΜΟΙΨΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΥΚΩΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ.

 2. Το Τζαμί για τον έλληνα ισούται με 500 χρόνια σκλαβιάς.
  Είναι το σύμβολο της τουρκοκρατίας.
  Είναι μισητό κατασκεύασμα δεν είναι απλά ένα λατρευτικό σύμβολο.
  Δεν θα μας πείραζε καθόλου μα καθόλου ένας Βουδιστικός ναός η ένας οποιοσδήποτε άλλος ναός διότι απλά δεν φέρνει αρνητικές μνήμες στο μυαλό του Έλληνα.
  ΤΖΑΜΙ = ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ για εμάς τους Έλληνες.

 3. ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΜΙΛΗΣΙΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΕΝΟΣ ΤΖΑΜΙΟΥ!ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ!!ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΤΟ ΑΡΑΓΕ;;;ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ;;

 4. 1) JAMI YOK ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! 2)JAMI YOK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! JAMI EVET ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΜΟΓΓΟΛΙΑ!ΟΥΙΓΟΥΡΙΑ!ΜΑΝΤΖΟΥΡΙΑ! ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΑΥΣΤΡΙΑ!ΑΓΓΛΙΑ!ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ!.. «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!»>>> ( ΟΧΙ! ΗΕΤ! ΝΟ! ΝΕΙΝ! ΝΟ! ΝΟ! ΝΟ! ΝΟ!..>>>>>>>>>>BILIYORUM TURK KAKALUM KIOFTEDES! UNDERSTAND?! VERSTANDEN?! CAPICE?! COMPRENDES?!ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?!<<<<.

 5. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ,
  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
  ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ*, ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ……..ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ!
  ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ.
  ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ,
  ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ….ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ!
  Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ** ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΣΩΣΤΟ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ!
  ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
  ——————–
  *ΡΩΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ! ΜΠΟΡΕΙΣ!

  **ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ:
  «ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ «ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ, Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ» ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s