
SOS εκπέμπουν οι 250 μόνιμοι κάτοικοι του Καστελόριζου, που εδώ και χρόνια δηλώνουν «ξεχασμένοι από Θεό και ανθρώπους».
Η υποστελέχωση των υπηρεσιών του δήμου είναι το μικρότερο πρόβλημα για την ακριτική περιοχή, που αντιμετωπίζει καθημερινά την έλλειψη γιατρών, την αδυναμία μεταφοράς καυσίμων, την έλλειψη πόσιμου νερού.
Για την κάλυψη των αναγκών του Καστελόριζου σε νερό χρησιμοποιείται εδώ και δύο χρόνια μία μονάδα αφαλάτωσης του θαλασσινού νερού, η οποία όμως είναι δαπανηρή, αφού για τα ανταλλακτικά της δόθηκαν σε αυτό το διάστημα πάνω από 60.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται το ρεύμα που καταναλώνεται για τη λειτουργία της, οι ειδικές μεμβράνες και η πληρωμή ειδικού για τη συντήρησή της.
Kai sto Kastellorizo ftasane h albanoi?? Vre ti pathame
ΞΕΦΤΥΛΑ. ΤΟ ΠΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.
Kai sto Kastellorizo ftasane h albanoi?? Vre ti pathame
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΑ!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ!!!ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΓΚΡΙΚΛΙΣ!!!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΚΕΙ, ΟΠΩΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΙΛΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΧΘΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΥΣΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
ΚΑΙ (ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ (99%) ΣΙΓΟΥΡΟΣ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΧΘΕΙ Ή ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΜΑΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ, ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ, ΕTΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ, (ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΕΝΕΚΟΙ, YES MAN ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙ), ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.