"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΙΣΛΑΜ / Μυστικές Υπηρεσίες / ΜΙΤ / Πακιστάν / Τουρκία

Οι Μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν ISI έρχονται πρώτες παγκοσμίως


home

Μιας και έχουμε πολλούς Πακιστανούς στην Ελλάδα (νομίμους και παρανόμους)  και κάποιους Πακιστανούς με ιδιόρρυθμες συμπεριφορές , ίσως να ήταν ωφέλιμο να γνωρίζουμε ότι οι Πακιστανικές μυστικές υπηρεσίες θεωρούνται ως οι καλύτερες μυστικές υπηρεσίες του κόσμου!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια μικρή διαδικτυακή έρευνα του Greek National Pride ανέδειξε τις μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν ως τις καλύτερες του κόσμου πάνω από την CIA και πάνω ακόμα και από αυτή την ίδια την Mosad.

Στην ιστοσελίδα  http://www.dirjournal.com/ κατατάσσουν πρώτη ανάμεσα στις εφτά καλύτερες μυστικές υπηρεσίες του κόσμου την πακιστανική μυστική υπηρεσία  ISI .

Θα ήθελα εδώ να αναφερθώ στις άριστες σχέσεις και προπαντός στον τομέα των ενόπλων δυνάμεων Τουρκίας – Πακιστάν .

Οι σχέσεις αυτές είναι εδώ και πολλές δεκαετίες  σταθερά και άρρηκτα  άριστες και αδιάκοπτες .

 

 

473090-TurkeyandPakistanILLUSTRATIONJAMALKHURSHID-1354252475-103-640x480

Όλα τα παραπάνω με κάνουν καχύποπτο  , πολύ καχύποπτο για τον ρόλο των Πακιστανών στην Ελλάδα με τον τρόπο που εισβάλουν μέσω Τουρκίας , χωρίς στοιχεία , με ψευδή ονοματεπώνυμα και πολλές φορές με ψευδείς χώρες καταγωγής.

Σχεδόν κάθε χώρα στον κόσμο έχει μια υπηρεσία πληροφοριών που είναι επιφορτισμένη με την κατασκοπεία με σκοπό να προστατεύσει τα δικά του συμφέροντα σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών, πολιτικών και στρατιωτικών συμφερόντων.

turkey-pakistan-aircraft

 

Ενώ μερικοί από αυτούς τους οργανισμούς έχουν συνάψει συμφωνίες για την ανταλλαγή πληροφοριών με άλλους για μεγαλύτερο αντίκτυπο, άλλοι είναι πολύ μυστικοπαθείς και να κάνουν ένα σημείο για να μοιραστεί με κανέναν.

Είναι ευρέως γνωστό ότι πολλές χώρες έχουν κατάσκοποι σε άλλες περιοχές του κόσμου για το σκοπό της συλλογής δεδομένων νοημοσύνης.

Ποιοι είναι οι κατάσκοποι και πώς ακριβώς λειτουργούν είναι πιο μυστικοπαθείς στη φύση.

ISI1

1: ISI (Πακιστάν)

Η Διεύθυνση Inter-Services Intelligence (πιο γνωστή ως Inter-Services Intelligence ή απλά από τα αρχικά της ISI), είναι η βασική υπηρεσία  μυστικών υπηρεσιών του Πακιστάν, υπεύθυνη για την παροχή κρίσιμων πληροφοριών εθνική αξιολόγηση της ασφάλειας στην κυβέρνηση του Πακιστάν.

 Η ISI είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις υπηρεσίες μυστικών υπηρεσιών του Πακιστάν, ενώ οι  υπόλοιπες είναι: το Γραφείο Πληροφοριών (ΙΒ) και η  Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΜΙ).

120927_pakistan_drones

Είναι ο διάδοχος της  ΙΒ και της ΜΙ διαμορφώθηκε μετά την Ινδό-πακιστανικό πόλεμο  του 1947 για το συντονισμό και τη λειτουργία των δραστηριοτήτων κατασκοπείας για τους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων του Πακιστάν.

110

 

Η ISI ιδρύθηκε ως ανεξάρτητη υπηρεσία πληροφοριών το 1948, προκειμένου να ενισχύσει την ανταλλαγή στρατιωτικών πληροφοριών μεταξύ των τριών κλάδων των ενόπλων δυνάμεων του Πακιστάν στον απόηχο μετά την Ινδό-πακιστανικό  πόλεμο  του 1947, η οποία είχε εκθέσει τις αδυναμίες στην συλλογή πληροφοριών, την ανταλλαγή και τον συντονισμό  μεταξύ του Στρατού,  Πολεμικής Αεροπορίας και  του Ναυτικούτων Πακιστανικών ενόπλων δυνάμεων.

school_bus_in_pakistan

 

Με στοιχεία από : dirjournal.com

https://nationalpride.wordpress.com

2 thoughts on “Οι Μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν ISI έρχονται πρώτες παγκοσμίως

  1. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ MR.ILLEGAL IMMIGRANT! ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ! Η» ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΤΟΥ!>> ΣΤΟ ΒANGLADESH! H» ISLAMABAD! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΗ Η ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ! Η ΗΡΩΙΝΗ!,ΤΟ ΟΠΙΟ!,ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΗ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΞΕΝΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ!,….ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΥΤΗΝ ΓΗ !…… ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΣΩ>>>>> AND DON»T TRY TO COME BACK AGAIN! SO PLEASE STAY WHERE YOU ARE!. THANK YOU! MR. ILLEGAL IMMIGRANT!.

  2. ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.
    ΕΠΛΙΖΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΕΖΕΙ…………
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ, ΤΟΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s