"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ

Ο ύποπτος… «στρατάρχης» Αθηνών κύριος Ασλάμ


https://nationalpride.files.wordpress.com/2013/02/pakistanos-praktoras1.jpg?w=500

Ποιος είναι άραγε αυτός ο κύριος από το Πακιστάν που έχει το θράσος να μας απειλεί με πόλεμο και δεν βρέθηκε κανείς να του κόψει «τον βήχα»;

Ποιος νομίζει ότι είναι αυτός που έχει την εντύπωση ότι για πολύ ακόμη θα εξακολουθήσει να υποδαυλίζει εντάσεις που θα μπορούσαν να ξεφύγουν από τον έλεγχο, χωρίς το ελληνικό κράτος να αποδεικνύει τον ελάχιστο σεβασμό στον εαυτό του εξουδετερώνοντάς τον με συνοπτικές διαδικασίες (για τη δράση του μιλάμε…);

Κυβέρνηση, ΕΥΠ και Αστυνομία κάποια στιγμή θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τέτοιους τύπους σε πιο μόνιμη βάση και κάτι χαζοχαρούμενοι ψευδο-κουλτουριάρηδες που έχουν εξελιχθεί σε υπασπιστές του καθένα που θέλει να σπείρει το χάος στη χώρα εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς, δεν μπορούν για πάντα να αποτελούν το άλλοθι για την αδράνεια του συστήματος…

 

 

Όποια πολιτική δύναμη κρύβεται από πίσω έχοντας υιοθετήσει – μέσα στη συλλογική βλακεία που τη μαστίζει – τέτοιους τύπους που σε άλλες χώρες απλώς δεν θα ζούσαν αν έκαναν τα ίδια, θα πρέπει να εκτεθεί και ας αποφασίσει ο ελληνικός λαός που τόσο των επικαλούνται όλοι, εάν τέτοιοι τύποι θα πρέπει να γίνονται ανεκτοί ή όχι.

Το ρεπορτάζ του συναδέλφου Δημήτρη Αμοργιανού στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ξεσκεπάζει τη δράση του απαράδεκτου αυτού κυρίου… Ακολουθεί το άρθρο:

Ο Πακιστανός ακτιβιστής Τζαβέντ Ασλάμ απασχολεί τις Ελληνικές αρχές τα τελευταία χρόνια για υποθέσεις του κοινού Ποινικού Δικαίου.

Το 2006 είχε βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καταγγέλλοντας ότι πράκτορες της ΕΥΠ, καθ΄ υπόδειξη των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, είχαν ανακρίνει 28 Πακιστανούς αμέσως μετά το τετραπλό βομβιστικό χτύπημα που είχε δεχθεί το Λονδίνο από την «Αλ Κάιντα» τον Ιούλιο του 2005. Στις 6 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, ο μη επίσημα αναγνωρισμένος από την κυβέρνηση του Πακιστάν πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα, με την επωνυμία «Η Ενότητα», συνελήφθη για υπόθεση που αφορούσε σε «παράνομη μετανάστευση και λαθραία διακίνηση ανθρώπων», κατόπιν έκδοσης εντάλματος από την Interpol.

Πόλεμος

Από τότε μέχρι σήμερα ο Ασλάμ έχει αναπτύξει πλούσια δραστηριότητα, φθάνοντας στο σημείο –και μάλιστα πολύ πρόσφατα- να πει το αμίμητο «αν θέλουν πόλεμο, θα κάνουμε πόλεμο»!

Η πρεσβεία του Πακιστάν στην Αθήνα, έχει ενημερώσει στο παρελθόν το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για πιθανή εμπλοκή του Ασλάμ σε παράνομες ενέργειες, συμπεριλαμβάνοντάς τον σε λίστα που είχε προσκομίσει με 38 υπηκόους του Πακιστάν που διέμεναν στην Ελλάδα και εμπλέκονταν σε σοβαρά αδικήματα. Αυτά αφορούσαν εμπόριο ανθρώπων και ναρκωτικών, ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος, απαγωγή για λύτρα και πλαστογραφία εγγράφων.

Στα πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία που είχαν εντοπίσει τότε οι ελληνικές αρχές για την δράση του Ασλάμ περιλαμβάνονται τα εξής: Τα ημερολόγια με την καταχώριση μεγάλων χρηματικών ποσών που είχαν βρεθεί τον Μάιο του 2004 στο κατάστημά του περιείχαν σημειώσεις γραμμένες σε διάλεκτο που οι Ελληνικές αρχές δυσκολεύτηκαν να αποκωδικοποιήσουν. Το σημαντικότερο στοιχείο που προέκυψε, όμως, είναι ότι σε κάποια από τις σελίδες αναγραφόταν περιστατικό πνιγμού εννέα λαθρομεταναστών στην Κυπαρισσία στις αρχές του 2003.

Μεγάλα ποσά

Επιπλέον, σε έρευνες που είχαν πραγματοποιήσει παλαιότερα στο σπίτι του, οι αρχές είχαν βρει και κατασχέσει εντολές πληρωμής και ανάληψης μεγάλων χρηματικών ποσών από διάφορες τράπεζες με τα στοιχεία του Ασλάμ, χωρίς να είναι δυνατή η δικαιολόγησή τους.

Στο υπ’ αριθμόν 19630 εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας το δηλωθέν εισόδημά του ήταν μόλις 3.000 ευρώ για το έτος 2002. Το περίεργο είναι ότι όσο η έρευνα βρισκόταν σε εξέλιξη ο ίδιος ήταν στο Πακιστάν, όπου είχε παραμείνει για ένα εξάμηνο μετά τον Μάιο του 2004.

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς –ενώ είχε επιστρέψει από το Πακιστάν- είχε προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα μεγάλα χρηματικά ποσά που υπήρχαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς του ισχυριζόμενος ότι μέσω του γραφείου που διατηρούσε τα έστελνε στους συγγενείς των πελατών του στο Πακιστάν.

Για τις σημειώσεις ανέφερε ότι τις κρατούσε για δική του ενημέρωση.

Τον Ιανουάριο του 2007 το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών απέρριψε ομόφωνα το αίτημα των πακιστανικών αρχών για την έκδοσή του. Στη συνέχεια, η Εισαγγελία Εφετών άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος που δεν είχε επιστρέψει την έκδοσή του κι έτσι η έφεση έφτασε στον Άρειο Πάγο, ο οποίος έλαβε την απόφαση, με πλειοψηφία τριών έναντι δύο, να μην εκδοθεί στο Πακιστάν ο Τζαβέντ Ασλάμ.

Από τότε, ο μη αναγνωρισμένος από την κυβέρνηση της χώρας του πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, περιφέρεται μεταξύ «κοινωνικών κινημάτων» και τηλεοπτικών σταθμών… διαταράσσοντας την κοινωνική ειρήνη.

Δικογραφία

Οι Ελληνικές αρχές από το 2003 έχουν αρχίσει έρευνα για την πιθανή εμπλοκή του Ασλάμ σε υποθέσεις λαθραίας διακίνησης ανθρώπων.

Μάλιστα, η σχετική δικογραφία που είχε σχηματίσει η ΕΛ.ΑΣ. στις 5/5/2004, παρουσίαζε συγκλονιστικά στοιχεία για τις παράνομες δραστηριότητες στις οποίες φερόταν να εμπλέκεται.

Το 2006 η πακιστανική πρεσβεία στην Ελλάδα ειδοποιήθηκε επίσημα ότι οι δικαστικές αρχές της πακιστανικής πόλης Γκουτζοαβολά είχαν εκδώσει ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, βάσει της πακιστανικής νομοθεσίας που αναφέρεται στην παράνομη διακίνηση ανθρώπων.

Εις βάρος του είχαν σχηματιστεί δύο κατηγορίες για παράνομη διακίνηση ανθρώπων και λαθρομετανάστευση, καθώς και παράνομη διακίνηση χρημάτων από την Ελλάδα στο Πακιστάν.

Εκείνο που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό ότι οι αρχές του Πακιστάν είχαν συλλάβει τον αδελφό του Τζεβέντ Ασλάμ, Ριτζάμ, για πιθανή εμπλοκή του σε υποθέσεις λαθρομετανάστευσης. Εκείνος είχε κρατηθεί από τις πακιστανικές αρχές για περίπου 10 εβδομάδες και έπειτα από διαδοχικές ανακρίσεις φέρεται ότι είχε ομολογήσει πως ο αδελφός του, Τζαβέντ, συμμετείχε στον βασικό πυρήνα ενός εκ των μεγαλύτερων κυκλωμάτων διακίνησης ανθρώπων από το Πακιστάν στην Ελλάδα.

Σε εκείνη την ομολογία είχε στηριχθεί η έκδοση εντάλματος σύλληψης, ενώ στις έρευνες για τον Τζαβέντ Ασλάμ είχαν εμπλακεί και οι μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν, ερευνώντας αν κάποιο από τα χρήματα που φέρεται να έχει διακινήσει είχαν καταλήξει σε χρηματοδοτικά δίκτυα της διεθνούς τρομοκρατίας.

Who is who

Ο Τζαβέντ Ασλάμ γεννήθηκε στο Πακιστάν το 1968 και κατά δήλωσή του ήρθε στην Ελλάδα το 1996. Πέραν της εμπλοκής του σε υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου, έχει έρθει σε οξεία αντιπαράθεση με την πακιστανική κυβέρνηση, κυρίως εξαιτίας της υπόθεσης απαγωγής 28 Πακιστανών το 2005, που είχε προκαλέσει σάλο.

Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι παλαιότερα πολλά μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας είχαν επιδώσει ψήφισμα καταγγελίας κατά του Ασλάμ στο Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ενώ παράλληλα κάποιοι από τους καταγγέλλοντες για την υπόθεση της απαγωγής ανασκεύαζαν, ισχυριζόμενοι ότι είχαν χρηματιστεί.

Η Πακιστανική κυβέρνηση, η οποία έχει ζητήσει την έκδοση του Ασλάμ, αρνείται συστηματικά να προχωρήσει σε ανανέωση του διαβατηρίου του.

defence-point.gr

One thought on “Ο ύποπτος… «στρατάρχης» Αθηνών κύριος Ασλάμ

  1. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ! ΓΙΑΤΙ 1) ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ! 2) ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΟΥΡΗ!& ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ! Η» ΣΤΙΣ ΗΠΑ! Η» ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ! ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ? ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ! HE IS A ENEMY AGAIST THE NATIONAL SECURITY! EAN TON ΔΕΙΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s