"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΜΙΤ / ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ / Τουρκία

Τουρκική προπαγάνδα! «Μπλέκουν» την Ελλάδα με την έκρηξη στην Άγκυρα!


Στο στόχαστρό του βάζουν ξανά την Ελλάδα ορισμένοι κύκλοι στην Τουρκία διοχετεύοντας σε μικρή – ευτυχώς – μερίδα του τουρκικού τύπου ότι  ο βομβιστής  αυτοκτονίας, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης  DHKP-C , είχε δήθεν εκπαιδευτεί σε στρατόπεδο στο Λαύριο και ότι πήγε στην Τουρκία από την Ελλάδα!

Και αυτό όταν οι περισσότερες εφημερίδες – βάσει και των σχετικών πληροφοριών-  γράφουν ότι προερχόταν από την Γερμανία όπου ήδη η Άγκυρα ψάχνει τυχόν διασυνδέσεις του  μέσω διακρατικής συνεργασίας!

Όπως είναι φυσικό ο τουρκικός  τύπος  δίνει ευρεία δημοσιότητα   στην επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα που είχε ως συνέπεια να χάσουν την ζωή τους η «ζωντανή βόμβα» και ο Τούρκος άνδρας ασφάλειας της αμερικανικής Πρεσβείας..

Για τον βομβιστή αυτοκτονίας Ετσεβίτ Σανλί μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C  η Hurriyet, όπως και άλλες εφημερίδες , αναφέρουν ότι έγινε γνωστό ότι είχε περάσει παράνομα πριν μερικές μέρες στην Τουρκία από την Γερμανία και ότι γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί με ποιους συναντήθηκε.

 

 

Επίσης εστάλη κατεπείγον μήνυμα από το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών  στο γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών για την διαπίστωση των διασυνδέσεων  του Σανλί στην Γερμανία . Ο Σανλί είχε αποφυλακιστεί το 2001 επειδή έπασχε από την ασθένεια Wernicke Korsakoff.

Ο ίδιος είχε λάβει μέρος στην επίθεση που είχε γίνει με ρουκετοβόλο το 1997 στο κτήριο της Διεύθυνσης Ασφάλειας Κωνσταντινούπολης και στην Λέσχη Χαρμπιγιέ της Κωνσταντινούπολης.

Ο Σανλί είχε λάβει μέρος και στην απεργία πείνας αργότερα, το 2000 που είχε γίνει κατά των φυλακών τύπου F.

Η Haberturk στο  δημοσίευμά της  σημειώνει ότι ο Σανλί το 2009 ήταν υπεύθυνος της οργάνωσης DHKP-C στο Βερολίνο και στην συνέχεια έγινε υπεύθυνος της οργάνωσης στην Κολωνία.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι ο Σανλί έκανε είσοδο στην Τουρκία από την Ελλάδα με πλαστό διαβατήριο.

Αυτή είναι η πρώτη έμμεση αναφορά στην Ελλάδα – ακολουθούν ωστόσο άλλες με τις προπαγανδιστικές ψευδείς αναφορές περί …στρατοπέδου στο Λαύριο κλπ.μ με ορισμένες από αυτές να έχουν και αντιφάσεις μεταξύ τους! Βασικό μοτίβο το …Λαύριο, για το οποίο εδώ και μερικούς μήνες γράφουν συνεχώς χωρίς στοιχεία και έχει αναδείξει το OnAlert!

Η Yeni Safak στο σχετικό δημοσίευμα της αναφέρεται και αυτή στην περίπτωση των 15 υπόπτων μελών της οργάνωσης για τους οποίους γράφει ότι διαπιστώθηκε πως έμειναν για κάποιο διάστημα σε 5 διαφορετικές χώρες και ότι οι χώρες αυτές είναι η Ελλάδα, η Γερμανία , το Βέλγιο , η Αυστρία και η Συρία .

Η εφημερίδα τονίζει και αυτή πως ο δράστης της  επίθεσης Ετσεβίτ Σανλί είχε έρθει- προσέξτε-  από την Γερμανία.

Περί διαμονής του δράστη στην Γερμανία – με έμμεση αναφορά στην Ελλάδα- κάνει λόγο και η  Zaman που αναφέρει σχετικά  ότι η Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας με Έκθεση της έναντι πιθανών επιθέσεων , είχε προειδοποιήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες όπως και  ότι από τα 15 αυτά άτομα, τα 8 είχαν εκπαιδευτεί στην Ελλάδα, οι 4 από τους 7 τρομοκράτες βρίσκονται στην Γερμανία , ο ένας  στην Συρία και οι δύο  στο Βέλγιο .

Στην Έκθεση είχε αναφερθεί τα ονόματα αυτών που βρίσκονται στην Γερμανία και μεταξύ των ονομάτων αυτών ήταν -προσέξτε –  και το όνομα του Ετσεβίτ Σανλί.

H Taraf σε σχετικό δημοσίευμά της αναφέρει ότι οι τουρκικές αρχές είχαν εντοπίσει  15 μέλη του DHKP-C τα οποία ετοιμάζονταν για νέες επιθέσεις που θα προκαλούσαν θόρυβο.

Η τουρκική Ασφάλεια είχε εντείνει τις εργασίες της για την εξακρίβωση των 15 υπόπτων που θα προέβαιναν σε επιθέσεις και οι οποίοι φέρονταν να είχαν εκπαιδευτεί – σσ προφανώς όλοι – σε όπλα, βόμβες στο στρατόπεδο του Λαυρίου στην Ελλάδα. Τονίζεται στην εφημερίδα πως μεταξύ των 15 ήταν και ο Ετσεβίτ Σανλί ο οποίος  έγινε γνωστό – προσέξτε – ότι ζούσε στην Γερμανία.

Η εφημερίδα   Bugun στο δημοσίευμα σχετικά με τον Ετσεβίτ Σανλί αναφέρει ότι όταν άρχισαν οι απεργίες πείνας ήταν στις φυλακές Ουμρανιέ και τότε προσεβλήθη από την ασθένεια Wernicke Korsakoff.

Τότε, το 2002, αποφυλακίστηκε για ένα 6μηνο για θεραπεία.

Ο Σανλί για τον οποίο από τότε ελήφθη απόφαση για σύλληψη, είχε μεταβεί, υποστηρίζει χωρίς στοιχεία η εφημερίδα,  στο …στρατόπεδο του DHKP-C στο Λαύριο όπου έτυχε εκπαίδευσης και συμπεριελήφθη στον κατάλογο αυτών που μπορεί τελικά να γίνουν «ζωντανές βόμβες» .

Η εφημερίδα γράφει ότι δεν έγινε γνωστό πότε ο Σανλί εισήλθε στην Τουρκία.

Να σημειωθεί ότι η  ακροδεξιά εφημερίδα Bugün και πριν λίγο καιρό είχε  επιχειρήσει να μπλέξει το Λαύριο, ισχυριζόμενη – με  τίτλο « η συμφωνία προδοσίας του Λαυρίου» –  πως η οργάνωση DHKP-C «έχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες!»

Η τουρκική εφημερίδα ισχυριζόταν τότε πως «η συμφωνία προβλέπει την εκπαίδευση των μελών της οργάνωσης στο κέντρο εκπαίδευσης στο Λαύριο».

Αντίθετα απολύτως βέβαιη ότι ότι ο δράστης πήγε στην Τουρκία από την Ελλάδα – και μάλιστα από το Λαύριο- εμφανίζεται η Star. Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο Σανλί έγινε γνωστό ότι πριν από 10 μέρες ήρθε στην Τουρκία από το …στρατόπεδο του Λαυρίου!

Είναι φανερό από τις τεράστιες αντιφάσεις ότι κάποιοι κύκλοι – δυστυχώς μέσα στις κρατικές δομές της γείτονος – διαρρέουν ψεύδη κατά της Ελλάδας αφού γνωρίζουν καλά και που ήταν ο δράστης ( Γερμανία) και ότι στο Λαύριο δεν υπάρχει …στρατόπεδο εκπαίδευσης… Τούρκων τρομοκρατών όπως ούτε στο Λουτράκι ή  στην …Κινέτα και στο …Δήλεσι, όπως είχαν αναφέρει άλλα ευφάνταστα  προβακατόρικα δημοσιεύματα για τα οποία υπήρξε και διάψευση από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών!

onalert.gr

2 thoughts on “Τουρκική προπαγάνδα! «Μπλέκουν» την Ελλάδα με την έκρηξη στην Άγκυρα!

 1. ΕΧΟΥΝΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
  ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΗΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ.
  ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
  ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.
  ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΕΡΙΣΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ.
  ΗΤΑΝ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ 100% ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ.

 2. ΕΠΩΝΥΜΕ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ! Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ! ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΛΑΣΕ! ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Ο ΛΥΚΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΜΑΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!. ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ!. ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΖΩΩ ! ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΛΥΚΟ-ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ!.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s