Κάθε άλλο παρά κολακευτική για τη χώρα μας είναι η ανταπόκριση του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP) για τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες εβδομάδες μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο κάνοντας ειδικές αναφορές στον καβγά Μακρή-Βούλτεψη, το μπλουζάκι του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, το ατύχημα του Βασίλη Καπερνάρου αλλά και τις περιπέτειες με τη δικαιοσύνη του Ηλία Κασιδιάρη.
Η ανταπόκριση του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων από την Αθήνα, με τίτλο «Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο το επίπεδο πέφτει καθώς η ένταση αυξάνει», έχει ως εξής:
«Το επίπεδο πέφτει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου οι έντονες συζητήσεις γύρω από την εξαντλητική λιτότητα σε συνδυασμό με την εισροή θερμόαιμων νεοεισερχόμενων βουλευτών, έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα.

