Τις παραμονές μιας ακόμα ελληνοτουρκικής κρίσης με το νέο υπερσύγχρονο σεισμογραφικό σκάφος Polarcus Samur της Τουρκίας να ζεσταίνει τις μηχανές του και να ετοιμάζεται να βγει στο Αιγαίο κια την Α.Μεσόγειο για σεισμογραφικές έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, η παρουσία της ΠΑ αποκτά καθοριστικό ρόλο για το κατά πόσο θα μπορέσουν οι ελληνικές θέσεις να γίνουν σεβαστές όχι.
Τα πράγματα θα αλλάξουν προς το χειρότερο σε 72 μήνες από σήμερα, εντός του 2019 θα έχει κηρυχθεί σε επιχειρησιακή η πρώτη Μοίρα F-35 της τουρκικής Αεροπορίας στην βάση του Εσκί Σεχίρ, αλλάζοντας ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα σε ότι αφορά την μορφή της απειλής στο Αιγαίο.
Τα πρώτα F-35 μετά την διετή αναβολή στην ένταξή τους θα εμφανιστούν σε τουρκικά αεροδρόμια το 2017, αντί του 2015.
Η καθημερινή μάχη στους ουρανούς του Αιγαίου έχει γίνει πλέον ρουτίνα για όλους μας που τον παρακολουθούμε μέσω των ΜΜΕ, τα οποία μας ενημερώνουν με απλούς αριθμούς, πόσες παραβιάσεις και πόσες εμπλοκές μεταξύ τουρκικών και ελληνικών αεροσκαφών γίνονται καθημερινά.

Auti tha entaxoun to f 35 kai emeis prepei na kanoume kai kamia boli me ta s300 gia na bobounte kai ligo oi Turkije.
Gorgos όσα F35 και να πάρουν οι τούρκοι εμείς οι Έλληνες θα βρούμε (αν δεν τον έχουμε ήδη βρει) να τους αποδείξουμε ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, αλλά ο παπάς τα ράσα.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ 150 nEUROn……………