Ανακοίνωση στήριξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης εξέδωσε η ΕΟΕ, για την απόφαση της ΔΟΕ να θέσει εκτός Ολυμπιακού προγράμματος το άθλημα της πάλης.
Μία ημέρα μετά την πρωτοφανή και αυθαίρετη απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, που προς τέρψιν των χορηγών της αποφάσισε -ελαφρά τη καρδία- να διαστρέψει το πνεύμα των Αγώνων καταργώντας ένα από τα ελάχιστα αθλήματα που υφίστανται από τις διοργανώσεις της αρχαίας Ολυμπίας έως την αναβίωση και συνέχεια της διοργάνωσης, η ΕΟΕ συντάχθηκε στην κοινή προσπάθεια για ακύρωση της απόφασης.
Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:
«Ο πρόεδρος κ. Σπύρος Καπράλος και η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής εκφράζουν τη στήριξη και την αμέριστη συμπαράστασή τους προς την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης (Ε.Ο.Φ.Π.)
