Παραγωγή εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας για τις Μυστικές της Υπηρεσίες αποφάσισε η Τουρκία , θέλοντας να μιμηθεί την βρετανική ΜΙ 6 και τον γκατζετάκια όπλων και συσκευών του Τζέημς Μπόντ, τον περίφημο »Q» !
Όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Zaman η τουρκική Μυστική Υπηρεσία ΜΙΤ σε συνεργασία με το Ίδρυμα Επιστημονικών και Τεχνολογικών Ερευνών Τουρκίας (ΤUBITAK) θα συστήσουν ειδικό εργαστήριο για την παραγωγή εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας του τομέα των Μυστικών Υπηρεσιών.
Λέτε να επηρεάστηκαν από το Skyfall ;

ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ??? ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ >>> ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ FORD ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΤΟ 1980-1985!!!. ΚΑΤΙ ΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ!!!.