
Μα καλοστημένη παγίδα στην οποία έπεσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αλλά μαζί του και η χώρα, αποδεικνύεται το ταξίδι στην Τουρκία και το περίφημο «Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας» των δύο χωρών, αφού πλέον η Άγκυρα έβαλε επίσημα στη ατζέντα των συνομιλιών των δύο χωρών την …. «υποστήριξη που παρέχει η Ελλάδα σε Κούρδους τρομοκράτες και γενικά στην τρομοκρατία»!
Σήμερα δύο τουρκικές εφημερίδες (Star και Sozcu) σε δημοσιεύματά τους αναφέρουν ότι «Κλείνουν τα στρατόπεδα τρομοκρατών στην Ελλάδα» δίνοντας μια εικόνα Αφγανιστάν και συκοφαντώντας καθαρά την χώρα.
Όλα αυτά βέβαια, μετά τις στημένςς ερωτήσεις και την αμηχανία του Έλληνα πρωθυπουργού στις απαντήσεις του περί «τρομοκρατίας» στην Κωνσταντινούπολη, δίπλα από τον Ρ.Τ.Ερντογάν.
Η παγίδα περί κλεισίματος στρατοπέδων εκπαίδευσης τρομοκρατών στην Ελλάδα, προκάλεσαν την αντίδραση του …. υπεύθυνου για το φιάσκο της Πόλης, υπουργείου Εξωτερικών, αλλά τώρα είναι πολύ αργά για δάκρυα.
Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας, ανέφερε τα εξής:
«Ανυπόστατοι και προϊόν φαντασίας οι ισχυρισμοί των τουρκικών εφημερίδων. Ποτέ δεν άνοιξε, ούτε ποτέ υπήρξε, στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών στο Λαύριο ή αλλού, για να… κλείσει. Φαίνεται ότι κάποιοι στην Τουρκία είναι ενοχλημένοι από τις ξεκάθαρες θέσεις και το καλό κλίμα στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, όπως αποτυπώθηκε στην κοινή συνέντευξη τύπου των δύο Πρωθυπουργών».
Ποιοι είναι οι «ενοχλημένοι» στην Τουρκία και από που κι ως που υπήρξε καλό κλίμα που αποτυπώθηκε στην κοινή συνέντευξη Τύπου. Στην ίδια συνέντευξη ο Ρ.Τ.Ερντογάν μίλησε για την τρομοκρατία που υποθάλπτει η Ελλάδα, εμμέσως πλην σαφώς.
Τι να μαζέψει τώρα το ΥΠΕΞ; Αφού η προτροπή του ΥΠΕΞ και του πολιτικού του προϊσταμένου Δ.Αβραμόπουλου για να συγκληθεί το «Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας», προκάλεσε όλη αυτή την κατάσταση και φέρνει την Ελλάδα στο κλαμπ των χωρών που υποστηρίζουν την … τρομοκρατία!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Μου αρέσει αυτό:
Μου αρέσει! Φόρτωση...
Σχετικά
ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ???
ΠΟΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ??
ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΤΑ WIKKILEAKS ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΛΑΠΕΝΤΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΩΝΩΣ ΑΦΕΛΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ…………
ΑΦΕΛΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ…………….
ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΟΙ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΠΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΨΕΛΛΟΙ
Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΞ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ………………….
ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΓΕΡΑΚΙΑ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.
ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ…..ΛΑΜΠΡΟ……..
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΙ Ή ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ (ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Ο.Κ) ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΦΕΛΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ!!
Μ Π Ο Υ Ρ Δ Ε Σ ! ! !
ΑΦΕΛΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ….ΦΙΛΟΥΣ!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ!!!!!
ΑΦΕΛΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ……………..
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ,
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ Κ@ΛΟ…………
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΚΑΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ…..
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ (ΝΑΙ!!! ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΕΣ).
ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠ.ΕΞ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ.
ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΙ…….ΦΥΛΑΚΕΣ…………
ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ :
Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ
Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ
ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.
ΚΑΤΙ ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΕΣ,
ΚΑΤΙ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥΣ
ΚΑΤΙ ΝΤΟΡΕΣ
ΚΑΤΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥΣ
ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ
ΚΑΤΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ
ΚΑΤΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ.
Γ Ι Α……..Π Ρ Ω Ι Ν Ο._