Με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, διασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για την υλοποίηση διακρατικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ για την προμήθεια κρίσιμων ανταλλακτικών.
Τα ανταλλακτικά αφορούν τα επιθετικά ελικόπτερα AH-64 Apache και τα μεταφορικά ελικόπτερα CH-47 Chinook που επιχειρούν οι μονάδες της 1ης Ταξιαρχίας Στρατού (1 ΤΑΞΑΣ) του Ελληνικού Στρατού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «defence-point.gr» η αξία της συγκεκριμένης διακρατικής σύμβασης (LOA) ανέρχεται σε περίπου 8 εκατ. ευρώ και η υλοποίηση της θα ανακουφίσει άμεσα τον στόλο των δύο προαναφερθέντων οπλικών συστημάτων που τα τελευταία χρόνια υποφέρει από το άτυπο εμπάργκο που έχει επιβάλλει η οικονομική κρίση.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΧΡΟΥΛΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ Μ113 ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ APACHE.
ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ AMRAMS ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ……….
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ «ΖΗΛΕΥΕΙ» Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ, (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ).
ΕΠΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ:
ΚΟΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ EUROBANK ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ, Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.
Η ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ……………………..
(ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ…..)