Το υπουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Χαράλαμπου Αθανασίου εξετάζει τη δυνατότητα χορήγησης άδειας διαμονής για «ανθρωπιστικούς λόγους» στους λαθρομετανάστες Μπαγκλαντεσιανούς που τους έριξαν με καραμπίνα οι επιστάτες μιας φυτείας στην Μανωλάδα Ηλείας!
Οπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός «τα απαράδεκτα γεγονότα στη Μανωλάδα Ηλείας, κατά τα οποία αλλοδαποί εργαζόμενοι υπέστησαν εγκληματική επίθεση, καταδεικνύουν την ανάγκη, αφενός να αντιμετωπιστούν νοοτροπίες ρατσισμού, αφετέρου να καταπολεμηθεί η αδήλωτη εργασία».
Ο υπουργός τονίζει ότι «η Ελλάδα του μέλλοντος χρειάζεται οργανωμένη, νόμιμη μετανάστευση, που θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας».
Δηλαδή ο υπουργός κάνει κάλεσμα για «οργανωμένη μετανάστευση» που θα «ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και Οικονομίας»!
Αν είναι δυνατόν!