«Εδώ και τώρα θανατική ποινή» φώναζαν για τον 23χρονο Πακιστανό που έκοψε τους λαιμούς και συνέτριψε τα κεφάλια του 56χρονου μαιευτήρα και της 54χρονης συζύγου του στο Αλιβέρι οι οργισμένοι κάτοικοι της περιοχής που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από τα Δικαστήρια Χαλκίδας.
«Θάνατος, θάνατος» φώναζαν καθώς περνούσε από μπροστά τους συνοδεία αστυνομικής φρουράς ο νεαρός δολοφόνος οι κάτοικοι της περιοχής που δεν μπορούσαν να κρύψουν την οργή τους τόσο για τον Πακιστανό όσο και για τους έξι συνεργούς του.
Εν τω μεταξύ ο νεαρός Πακιστανός ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και έτσι θα περάσει την Τρίτη και πάλι την πόρτα του ανακριτικού γραφείου.
Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός σκόπευε να φύγει από τη χώρα με προορισμό την πατρίδα του, το Πακιστάν, καθώς είχε ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.
