"Greek National Pride" blog / ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ / Θρησκεία

Ο Α/ΓΕΕΘΑ απειλείται με αφορισμό από ιεράρχη!


kostarakos-474x419Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος απειλείται με αφορισμό! Ποιος τον απείλησε; Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά ο μητροπολίτης Βέροιας Παντελεήμων του είπε δημοσίως και φωναχτά στο περιθώριο των εκδηλώσεων για την 100η επέτειο από την απελευθέρωση του Κιλκίς: “Θα σε αφορίσω αν καταργήσεις το Β΄Σώμα Στρατού. Ποιος είσαι εσύ και με ποιο δικαίωμα θα το κάνεις;”

Ο Α/ΓΕΕΘΑ δεν απάντησε για να μάθουμε ποιος νομίζει ότι είναι ο ιεράρχης που πιστεύει ότι πρέπει να έχει λογο και άποψη και για την άμυνα της χώρας. Ελπίζουμε τουλάχιστον ο Κωσταράκος να μην “ψάρωσε”.

Να θυμίσουμε ότι …με αφορισμό είχε απειληθεί και ο πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς. Που όπως έδειξε δεν “ψάρωσε”.

1 thoughts on “Ο Α/ΓΕΕΘΑ απειλείται με αφορισμό από ιεράρχη!

  1. Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ..ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ..ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΩΝ,ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΕΣ ,ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ,ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ…Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΕΛΑ…ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ;;;ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΒΗΧΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ ,ΠΑΠΑ ,»ΤΟΠΙΚΟ ΦΟΡΕΑ»,ΟΤΑΝ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;;

Σχολιάστε