"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Ορθοδοξία

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ Αμβρόσιος: «Τα μνημόνια φέρνουν πόλεμο με την Τουρκία ή κοινωνική εξέργεση»


AMVROSIOSXL_0

Μία πολεμική σύρραξη με την Τουρκία ή μία κοινωνική εξέγερση στο εσωτερικό δεν είναι πλέον απίθανες, όπως εκτιμά ο  Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος σε άρθρο του που δημοσιεύεται στο προσωπικό του ιστολόγιο.

Ο ιεράρχης ο οποίος χαρακτηρίζεται για τις εθνικές του θέσεις και το θάρρος των λόγων του, είναι καταγγελτικός κατά των μνημονιακών κυβερνήσεων τονίζοντας ότι «εάν η Ελλάδα συνεχίσει αυτή την πορεία οδεύει προς μια καινούρια εθνική καταστροφή».

 Αφορμώμενος από την επίσκεψη Σόιμπλε ο Μητροπολίτης κάνει λόγο για «υποταγή», στη «γερμανική μπότα» επικρίνει την κυβέρνηση Σαμαρά που όχι μόνο απομυζεί οικονομικά τους Έλληνες πολίτες αλλά κιόλας τους καταστρέφει το όποιο ηθικό,καθότι προσκυνά μετ’ευκολίας τους Γερμανούς χωρίς να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση, για να προσδώσει στους πολίτες τουλάχιστον μια κάποια αξιοπρέπεια.

 Θεωρεί ότι αυτή η κατάπτωση του ηθικού οδηγεί χιλιάδες Ελλήνων στην αυτοχειρία, και οι επόμενοι μήνες με τα ραβασάκια της Εφορίας θα φέρουν νέες αυτοκτονίες με την κυβέρνηση απλό παρατηρητή.

Καταλήγει ότι δεν πρόκειται περί προφητειών αλλά περί κοινής λογικής, με βάση την οποία ο Σεβασμιώτατος βλέπει να επέρχεται μια μεγάλη καταστροφή εθνικών διαστάσεων, είτε έξωθεν από την πλευρά της Τουρκίας, είτε έσωθεν από μια μεγάλη κοινωνική εξέγερση, με απρόβλεπτες διαστάσεις.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η Χώρα μας και πάλι στενάζει κάτω από τήν Γερμανική μπότα!

Οι τελευταίες μονόχρωμες ή πολύχρωμες, μονοκομματικές, τρικομματικές κια δικομματικές,  Κυβερνήσεις  έχουν συμβιβασθή απόλυτα με τις απαιτήσεις της λεγομένης » Τρόϊκας»!

Εφαρμόζουν τόν κώδικα πλήρους υποταγής!

Μπορεί πλέον αυτό να είναι ένα αναγκαίο κακό εκεί, που είχαμε φθάσει με τις προδοτικές κινήσεις των κ.κ. Γ. Α. Παπανδρέου, ως Πρωθυπουργού καί Γ. Παπακωνσταντίνου, ως Υπουργού επί των Οικονομικών! Αλλά και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως μία Κυβέρνηση μιάς ιστορικής και ανεξάρτητης Χώρας, της Ελλάδος,  μπορεί να λέει «ΝΑΙ, ΣΕ ΟΛΑ» !!!!!

Στη Σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μέγαρο Μαξίμου, προβάλλει με υπερηφάνεια η σημαία τών Γερμανών Κατακτητών μας!  Δεν μας το κρύβουν!

Από τον κ. Αντ. Σαμαρά, που εκλήθη να βαστάσει όλο αυτό τό φορτίο και να ξεπληρώσει τις αμαρτίες άλλων πολιτικών Ηγητόρων, αναμέναμε να πεί στους Γερμανούς έστω καί ένα ΟΧΙ! Ένα και μόνο ιστορικό όχι έτσι για τήν εθνική μας αξιοπρέπεια, για τήν …τιμή των όπλων!

Αλλά μέχρι σήμερα δεν το ακούσαμε!

Μπορεί βέβαια να έχει λεχθεί μυστικά, στις πολύωρες μυστικές   συσκέψεις με τους Τροϊκανούς,  αλλά φανερά δεν ακούσθηκε!

Και όμως έστω και ένα ΟΧΙ! θα έδινε κουράγιο στον καταπληγωμένο και τόσο ταλαιπωρημένο Έλληνα πολίτη.  Τον Έλληνα, που σήμερα πεινάει και δυστυχεί! ¨ Ένας στους τέσσερις Έλληνες δέν έχει νά φάει!» έγραψε πρό ολίγων ημερών μια Αθηναϊκή Εφημερίδα (Δημοκρατία, 5.07.2013).

Επίσης μερικοί Έλληνες κάθε  ημέρα θέτουν ένα βίαιο τέρμα στη ζωή τους, αυτοκτονούν!

Κάποιος αυτές τις ημέρες έκοψε το κεφάλι του!!!! επειδή βρέθηκε σε έσχατη ένδεια!

Κατά τη διάρκεια του θέρους, όταν θα μας έρχωνται απανωτά τα ραβασάκια της Εφορείας, πολλά κεφάλια δυστυχώς θα πέσουν!

Τότε «θά κλάψει η μάνα το παιδί καί τό παιδί τη  μάνα»!

Δεν προφητεύουμε, γράφοντας όλα αυτά.

Η κοινή λογική τα υπαγορεύει!»

«Το δικό μας συμπέρασμα:

Η εφαρμοζομένη πολιτική από τις μονόχρωμες ή πολύχρωμες Κυβερνήσεις της Χώρας οδηγεί την Ελλάδα στην κα-τα-στρο-φή!

Μία πολεμική σύρραξη με την Τουρκία ή μία κοινωνική εξέγερση στο εσωτερικό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΟΥΝ!

Εκτός αν κάποιος κατορθώσει να αποστείλει τήν Τρόϊκα και τους Τροϊκανούς στον Καιάδα!»

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 thoughts on “ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ Αμβρόσιος: «Τα μνημόνια φέρνουν πόλεμο με την Τουρκία ή κοινωνική εξέργεση»

  1. Αυτά δυστυχώς συμβαίνουν με τον κληρο στην Ελλαδα και την πολυπραγμωσύνη των στελεχων της,που δεν μπορούν να διαχωρίσουν το ρολο της θρησκείας απο την πολιτική.Ισως χρειάζεται και η εκκλησία το…μνημονιο της για να ελθει στην εποχή μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s