"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ

Όταν οι «γραφικοί» θα ενημερώνουν τους «γνωστικούς»


Performance

Οι ισλαμιστές στην Αίγυπτο καίνε εκκλησίες χωρίς σταματημό, δείχνοντας με τον πλέον εμφανή τρόπο την σφοδρή επιθυμία τους για την βίαιη επικράτηση του Ισλάμ στην Αίγυπτο αλλά και σε ολόκληρη την Μεσόγειο. 

***Αυτοί που τους ξεσήκωσαν και τώρα ετοιμάζονται να επέμβουν, πάντα για το καλό της «δημοκρατίας», τους βάζουν να φωτογραφίζονται παριστάνοντας τους τραυματισμένους.

Ο δυτικός τύπος σύσσωμος ασκεί, υποτίθεται, πίεση στους Αμερικανούς για να επέμβουν υπό την αιγίδα του «αντικειμενικού» Ο.Η.Ε. Παρακαλούν δηλαδή οι πλήρως «ελεγχόμενες» εφημερίδες το ***«κράτος της ελευθερίας» να παρέμβει για χάρη της «ειρήνης», προκειμένου να σταματήσει η αιματοχυσία που η ίδια η Δύση προκάλεσε σε χώρες της Μεσογείου.

Την ίδια ώρα το «διεφθαρμένο» Βατικανό ζητά κι αυτό ειρήνη με τους σφαγείς σουνίτες, ενώ η Τουρκία αντιδρά κι αυτή υπέρ των ισλαμιστών, αφού στην Άγκυρα γνωρίζουν πολύ καλά πως ένα αντίστοιχο με την Αίγυπτο «μπάχαλο» δεν απέχει πολύ από την ήδη ταραγμένη επικράτειά τους.

 

Υποκρισία, υποχθόνια συμφέροντα και ένα σκηνικό καλοστημένο με μια κοινή γνώμη να παρακολουθεί αποχαυνωμένη τα γεγονότα.

***Βλέποντας το βίντεο με τις πόζες των εξαιρετικά ταλαντούχων ισλαμιστών-«ηθοποιών», φέρνουμε στο μυαλό μας την εικόνα της «παγκόσμιας μάζας».

Πόσο ταραμά έχει μασήσει άραγε αυτή η κατσίκα;

Πόση προπαγάνδα έχει δεχθεί ο «παγκόσμιος λαός»;

Πόσες απόψεις έχουν επηρεάσει και επηρεάζουν ακόμα τα μεγάλα ΜΜΕ ανά τον πλανήτη;

 

Η απάντηση είναι της συντριπτικής πλειοψηφίας, πάνω στην οποία πατάει το «κατεστημένο» για να διατηρεί το παρόν σκηνικό παραλογισμού. Αυτή η πλειοψηφία θα παρακαλάει, όπως οι εφημερίδες που την κατευθύνουν, για την επιτακτική ανάγκη επιβολής του*** παγκόσμιου κράτους, καθώς κανείς δεν θα αντέχει την «στημένη» αιματοχυσία που αδίστακτα προκαλούν οι «πρεσβευτές τους χάους» και οι λάτρεις της επικράτησης του απόλυτου μεσαίωνα στον πλανήτη μας.

 

Χωρίς την σιωπηλή συγκατάβαση των λαών, οι παγκοσμιοποιητές δεν θα μπορούσαν να πετύχουν τίποτα.

Όσο για ***τους πολιτικούς είναι ανύπαρκτοι και ασχολούνται με τις θεωρίες που απορρέουν από τα κέντρα αποφάσεων, στα οποία δηλώνουν υποταγή μέσω της στάσης τους. Υπάρχουν και λίγοι που τουλάχιστον δουλεύουν, για να μην είμαστε άδικοι, μη μπορώντας ωστόσο να αποδεχθούν την ύπαρξη παγκόσμιου σχεδίου υποδούλωσης των κρατών.

Θεωρούν ότι όλα κυλούν γραμμικά βάσει αυθόρμητης εξέλιξης.

 

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν προχωράμε κανονικά στις εξελίξεις με λίγους «γραφικούς» να γνωρίζουν πραγματικά τι συμβαίνει στα παρασκήνια της παγκόσμιας διαπλοκής.

Να είστε βέβαιοι όμως πως αυτοί οι λίγοι θα ενημερώνουν αργότερα τους πολλούς «γνωστικούς», οι οποίοι θα βρεθούν προ πολλών εκπλήξεων…

 

***Αυτοί

***«κράτος της ελευθερίας»

*** παγκόσμιου κράτους

***Βλέποντας το βίντεο

***τους πολιτικούς

ΠΥΓΜΗ.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s