"Greek National Pride" blog / ΓΑΛΛΙΑ / ΙΣΛΑΜ

Το Ισλάμ διαλύει τη Δημοκρατία στη Γαλλία


burqa-france

Topentapostagma.grσας παρουσιάζει μία εκτενή ανάλυση της Pravdaγια τους κινδύνους της πολυπολιτισμικότητας, και την ευθεία απειλή της επιβολής του Ισλάμ στη Γαλλική Δημοκρατία.

  

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας ManuelVallsτόνισε πρόσφατα ότι υπάρχει ανάγκη να αναθεωρηθεί η μεταναστευτική πολιτική της Γαλλίας αναφορικά με την εισροή Αφρικανών μεταναστών θέτοντας στο προσκήνιο τα «καυτά» εσωτερικά ζητήματα της χώρας και την ασυμβατότητα του Ισλάμ με τη δημοκρατία.

Η Γαλλία εδώ και αρκετά χρόνια έχει υιοθετήσει την πολιτική της αφομοίωσης των μεταναστών, αν και αποδεικνύεται πλέον με το πέρασμα των ετών ότι η κατάσταση έχει αντιστραφεί και οι γηγενείς κάτοικοι θα πρέπει πλέον να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα..

burka-france311

 

Σε κυβερνητική συνάντηση που αφιερώθηκε στις κυριότερες προκλήσεις που θα έχει να αντιμετωπίσει η Γαλλία έως το έτος 2025, ο Vallsτόνισε ότι οι «δημογραφικές πιέσεις» από την Αφρική αναγκάζουν τη Γαλλία να αναθεωρήσει τις μεταναστευτικές της πολιτικές.

Ο υπουργός πρότεινε την αναθεώρηση του νόμου περί επανένωσης των οικογενειών, νομοθεσία που επιτρέπει στους νόμιμους μετανάστες στη Γαλλία να φέρουν στη χώρα τις συζύγους τους και τα ανήλικα παιδιά τους έπειτα από τη συνεχόμενη παραμονή στη χώρα για 18 μήνες.

france_muslim_protest_1_040202

Ο Vallsτόνισε επίσης ότι όσο περνούν τα χρόνια θα ήταν ωφέλιμο να αποδειχθεί ότι το Ισλάμ είναι συμβατό με τη Δημοκρατία, όπως φέρεται να δήλωσε σύμφωνα με την LeParisien.

 

Η δυσαρέσκεια και απογοήτευση του Γάλλου υπουργού Εσωτερικών είναι απολύτως κατανοητή, καθώς η Γαλλία κλονίζεται διαρκώς από τις διαμαρτυρίες των μουσουλμάνων ως απόρροια της υιοθέτησης αυστηρών περιορισμών στο φόρεμα μπούρκας. Η τελευταία μεγάλη διαδήλωση πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο στην κοινότητα Trapp (σ.σ pentapostagma.gr– προάστιο του Παρισιού). 

 

islam in france1

Η αφορμή για το μένος των μουσουλμάνων μεταναστών αποτέλεσε η σύλληψη μίας γυναίκας η οποία, παραβαίνοντας την σχετική απαγόρευση, εμφανίστηκε σε δημόσιο χώρο φορώντας μπούρκα. Ο σύζυγος της γυναίκας, που επιχείρησε να χειροδικήσει εναντίον αστυνομικού, συνελήφθη από την αστυνομία.

 

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη Γαλλία, και είναι ένθερμος υποστηρικτής του αγώνα κατά της ισλαμοποίησης της χώρας.

Νωρίτερα στο έτος που διανύουμε, μιλώντας στις Βρυξέλλες κατά τη διάρκεια διεθνούς συνεδρίου για τον εξτρεμισμό, δήλωσε ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε να προληφθεί η εξάπλωση μίας «παγκόσμιας jihad». Ειδικότερα, ο Vallsσημείωσε ότι θεωρεί απαραίτητο να αντιμετωπιστούν οι μουσουλμάνοι που δηλώνουν ότι ανήκουν στην ομάδα των Σαλαφιστών.

IslamizationFrance

Προειδοποίησε ότι προσπαθούν να αποκτήσουν σφαίρα επιρροής σε διάφορες οργανώσεις, σχολεία, κοινότητες και να κάνουν πλύση εγκεφάλου σε ολόκληρες οικογένειες.

 

Ο Vallsπροειδοποίησε ότι η Γαλλία ενδέχεται να απελάσει όλους τους ιμάμηδες και τους κήρυκες από το εξωτερικό που ασκούν κριτική κατά των αξιών της Γαλλικής κοινωνίας και διενεργούν προπαγάνδα κατά των Γάλλων.

 

pentapostagma.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s