"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ

«ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ


Untitled-1

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί οι «περιώνυμοι» δημοσιογράφοι των μεγαλόσχημων τουρκοσηριαλικών  καναλιών, (στην εικοσιπενταετή δημοσιογραφική μου καριέρα και σε διάφορες αποστολές σε εχθρικό έδαφος είχα τη εμπειρία της προσωπικής γνωριμίας με  τους περισσότερους) και ίσως δεν θα μπορέσουν ποτέ να το καταλάβουν γιατί δεν τους συμφέρει να το καταβάλουν, είναι ότι όσο χτυπούν χωρίς κανένα αντίλογο την Χρυσή Αυγή τόσο περισσότερο… την στηρίζουν.

Όσο ένα σάπιο καταστημένο, ένα προδοτικό κατεστημένο που έριξε την  χώρα στον γκρεμό, όσο ένα κατεστημένο που απομύζησε τον ελληνικό λαό βγαίνει στις οθόνες για να επιβάλλει στον κόσμο την ιδεολογία του «ήμερου πρόβατου προς σφαγή», η Χρυσή Αυγή θα εξακολουθεί να υπάρχει.

 

Όταν επί τρία χρόνια κοροϊδεύουν με τον χειρότερο τρόπο τον κόσμο που έχει φτάσει στα όρια της ανέχειας και της εξαθλίωσης, όταν κάθε μέρα εφευρίσκουν και καινούργια λογοπαίγνια όπως, «κινητικότητα», «πλεόνασμα» και όλες τις συναφείς ηλιθιότητες για να προβάλουν την «εθνοσωτήρια» δολοφονική τους πολιτική, όταν ενώ η χώρα πνίγεται αυτοί ή πανηγυρίζουν ότι έχουν σώσει τον πεθαμένο, ή το μόνο που ξέρουν είναι το παιχνίδι της αντιπολίτευσης που στην πραγματικότητα στηρίζει μια χαρά το εθνοκτόνο σύστημα, αλήθεια τι περιμένουν ;

Ότι ο κόσμος θα συγκινηθεί από τα κορκοδίλεια δάκρυα τους για το έγκλημα και την δολοφονία του Κερατσινίου ; Αυτό είναι μόνο η αρχή αν δεν το έχουν καταλάβει. Αν δεν αλλάξει η κατάσταση της κοινωνίας, τέτοια φαινόμενα θα ακολουθήσουν και το επόμενο χρονικό διάστημα. Όλοι αυτοί οι επώνυμοι και καταβολεμένοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι δεν θέλουν να καταλάβουν γιατί δεν τους βολεύει και ακολουθούν την πεπατημένη εξαπολύοντας ομαδικά πυρά κατά της Χρυσής Αυγής. Μήπως όμως  έτσι θα καταφέρουν να ρίξουν και άλλο νερό στο ποτάμι της Χρυσής Αυγής ;

 

Η «ηλιθιότητα» τους δεν έχει όρια και για μια ακόμα φορά δείχνουν πως δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν στα ίσια αυτή την εκρηκτική κατάσταση. Είναι τόσο ηλίθιοι που νομίζουν ότι με μια νομοθετική απαγόρευση θα λυθεί το ζήτημα λες και το πρόβλημα της Χρυσής Αυγής είναι να απαγορεύσουν την λειτουργία της.

Στην Τουρκία το φιλοκουρδικό κόμμα έχει απαγορευτεί τουλάχιστον δέκα φορές στην νεώτερη πολιτική της ιστορία και κάθε φορά που απαγορεύονταν την αμέσως επόμενη στιγμή ένα καινούργιο κόμμα με άλλη ετικέτα ιδρύονταν αμέσως  στην θέση του απαγορευμένου.

Δηλαδή θέλουν να απαγορεύσουν την Χρυσή Αυγή και την επομένη να αντιμετωπίσουν ένα άλλο στην  ουσία το ίδιο κόμμα με άλλη ετικέτα. Δηλαδή το πρόβλημα είναι πρόβλημα ετικέτας ;  Κόβουμε την Χρυσή Αυγή και αμέσως μετά έχουμε μια άλλη ίσως, «Ελληνική Αυγή». Αυτό θα είναι το τελικό κατόρθωμα της ηλιθιότητας όλου αυτού του πολιτικοδημοσιογραφικού κατεστημένου που έχει  καταστρέψει την χώρα.

 

Αλλά το σημαντικό ζήτημα δεν είναι ότι αυτό το σάπιο καταστημένο κάνει ότι μπορεί για να διαιωνίσει την Χρυσή Αυγή. Το ζήτημα είναι ποιοι θέλουν πραγματικά η χώρα να οδηγηθεί σε εμφύλιο σπαραγμό και να γίνει Λίβανος η Αίγυπτος.

Εδώ θα πρέπει να κοιτάξουμε με σοβαρότητα την κατάσταση και να δούμε την πραγματικότητα έξω από τις παρωπίδες όλου αυτού του σάπιου κατεστημένου. Να συνειδητοποιήσουμε που μας οδήγησαν όλοι αυτοί οι ξενόφερτοι σωτήρες μας.

 

Τα «ρομπότ» της Τρόικας το μόνο που βλέπουν είναι ανθρώπινα θύματα. Αυτούς τους βολεύει κάλλιστα αυτός ο τόπος να αλληλοσπαραχτεί. Έτσι θα επιβάλουν πολύ πιο εύκολα την λεηλασία τους και θα αρπάξουν πιο εύκολα όλα τα αγαθά αυτής της ιστορικής γης.

Οι εχθροί μας καραδοκούν και τρίβουν τα χέρια τους. Αυτό ας το καταλάβει η ίδια η Χρυσή Αυγή που κόπτεται υποτίθεται για την σωτηρία της χώρας. Να καταλάβουν οι χρυσαυγίτες ότι με τα θεατρικά τους τερτίπια στην ουσία και αυτοί στηρίζουν τους ξένους καταστροφείς της χώρας μας.

 

Καιρός να συνέρθουμε όσοι θέλουμε πραγματικά να διασώσουμε τον ελληνισμό και την πατρίδα μας. Όσοι δεν μπορούν  είναι ελεύθεροι να το σκάσουν στο εξωτερικό.

Εμείς γυρίσαμε από το εξωτερικό εγκαταλείποντας λαμπρές καριέρες στα Παρίσια και στα Λονδίνα γιατί πιστέψαμε αυτόν σε τον τόπο και θα παραμείνουμε εδώ αλλά θέλουμε   χωρίς άλλες προδοσίες και εθνικές καταστροφές και να επιβιώσουμε και να προσφέρουμε και κάτι καλύτερο στα παιδιά μας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

http://olympia.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s