"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ / ΘΡΑΚΗ / Νεό-Οθωμανοί / Τουρκία

Ο δημοσιογράφος Ντεντέ ομολόγησε ότι είναι συκοφάντης …Τον θυμάστε κύριοι του Υπουργείου Παιδείας ;


DEDE

Πολλά έχουμε ακούσει και ακόμη περισσότερα έχουμε ανεχθεί από τους διάφορες τουρκοπράκτορες και τις «παραφυάδες» τους που δρουν στην Ελληνική Θράκη.

Καθημερινά, σχεδόν, γινόμαστε μάρτυρες θρασύτατων προκλήσεων (υπό την ομπρέλα του ανθρωπισμού και διάφορων γνωστών – αγνώστων εκτός Ελλάδας οργανώσεων, άκρως υπόπτων για τις άριστες φιλικές σχέσεις που διατηρούν με Γκρίζους Λύκους, τούρκους εθνικιστές και πράκτορες της ΜΙΤ) που σαν στόχο έχουν να βλάψουν την εικόνα της χώρας διεθνώς, να διεγείρουν μίση και πάθη μεταξύ των κατοίκων της Θράκης (χριστιανών και μουσουλμάνων) και να λειτουργήσουν αποδομητικά απέναντι σε θεσμούς του Ελληνικού κράτους.

Σε όλα αυτά, η ανοχή των καρεκλοκένταυρων των Αθηνών έχει δημιουργήσει πλείστες όσες αμφιβολίες και υποψίες για όλα «εκείνα που γίνονται αλλά δεν λέγονται» και τα θέματα των Ελληνοτουρκικών συναντήσεων και συμφωνιών μεταξύ των αγνώστων «επιτροπών σοφών», αλλά και των πρωθυπουργών των δύο χωρών (μην ξεχνάμε τις πρόσφατες δηλώσεις του Εγκεμέν Μπαγίς, ο οποίος «κάρφωσε» τέσσερις Έλληνες πρωθυπουργούς για συμφωνίες παραχώρησης (ή εκχώρησης;) έναντι διαφόρων τουρκικών αιτημάτων).

Παρ’ όλα αυτά, κάποιοι Έλληνες ιδιώτες, που δεν ανέχονται τον παρεμβατισμό και την σπίλωσή τους από τα όργανα του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, δεν διστάζουν να οδηγούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη τα μίσθαρνα της Άγκυρας, εξαναγκάζοντάς τα σε ομολογία ενοχής και αίτηση δημόσιας συγνώμης για τα λεγόμενα ή γραφόμενά τους.

Μέσα σε αυτά ακριβώς τα πλαίσια, ο πολλά βαρύς Αμπτουλχαλήμ Δεδέ, εξαναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον Στέλιο Γιαλάογλου (γνωστό δικηγόρο της Ξάνθης), γράφοντάς την μάλιστα στο φύλλο της τουρκόγλωσσης τοπικής εφημερίδας Τρακιανίν Σεσί.

Δήλωση συγνώμης
Δια της παρούσης ανακαλώ ως ανακριβή και ατυχή τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Τρακιανίν Σεσί, που αναφέρονταν στον δικηγόρο Ξάνθης Στέργιο Γιαλάογλου και επιθυμώ να διατυπώσω τα ακόλουθα:
1. Τα εν λόγω δημοσιεύματα δεν αποσκοπούσαν επ’ ουδενί και για κανένα λόγο, να μειώσουν την τιμή και την υπόληψη, την επαγγελματική επάρκεια και τη νομική κατάρτιση του κ. Γιαλάογλου, τα οποία αναγνωρίζω και σέβομαι.
2. Οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις, κατόπιν νηφάλιας σκέψης, ήταν εξ ολοκλήρου ανακριβείς και οφείλονταν σε εσφαλμένη πληροφόρηση τρίτων και βιαστική αξιολόγηση κάποιων γεγονότων. Αναγνωρίζω ότι ήταν άδικες για τον κ. Γιαλάογλου, τον οποίο γνωρίζω, σέβομαι και τιμώ ως επιστήμονα, ως νομικό, ως υπερασπιστή του δικαίου, ως δημοκράτη και κυρίως ως άνθρωπο.
Αισθάνομαι την ανάγκη να αποκαταστήσω δημόσια την τιμή και την υπόληψη και ζητώ συγνώμη για την ψυχική ταλαιπωρία που του προκάλεσα.
Αμπτουλαχήμ Δεδέ
Κομοτηνή 9/10/2013

Τα μηνύματα είναι σαφή. Πρώτον, το τουρκικό προξενείο δεν καλύπτει «μαγκιές» απέναντι σε ιδιώτες. Δεύτερον, μόλις στριμωχτούν οι «τουρκο-νταήδες» που προτιμούν ως βουλευτή έναν κακό τούρκο από έναν καλό «γκιαούρη», τότε αρχίζουν να παρακαλούν για συγνώμη και αναγνωρίζουν την περπίεργη λειτουργία και εν γένει δράση τους, επιλέγοντας να εμφανίζονται ως ηλίθιοι και «θύματα άλλων».

Η μόνη απορία που εμείς έχουμε μέσα από την συγκεκριμένη ανακοίνωση δημόσιας συγνώμης είναι, τι να σημαίνει αυτή η «νηφάλια σκέψη» του Δεδέ… Υπονοεί ότι όταν γράφει βρίσκεται σε κατάσταση μη νηφαλιότητας και ως εκ τούτου τα κείμενά του ενδέχεται να είναι «εκρήξεις» του καλά κρυμμένου τουρκολάγνου που ονειρεύεται να δει την Θράκη τουρκική;

Απορία εκφράζουμε, απάντηση δεν περιμένουμε, αφού η νηφαλιότητα δεν είναι το φόρτε του Δεδέ…

Από εμάς, τα θερμότερα συγχαρητήριά μας στον κ. Γιαλάογλου…

www.veteranos.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s