"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ

Σε επτά δεύτερα οι δολοφονίες των δύο χρυσαυγιτών! Κλειδί ο 13ος κάλυκας και το video της εκτέλεσης


1383553880jpg

Στην Αντιτρομοκρατική περιμένουν την προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης της διπλής δολοφονίας στο Νέο Ηράκλειο…

Νέα δεδομένα στην υπόθεση ίσως προσθέσει ο εντοπισμός ενός ακόμη κάλυκα, του 13ου, στο σημείο όπου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής άγνωστοι εκτέλεσαν εν ψυχρώ δυο μέλη της Χρυσής Αυγής και τραυμάτισαν σοβαρά άλλον έναν.

Ο κάλυκας βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής και άμεσα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται και τα αποτελέσματα από τη μηχανή με την οποία έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας οι δράστες και την οποία χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν.

Δεδομένου πως την είχαν κλέψει από τον περασμένο Ιούνιο, οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής ελπίζουν πως θα βρουν γενετικό υλικό που θα τους βοηθήσει να λύσουν το γρίφο για το ποιος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του Μάνου Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη.

 Σε επτά δευτερόλεπτα

http://www.epikaira.gr

Σχολιάστε