"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ / ΙΣΛΑΜ / Νεό-Οθωμανοί / Ορθοδοξία / Τουρκία

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Μ.Αρίντς: «Nα γίνει τζαμί η Αγία Σοφία»


Antichristoi53

Με δήλωση από τα πλέον επίσημα «χείλη» του νο 2 της κυβέρνησης Ερντογάν, και συγκεκριμένα του αντιπροέδρου  Μπουλέντ Αρίντς, οι Τούρκοι αποκαλύπτουν τα ιερόσυλα σχέδιά τους να κάνουν πάλι τζαμί το σύμβολο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, την Αγία Σοφία!

Η Αγία Σοφία που σε κάθε πραγματικό Έλληνα ασκεί «δονήσεις», και κρυφό του όνειρο είναι να μπορέσει να τελέσει την Θεία Λειτουργία ξανά εκεί, οι Τούρκοι θέλουν να την κλέψουν ακόμα μια φορά και να την μετατρέψουν σε τέμενος.

«Κοιτάμε την καημένη την Αγιά Σοφιά και ευχόμαστε να επιστρέψει στις καλές της ημέρες» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ερντογάν και εισηγήθηκε να ξαναγίνει τζαμί η Αγιά Σοφιά.

«Στο παρελθόν ήταν δυνατόν να αποδεχόμαστε πρώην τεμένη να λειτουργούν ως μουσεία.

Τώρα όμως υπάρχει μια διαφορετική Τουρκία», είπε ο Μπουλέντ Αρίντς, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Κωνσταντινούπολη.

Την ίδια ώρα ανοιγουμε με δικές μας δαπάνες μουσουλμανικά τζαμιά στην Ελλλάδα, όπως στις Σέρρες, αλλά και την επικείμενη κατασκευή τεμένους στον Βοτανικό στην Αθήνα.

Έτσι, με δαπάνη πάνω από ενός εκατομμυρίου ευρώ άνοιξε το Ζινζιρλί τζαμί  στις Σέρρες, ένα κτίσμα της οθωμανικής σχολής Σινάν, που διέπρεψε στην οθωμανική αυτοκρατορία, για τα αρχιτεκτονικά της σχέδια.

Το τζαμί το οποίο πλέον είναι απόλυτα λειτουργικό  και θα χρησιμοποιείται για ισλαμικό προσκύνημα συντελώντας στην ισλαμοποίηση και της Α.Μακεδονίας (η Καβάλα θεωρείται πλέον κάτι σαν μουσουλμανική επαρχία…).

Ταυτόχρονα φροντίσαμε να υπάρξει ανάλογη εξέλοξη και στην Αθήνα. Μετά από πέντε άγονους διαγωνισμούς το τέμενος στο Βοτανικό φαίνεται πως θα ανεγερθεί τελικά καθώς το έργο κατοχυρώθηκε στην κοινοπραξία των εταιρειών που αποτελείται από την J&P Αβαξ (όμιλος Ιωάννου) ΤΕΡΝΑ Α.Ε. (όμιλος Περιστέρη), ΑΚΤΩΡ (όμιλος Μπόμπολα) και ΙΝΤΡΑΚΑΤ (όμιλος Κόκκαλη).

«Η κατασκευή του τζαμιού συνάδει με την πολιτική μιας χώρας που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα» δήλωσε όταν είχε αποφασίσει να κτίσει το τζαμί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στα 946.000 ευρώ, με τον ανάδοχο να προσφέρει έκπτωση 7%, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός έξι μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Έτσι για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωση της Αθήνας και την ίδρυση του νέου ελληνικού κράτους το 1830, στο ιερό έδαφος της Αθήνας, θα αποκτήσει ισλαμικό τέμενος…

Κάποιοι προσπαθούν να εξαφανίσουν οτιδήποτε ελληνορθόδοξο, και ελληνικό με μένος και μεθοδικότητα.

Το να το κάνουν τα ξένα κέντρα εξουσίας που πρόσκεινται στην Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι κατανοητό.

Εδώ όμως οι προσπάθειες γίνονται έσωθεν.

Ο εχθρός είναι «εντός των πυλών».

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι για ένα τόσο χαμηλού προϋπολογισμού έργο, μετέχουν τέτοιοι κολοσσοί για τα ελληνικά δεδομένα.

Και η Τουρκία για «ανταμοιβή» στην κυβέρνηση Σαμαρά τι δίνει;

Θέλει να ισλαμοποιήσει κάτι που δεν είναι δικό της, κάτι που δεν της ανήκει.

Το στολίδι της Ορθοδοξίας, το σύμβολο του Ελληνισμού, μαζί με τον Παρθενώνα.

Έτσι επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το ρητό των παλιών «έχεις Τούρκο φίλο, κράτα ένα ξύλο».

 Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s