"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ

«Βασιλικά» σενάρια για τον Φράγκο! Ποιοι γράφουν περί «προπομπού του πρίγκηπα Παύλου»


FRAGOSPENTAGON-630x420Το θέλει δεν το θέλει, το επιδιώκει ή όχι ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος κάθε λίγο και λιγάκι γίνεται “πρωταγωνιστής” ενός νέου σεναρίου πολιτικής. Ίσως κάποια απ΄ αυτά να είναι και “επιστημονικής φαντασίας”. Ο ίδιος επιμένει να λέει ότι δεν έχει καμία σχέση μ΄ όσα δημοσιεύονται και ότι η όποια πολιτικη προοπτική του δεν τον απασχολεί άμεσα.

Μέχρι στιγμής ο στρατηγός έχει “ενταχθεί” κατά καιρούς σχεδόν σ΄ όλα τα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής. Τώρα ήρθε και η σειρά να εμπλακεί με “βασιλικά σενάρια”.
Η εφημερίδα Παραπολιτικά δημοσίευσαν ένα ρεπορτάζ με το οποίο χαρακτηρίζει τον στρατηγό Φράγκο “προπομπό του πρίγκηπα Παύλου”!

Διαβάστε τι γράφτηκε:

“Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι ζυμώσεις στην Κεντροδεξιά. Ζυμώσεις που, όπως εκτιμούν έμπειροι πολιτικοί αναλυτές, είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσουν μετά τις ευρωεκλογές στη δημιουργία νέου πολιτικού, πατριωτικού πόλου.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε άλλο παρά τυχαία υπήρξε η παρουσία του τέως υπουργού Αμυνας και στρατηγού ε.α. Φραγκούλη Φράγκου στην επετειακή εκδήλωση μνήμης για τον βασιλιά Παύλο, παρουσία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της βασίλισσας της Ισπανίας, Σοφίας.

Ως κεντρικό πολιτικό πρόσωπο προτάσσεται επί του παρόντος ο Φραγκούλης Φράγκος, ο οποίος δεν έχει εγκαταλείψει τη σκέψη να ηγηθεί ενός σχήματος υπό προϋποθέσεις , όμως ξεκάθαρος στόχος των δυνάμεων αυτών είναι η προώθηση με τρόπο έμμεσο του πρίγκιπα Παύλου, ο οποίος εσχάτως πυκνώνει τις εμφανίσεις του στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας Παύλος προωθείται από συγκεκριμένα εφοπλιστικά και επιχειρηματικά κέντρα του City του Λονδίνου ως λύση εκτάκτου ανάγκης . Πρόκειται για επιχειρηματίες οι οποίοι εκπμούν πως η Ελλάδα βρίσκεται σε μείζονα κίνδυνο κυρίαρχα σε   εθνικά ζητήματα, και σε συνεννόηση με τον βασιλιά Κωνσταντίνο κινούνται παρασκηνιακά. Κι όταν αναφέρονται σε εθνικό κίνδυνο , δεν λησμονούν τους διαρκώς και πιο απαιτητικούς Γερμανούς δανειστές. Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι στο εν λόγω ντοκιμαντέρ είναι σαφείς οι αρνητικές αναφορές στον ρόλο των Γερμανών κατά της Ελλάδος και του Στέμματος, στη διασύνδεση του βασιλιά Παύλου με τους Βρετανούς και στην προσπάθεια του Χίτλερ μέχρι και να απαγάγει τον Παύλο!

Οι συνειρμοί με το ό,τι συμβαίνει από τους Γερμανούς σήμερα στη χώρα μας είναι σαφείς , αναφέρει πολύ καλά ενημερωμένος επιχειρηματίας, ο οποίος ανήκει στη διευρυμένη ομάδα που κινείται γύρω από τη συντελούμενη προσπάθεια. Η τελευταία, διαβλέποντας το γενικευμένο κλίμα αποδόμησης της μεταπολιτευτικής πορείας της χώρας άρα και της επιλογής απομάκρυνσης της βασιλικής οικογένειας από τον θρόνο , φρονεί πως έχει έλθει η ώρα για την έναρξη μιας ουσιαστικής συζήτησης για το κατά πόσο η βασιλεία ζημίωσε ή τελικά βοήθησε την πατρίδα. Σε δεύτερη φάση όμως, και ελλείψει ενοποιητικών στοιχείων, είναι βέβαιο ότι αυτές οι δυνάμεις θα επιδιώξουν εμπλοκή στην πολιτική πραγματικότητα του τόπου μέσω σχηματισμού που θα στοχεύει στην ένωση των διάσπαρτων δυνάμεων της αστικής Δεξιάς και στην αποδυνάμωση της Χρυσής Αυγής. Οι παραπάνω θυμίζουν το βουλγαρικό προηγούμενο και τον τέως βασιλιά Συμεών, ο οποίος στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας είχε αναδειχθεί δημοκρατικά ως πρωθυπουργός της χώρας του. Με μία όμως διαφορά. Στόχος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν είναι να οδηγήσει τον πρωτότοκο υιό του στη θέση του Αντώνη Σαμαρά, αλλά μέσα από παράλληλες διαδικασίες και ένα κόμμα δορυφόρο να ξαναθέσει το ζήτημα της βασιλείας στο αλλαγμένο εκλογικό σώμα.

Κάτι τέτοιο όμως προϋποθέτει αρχικά ενημέρωση για περιόδους της Ιστορίας που επί χρόνια παρουσιάστηκαν μονομερώς και δεν έχουν φωτιστεί επαρκώς. Οι καλά γνωρίζοντες αναφέρουν ότι το νέο ντοκιμαντέρ για τα 50 χρόνια από τον θάνατο του βασιλιά Παύλου που παρουσιάστηκε έχει σαφή υπόνοια της δυνητικής εμπλοκής του πρίγκιπα στα πράγματα, καθώς εμφανίζεται στο τέλος του ως ο άμεσος κληρονόμος της δυναστείας και προσωπικά του βασιλέα Παύλου, με τον βίο και την πολιτεία του οποίου ασχολείται η ταινία, σε έναν ρόλο έκπληξη».  πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s