"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ / Ορθοδοξία / Τουρκία

«Οι Τούρκοι θά μάθουν τό μυστικό 3 μέρες γρηγορότερα από τούς Χριστιανούς»


oi-toyrkoi-tha-mathoyn-to-mystiko-3-meres-grigorotera-apo-toys-christianoys-

Με αποκορύφωμα αυτά που μας καταλογίζουν.

Συγκεκριμένα το γερμανικό Der Spiegel περιοδικό διερωτάται:«Η Ελλάδα, το πλήρες μέλος της ΕΕ και της Ευρωζώνης, μία αναπτυσσόμενη χώρα; Μάλιστα ένα “αποτυχημένο κράτος” (failed state) όπως το Αφγανιστάν και σύντομα ίσως και το Πακιστάν»;06/01/14

Άντε λοιπόν να τα πιστέψουν αυτά οι Τούρκοι ; που φυσικά δεν ζούνε αυτά που ζούμε εμείς και εξακολουθούν να βιώνουν τις εμμονές της απώλειας των διπλωματικών τους ¨κερδών¨ τα τελευταία χρόνια στην Μεσόγειο.

Κανείς αναλυτής πριν μία δεκαετία δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι στην γεωπολιτική ΑΟΖ και την Εθνική μας Υφαλοκρηπίδα θα υπεισερχόταν και η παράμετρος της οικονομικής έννοιας του μνημονίου.

Μετά το μνημόνιο οι Τούρκοι κατάλαβαν ότι κάποιοι προσπαθούν να τους ¨φάνε την μπουκιά μέσα από το στόμα¨ και τώρα που αρχίζουν και τρίζουν τα δικά τους πολιτικά θεμέλια έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν περισσότερο και να ενδιαφέρονται μετά μανίας να μάθουν το ΜΥΣΤΙΚΟ.

Όμως το μυστικό το μαρτύρησαν οι ίδιοι απειλώντας.. «Sular ısınacak», που σημαίνει «θα ανάψουν τα νερά» (του Αιγαίου και της Κύπρου) αν επεκταθούν τα χωρικά ύδατα.

Τελικά τι εννοούσε ο Πατρο- Κοσμάς όταν έλεγε…;;;

«Οι Τούρκοι θά μάθουν τό μυστικό 3 μέρες γρηγορότερα από τούς Χριστιανούς».

12Ιερομάρτυς+Κοσμάς+ο+Αιτωλός+(†1779)

(Τό αλβανικόν χειρόγραφον έχει τήν προφητείαν ως εξής: «Οι Τούρκοι θά τό καταλάβουν τρείς ημέρες γρηγορώτερα από τούς Χριστιανούς»)
Από το βιβλίο «Κοσμάς ο Αιτωλός» του Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγ. Καντιώτη.

Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ

iosif-vatopedinos-3-in geron-paisios-11 12Ιερομάρτυς+Κοσμάς+ο+Αιτωλός+(†1779)

Να κάμουμε μια πλήρης ανάλυση του επερχομένου πολέμου, Ελλάδος – Τουρκιάς με βάση των πληροφοριών των προφητών και αγίων πατεράδων της εκκλησίας.
Ας πάρουμε της προφητείες ξεκινώντας από τους σύγχρονους αγίους ξεκινώντας από τον Μέγα Κωνσταντίνο , τον Κοσμά τον Αιτωλό, τον πάτερ Παίσιο, τον Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό.
Θα σας το παρουσιάσω σαν ολοκληρωτικό έργο.

Η Ελλάδα θα καταστραφεί ολοσχερώς οικονομικά, κοινωνικά και πολιτισμικά, το οποίο βιώνουμε της μέρες μας.

Ο κόσμος θα πεινάσει και θα είναι σε συνεχώς απόγνωση, καμία βοήθεια δεν θα τους δοθεί, παρά της μεγάλες υποσχέσεις των πολιτικών μας.

Ο Κόσμος στις πόλεις θα πεινάσει και θα στραφεί προς τα χωριά τους.

Μεγάλες διεθνές εταιρίες πετρελαίου και αερίου, λόγου της διαμάχης με την Ρωσία στην Αρκτική ,θα μας αναγκάσουν να ανακηρύξουμε την ΑΟΖ μας. Μαζί με την ανακήρυξη της ΑΟΖ αναγκαστικά θα επεκτείνουμε τα θαλάσσια σύνορα μας από το 6 στα 12 μίλια.

Εκεί ως φυσικά η Τουρκία θα αντιδράσει γιατί είδη έχασε ένα μέρος της Τουρκίας από τους Κούρδους και τους Αρμένιους.

Σαν πρώτη φάση θα αποσύρει τους πρέσβεις τους από την Ελλάδα.

Η Τουρκία που έχει είδη εισχωρήσει βαθιά στην πολιτική μας σκηνή, με εκπροσώπους της οι οποίοι σθεναρά υποστηρίζουν το ισλαμικό κατεστημένο, τους μισθοφόρους λαθρομετανάστες, και κάθε τι για την διάλυση της κοινωνικής μας ζωής , θα νομίσει ότι βρήκε την ευκαιρία να εισβάλλει στην πλέον υποτίθεται αδύναμη Ελλάδα.

Μαζί της έχει ως πάλι σίγουρο, το ισλαμικό στοιχείο της Αλβανίας και των Σκοπίων.

3 μέρες μετά την απόσυρση των Πρέσβων των δύο χορών, θα γίνει η εισβολή.

Η Τουρκία θα το ξέρει 3 μέρες νωρίτερα, άρα την ημέρα της αποχώρησις των Πρέσβων θα έχει αποφασιστεί είδη η εισβολή.

Ξημερώματα και στα ύπουλα ως συνήθως θα επιτεθεί η Τουρκία στην Ελλάδα, καταφέρνοντας να πλήξει μόνο 2 νησιά.

Γιατί άραγε μόνο 2 νησιά;

Μήπως θα βρει τρομερή αντίσταση από την αποδυναμωμένη Ελλάδα;

Μήπως τελικά δεν θα είμαστε και τόσο αδύναμη;

Εκεί θα σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό τους;

Οι αετοί μας θα κάνουνε πάλι την δουλιά τους;

Ταυτόχρονα θα ξεσπάσουν εσωτερικές ταραχές με τους μισθοφόρους λαθρομετανάστες, εναντίων Ελλήνων πολιτών.
Το ίδιο πρωί θα αναλάβει ο στρατός την πολιτική και στρατιωτική διοίκηση της Ελλάδος, με αρχηγό τον Γράψα και υπαρχηγό τον Φράγκο.

Το ίδιο πρωί η Ρωσία θα στείλει τελεσίγραφο στην άγκυρα να αποχωρίσει αμέσως από την Ελλάδα.

Η Ρωσία δεν θέλει να χάσει τον κυριότερο σύμμαχο της στην ορθοδοξία και να μείνει μόνη της στο παγκόσμιο χάρτη της αντίστασης εναντίων των σιωνιστικών σχεδίων.

Ούτε θέλει να χάσει το δικαίωμα της υφαλοκρηπίδας στην αρκτική.

Η Τουρκία με εντολές του Βατικανού όπως πάντα, δεν θα αποχωρήσει από την εισβολή της στην Ελλάδα.

( μη νομίζετε ότι η Τουρκία είναι αυτόνομη, από το 1453 είναι ακόμα υπό της διαταγές του Βατικανού ).

Το πρωί της δεύτερης μέρας, θα εισβάλει η Ρωσία στην Τουρκία, από όλες της μεριές.

Αεροπορικά και αποβατικά θα επιτεθεί από της ακτές του Πόντου, πλήττοντας στόχους μέχρι την μεσόγειο θάλασσα Μηχανοκίνητα θα εισβάλει από την Γεωργία όπου έχει 5000 χιλιάδες υπερσύγχρονα άρματα μάχης, χιλιάδες ελικόπτερα και μαχητικά, παρατεταμένα υπό την και καλά άσκηση caucasus 2012.

Βλέπετε η Ρωσία δεν χρειάζεστε τόσα άρματα για μια τουρκιά, με 20 βομβαρδιστικά θα την έχει τελειώσει , αλλά ξέρει ότι το Βατικανό θα στήλει ολόκληρο το NATO. Το ίδιο πρωί η Τούρκοι θα αποχωρίσουν από την Ελλάδα, και με όλα τα μέσα θα στραφούν προς το σύνορα με την Γεωργία.

Η ήττα και η καταστροφή της Τουρκίας θα είναι ολοκληρωτική.

Την τρίτη μέρα, στο εσωτερικό της Ελλάδος ο στρατός θα στραφεί εναντίων των ισλαμικών στοιχείων και με βοήθεια των Ρώσων ειδικών δυνάμεων και πρακτόρων της FSB υπό την ελληνική σημαία και στολή, θα συλληφθούν μαζικός η επαναστάτες ισλαμιστές και θα εκδιωχθούν προς και από τα σύνορα Αλβανίας, Σκοπίων.

Τα ισλαμικά στοιχεία στην Ελλάδα, την Αλβανία και τα Σκόπια απεγνωσμένοι και ξαφνιασμένοι από τον θάνατο της πατρίδας τους της Τουρκίας, από την υπερηφάνεια τους για μια νέα οθωμανική αυτοκρατορία, τώρα θα κρύβονται στα υπόγειά των σπιτιών τους, μέχρι να εκδιωχθούν.

Αυτός θα είναι ο σύντομος ¨Ελληνο-τούρκικος πόλεμος.

Λέω σύντομος γιατί στην ουσία μια μέρα θα κρατήσει, μετά δεν θα υπάρχει, έτσι απλά, η τουρκιά.

Η συνέχεια του πολέμου κατατάσσεται στην κατηγορία του παγκόσμιου πολέμου.

Ένας πόλεμος τρομερός και μπερδεμένος. όλοι ενάντιων όλων.
«Όταν αρχίσει το Κακό από την Συρία, να προσεύχεσθε»!

SebSisaniouAntwnios

Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, Αντώνιος Κόμπος

Μία εκπληκτική πράγματι προφητεία είπε προ μερικών ετών ο τότε Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, Αντώνιος Κόμπος (1920-2005).

Η προφητεία ετούτη αφορά τα συμβάντα των επομένων ετών – δηλ. αυτών που ήδη έχουν ξεκινήσει! – και ειπώθηκε λίγο καιρό προτού ο Αντώνιος κοιμηθεί.

Ήταν τον καιρό που είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο, βαρειά άρρωστος και μετά από μια εγχείρηση που έκανε, όταν συνέβησαν τα παρακάτω.

Κοίταζε με ένταση την εικόνα του Ιησού Χριστού που ήταν κρεμασμένη απέναντί του στον τοίχο και άρχισε ξαφνικά να κλαίει σαν μικρό παιδί

Επαναλάμβανε δε διαρκώς τα λόγια: «Πώς με αξίωσες, Χριστέ μου, εμένα και μου αποκάλυψες αυτά τα πράγματα»;

Εννοώντας βεβαίως ότι πιο πριν του είχε υποδειχτεί, κατόπιν θείας έμπνευσης, κάτι το εξαιρετικά σημαντικό!…
Ήταν σαν σε όραμα αυτό που είδε ο Μητροπολίτης Σιατίστης, ότι δηλ. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ημέρες θα έρθουν για την πατρίδα μας!

Η φράση που επαναλάμβανε – και που είχε κεντρικό νόημα στο όραμά του – ήταν η εξής: «Μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου! Μεγάλη πείνα»…

Ήταν η σαφέστατη προειδοποίηση των ουρανών ότι τα πράγματα στη χώρα μας ΔΕΝ πηγαίνουν στον ορθό δρόμο και ότι δεν θα αργήσει η θλιβερή ημέρα της κατάρρευσης των πάντων εν Ελλάδι και η διάλυση της εθνικής μας οικονομίας!

Έπειτα από τα οποία βεβαίως θα ακολουθήσει φοβερός λιμός, που θα γυρίσει δυστυχώς τη χώρα πίσω στα χρόνια της Κατοχής…

Αλλά το ακόμα πιο φοβερό είναι η κάτωθι αναφορά του Μητροπολίτη Αντωνίου με λεπτομέρειες σε γεγονότα που μας θυμίζουν πάρα πολύ το Σήμερα!

Να τι είπε επίσης συγκεκριμένα: «Όταν αρχίσει το κακό από τη Συρία, να αρχίσετε να προσεύχεστε… Εκεί, από τη Συρία, θα ξεκινήσει»!

Φυσικά εδώ ο Αντώνιος εννοούσε σαφέστατα ότι μετά τη Συρία το κακό θα διοχετευτεί και στην περιοχή μας, η δε Ελλάδα και ο λαός της θα γνωρίσουν πολλά δεινά…

Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που έζησαν τα παραπάνω λεγόμενα του Μητροπολίτη Σιατίστης, λίγο μόλις προτού εκείνος κλείσει τα μάτια για πάντα, είναι συγκλονιστικές. Και κάνουν λόγο για μεγάλη αγωνία του Μητροπολίτη, τις στιγμές που επαναλάμβανε (αρκετές μάλιστα φορές) τα λόγια ετούτα…

Η εν λόγω μαρτυρία που έχουμε είναι άκρως σημαντική!

Διότι έτσι ακριβώς εκτυλίχθηκαν έκτοτε τα πράγματα!

Για πολλούς αναπόφευκτα, για άλλους όμως απροσδόκητα…

Η Ελλάδα γνώρισε πράγματι – σταδιακά μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες των Αθηνών, αλλά κυρίως μετά το 2008-2009 – μια απίστευτη παρακμή της οικονομίας της, όντας αυτή τη στιγμή σε κατάσταση πιστοληπτικής ικανότητας πολύ χειρότερη ακόμα και από χώρες όπως η Αλβανία ή η Π.Γ.Δ.Μ.!

Είναι δε θέμα χρόνου, πιστεύουμε, η κήρυξη ΚΑΙ επίσημα της ελληνικής χρεοκοπίας, εφόσον ανεπίσημα αυτή έχει ήδη λάβει χώρα μέσω του «κουρέματος», του PSI και του Μνημονίου-2 που υπογράφτηκαν προ μερικών μηνών…

Και όσο για τον πόλεμο στη Συρία: ΗΔΗ στρατεύματα διαφόρων χωρών συγκεντρώνονται πέριξ της χώρας αυτής της Μέσης Ανατολής και ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος είναι επί θύραις! Ένας πόλεμος, ο οποίος (και εδώ ταιριάζουν επίσης απόλυτα πολλές προφητείες του παρελθόντος!) θα γίνει όντως για τα νερά των ποταμών Τίγρη και Ευφράτη!…

Τόσο η Τουρκία όσο και η Σαουδική Αραβία προετοιμάζονται αυτές τις ημέρες για ενδεχόμενη στρατιωτική επίθεση εναντίον της Συρίας, ενώ ΗΠΑ και Ρωσία λαμβάνουν αντίθετες θέσεις, προκειμένου να επέμβουν άμεσα σ’ αυτή την αναμέτρηση που από τοπική τείνει να εξελιχθεί σε παγκόσμια.

Εάν μάλιστα βάλουμε μέσα και το θέμα με το Ιράν (που βρίσκεται εδώ και μήνες υπό καθεστώς διεθνούς εμπάργκο), αλλά και την ευαίσθητη θέση του Ισραήλ, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σοβαρά!

Πόσο μάλλον που η περίφημη «αραβική άνοιξη» που έριξε τα καθεστώτα της Αιγύπτου, της Λιβύης, της Τυνησίας κτλ. όχι μόνο δεν έφερε τη δημοκρατία στις χώρες αυτές, αλλά (κάτι που εμείς ΑΜΕΣΩΣ το προβλέψαμε!) τους πλέον φανατικούς θιασώτες του ακραίου Ισλάμ!

Και από πίσω… ο Πράσινος Πρίγκιπας πάντα καραδοκεί!

Έρχονται ενδιαφέρουσες μέρες, που εγκυμονούν πολλά (και δραματικά) συμβάντα…
Γράφει ο δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Περίεργες συμπτώσεις…Μήπως οδεύουμε σε ανατροπές;

Μέσα σε πολύ λίγες μέρες, είχαμε δύο τρομοκρατικά χτυπήματα μεγάλης έντασης στην Ρωσία, τρομοκρατικά χτυπήματα σε Αίγυπτο-Ελλάδα και ξεσπάσματα μεγάλων αποκαλύψεων για σκάνδαλα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Παράλληλα υπήρξαν μπαράζ δημοσιευμάτων που ανανέωσαν τις προσδοκίες για Greek exit.
Ας σταθούμε λίγο σε αυτά τα λίγα…

Ένας από τους βασικούς στόχους της Νέα Τάξης, είναι η διάλυση των Εθνών και η μετάβαση από Εθνικές Κυβερνήσεις στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Τα πρώτα πειράματα ξεκίνησαν με την δημιουργία Οικονομικής Κρίσης, την μετάδοση της στην Ευρώπη των Πολιτικών και Νομισματικών Δεινοσαύρων, τον εμβολισμό της Ευρώπης με την κρίση της Ελλάδας και την βοήθεια του Γιωργάκη.

Στην φάση που έχει ήδη ξεκινήσει, αποκαλύπτονται κατά απρόσμενο τρόπο, τα σκάνδαλα Πολιτικών και δημιουργούνται υποψίες για Πολιτικούς που ήταν στο απυρόβλητο όπως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που με βάση τις καταθέσεις Κάντα, πέτυχε να πείσει για την αγορά των F-16 αντί των F-15 που προωθούσε ο Έβερτ.

Τυχαία όλα αυτά;

Αν μελετήσετε τα Πρωτόκολλα της Sιών (που πολλοί αποφεύγουν να τα διαβάσουν), θα δείτε ότι στην τελική φάση του σχεδιασμού των Siωνiστών, οι Πολιτικοί που θα έχουν βοηθήσει στην εγκαθίδρυση της Παντοκρατορίας τους, θα αφανιστούν….

Και όπως βλέπουμε, ο κύβος ερρίφθη σχεδόν ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Τουρκία, όπου επίσης ταυτόχρονα τα ισχυρά κόμματα αντιμετωπίζουν σοβαρότατους τριγμούς στην λειτουργία τους.

Ίσως κάπως έτσι στήθηκε και το χτύπημα στον Γερμανό Πρέσβη.

Το χτύπημα ήταν θεαματικό αλλά απόλυτα θεατρικό.

Γιατί να στοχεύσουν να γαζώσουν την Οικία και όχι τον ίδιο τον Πρέσβη;

Ίσως για να οδηγηθούν οι Κυβερνώντες να παίξουν ένα νέο θεατρικό ρόλο αποδοχής των εντολών της τρόϊκας.

Ίσως για να βρουν ένα ακόμα καρφί κατά της Χρυσής Αυγής ή κατά του ΣΥΡΙΖΑ (σύμφωνα με την θεωρία των δύο άκρων…).

Όμως η «θεατρική» παράσταση σύντομα θα μας δείξει γιατί στήθηκε…

Παρακολουθώντας τις ειδήσεις θα πρέπει να αναμένετε, την μονοπώληση των δελτίων ειδήσεων στα ζητήματα των καταθέσεων Κάντα, στην τιμωρία Λιάπη (που όμως δεν μπήκε στη Φυλακή) και το χτύπημα στην οικία του Πρέσβη.

Έτσι θα αποσιωπηθούν άλλα φλέγοντα θέματα….

Ας πάμε στην υπόθεση των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ρωσία. Ακολούθησαν τις αναταραχές στην Ουκρανία, όπου ο Μακ Κέϊν εμφανίστηκε να έχει ενεργή συμμετοχή.

Τυχαίο;

Όχι… Οι ταραχές δεν οδήγησαν σε εμφανή αποτελέσματα λόγω της έξυπνης Πολιτικής Πούτιν…

Και να οι τρομοκρατικές επιθέσεις!!!

Όπου όλως τυχαίως στην μία από αυτές είναι αναμεμειγμένοι οι Τσετσένοι, που όλως τυχαίως είναι Μουσουλμάνοι!!!

Με βάση τα ανωτέρω, είναι έντονη η αίσθηση που αποκομίζουμε, ότι ξεκινάει ένα νέο γαϊτανάκι αποσταθεροποιήσεως στην Γεωγραφική μας Ζώνη που θα επηρεάσει κατά βάση:

1.τις Χώρες Ελλάδα-Τουρκία (λόγοι γεωστρατηγικοί και ενεργειακοί),

2.την Ουκρανία (για λόγους αντιπερισπασμού, έτσι ώστε να εμποδισθεί η επέμβαση της Ρωσίας στους σχεδιασμούς των Νεοταξιτών)

3.την Ρωσία (με στόχο την πολιτική αποσταθεροποίηση στην Ρωσία)

Τέλος, να επισημάνουμε τις ξένες δημοσιεύσεις που μιλούν για greekexit και από αύριο θα πυκνώσουν με νέα δημοσιεύματα σχετικά με το κτύπημα στην οικία του Γερμανού Πρέσβη.

Το όλο στήσιμο, παραπέμπει σε μια συμφωνημένη θεατρική παρωδία πίεσης του Ελληνικού Κοινοβουλίου για τα απαράδεκτα νομοσχέδια που θα φέρει σε ψήφιση η απαράδεκτη Συγκυβέρνηση.

Εν κατακλείδι, όπως φαίνεται μπαίνουμε σε μια Νέα Χρονιά, στην διάρκεια της οποίας θα ζήσουμε εντονότερα προβλήματα τόσο στην Χώρα μας, όπου το σύνθημα είναι η πλήρης εξαθλίωση των Ελλήνων (με την βοήθεια των Πολιτικών της Συγκυβέρνησης), αλλά και στην ευρύτερη περιοχή μας.

Ας μην ξεχνάνε οι Έλληνες, ότι σε ακραίες Κρίσεις, η Τουρκία στήνει πολεμικά επεισόδια.

images

Μήπως τα προφητευθέντα από τον π.Ιωσήφ τον Βατοπεδινό, είναι πλέον κοντά στην υλοποίηση τους;

Δεν σας φαίνονται ως πολύ μεγάλες οι συμπτώσεις που ζούμε;

drachmoula

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s