"Greek National Pride" blog

Δεν προσβάλαμε αλλά … Τρομάξαμε τον Αττίλα !


oyAAAk

Για προσβολή των Τούρκων μιλάνε οι βουλευτές της Ελλάδος …Ενώ στην Τουρκία τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για τον  τρόμο που προκάλεσαν  οι  Έλληνες ΟΥΚάδες με βροντώδη φωνή ,αλλά και την Τρομακτική Μορφή !

klT16PU

Αν και οι πληροφορίες ελέγχονται το ΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ στον τομέα αυτόν είναι πανίσχυρο ,οι διαρροές κάνουν λόγο  για σύσκεψη στο «Κοσμικό Δωμάτιο» σχετικα΄με τα συνθήματα των ΟΥΚ στην εκπαίδευση τους …Αλλά και άκουσον -άκουσον και την τρομακτική Εμφάνιση των ΟΥΚάδων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου !

Gv2RK5k

Και οι «Κόκκινοι  Διαβόλοι» τρομάζουν τους Τούρκους και χωρίς να ουρλιάζουν !!

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που μεταφέρονται με επιφύλαξη οι Τούρκοι Επικεφαλής των Ειδικών Δυνάμεων βλέπουν και ξαναβλέπουν το video και τις εικόνες απο την παρέλαση των Βατραχανθρώπων της Ελλάδος αλλά και των Κυπριακών Δυνάμεων που έχουν κάνει άλματα στον συγκεκριμένο τομέα !

Σχετικά με την (Προσβολή των Τούρκων) παραθέτουμε άρθρο του Νίκου Σίμου που δημοσιεύτηκε στο parapolitika.gr

Προσβάλαμε τον Αττίλα…

Για ορισμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζουν και μία ανιστόρητη οπτική, η δημοκρατία ταυτίζεται με τον σεβασμό των ..Τούρκων.

Μία βουλευτής συγκεκριμένα θεώρησε ότι το σύνθημα που τραγούδησαν στην παρέλαση οι άνδρες των Υποβρυχίων Καταστροφών και που αναφερόταν στην Πόλη συνιστούσε πλήγμα στη Δημοκρατία.

Για τα περί σεβασμού της Δημοκρατίας η εν λόγω βουλευτής θα έπρεπε, προηγουμένως, να κάνει μία αναδρομή στο ιστορικό του κόμματός της, σε σχέση με τον σεβασμό των μειοψηφιών στις πλειοψηφίες –που αυτό συνιστά σεβασμό στη Δημοκρατία.

Από ιστορικής δε πλευράς προφανώς συγχέει την 25η Μαρτίου ενδεχομένως με την 28η Οκτωβρίου. Διότι με βάση τη λογική της βουλευτού δεν θα έπρεπε καν να εορτάζεται η επέτειος –για την οποίαν και ο πρωθυπουργός εξεφώνησε λόγο στο Πανεπιστήμιο- διότι θα μπορούσαν να προσβληθούν οι Τούρκοι.

Βεβαίως τέτοια συνθήματα είναι παραδοσιακά στο Στρατό και έχουν σχέση με την ελληνική ιστορία και οπωσδήποτε δεν αποτελούν άσκηση εξωτερικής πολιτικής, όπως επιχειρήθηκε, καθ’ υπερβολήν από όσους ερμηνεύουν αλά καρτ την έννοια της Δημοκρατίας, να συνδυασθεί αυτό που τραγουδήθηκε με το ποιος έχει την ευθύνη των εξωτερικών μας σχέσεων!

Ζητείται μάλιστα η τιμωρία των ανδρών που κατά παράδοση καλούνται να μας σώσουν από ξένη επιβουλή, σε περιπτώσεις που πολιτικοί της πλάκας με πρωτοβουλίες τους διακυβεύουν την κυριαρχία της χώρας.

Ενδεχομένως η παράλειψη των ανδρών των ΟΥΚ ήταν ότι δεν τραγούδησαν το πότε θα μπουν στα Κατεχόμενα. Εκτός κι αν αυτό αποτελεί προσβολή στον Αττίλα.

Δυστυχώς η Μεταπολίτευση ήταν πολύ γενναιόδωρη στους ερασιτέχνες της πολιτικής που …στου κασίδι το κεφάλι επιχείρησαν να γίνουν επαγγελματίες.

Το θλιβερό είναι ότι για όλα αυτά τα χρόνια σε πολλούς από αυτούς εναποθέσαμε τις τύχες μας. Καλά να πάθουμε…

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s