"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ / ΜΜΕ

Το Τσέρνομπιλ και τα ξεφτιλίκια του μεγαλοδημοσιογράφου Παύλου Τσίμα


chernobyl-660__Tsimas

Σήμερα, είναι η τραγική επέτειος του κομμουνιστικού πυρηνικού ατυχήματος στο Τσέρνομπιλ, της τότε –αλήστου μνήμης- ΕΣΣΔ (μετά το 1991 η περιοχή ανήκει στην Ουκρανία).

 

Ενώ, λοιπόν, η Ελλάδα και η Ευρώπη ολόκληρη είχε (δικαιολογημένα) πανικοβληθεί για τις επιπτώσεις της… σοσιαλιστικής μόλυνσης, ήταν ο σύντροφος δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας (αυτός που κάνει πολύ συχνά εμετικές συκοφαντικές εκπομπές για την Χρυσή Αυγή, χωρίς ΠΟΤΕ να έχει δώσει το δικαίωμα απαντήσεως σε κάποιο στέλεχός της…) που ανέλαβε να μας καθησυχάσει, από τις στήλες του «Ριζοσπάστη», εις το όνομα του… σοσιαλιστικού ρεαλισμού.

 

Έγραφε, λοιπόν, σχετικά στον «Ριζοσπάστη» της 24/7/86: «Ξέρουμε τώρα με ακρίβεια πως φτάσαμε στο ατύχημα του Τσέρνομπιλ.

Ξέρουμε, επίσης με ακρίβεια, τα όρια της μόλυνσης που προκλήθηκε και που περιορίζεται γύρω από το Τσέρνομπιλ, χωρίς να δικαιολογεί τις εξάρσεις του κομπογιαννίτικου πανικού που ταλαιπώρησαν την Ελλάδα».

Εθνικισμός

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s