"Greek National Pride" blog / Νεό-Οθωμανοί / Τουρκία

Ο Τούρκος ΑΓEΕΔ « έλαβε» υποχρεωτική αναρρωτική άδεια


stratigos-tourkos

Υποχρεωτική «αναρρωτική άδεια», φέρεται να έλαβε ο Τούρκος ΑΓΕΕΔ Στρατηγός  Necdet Ozel , εν μέσω εικασιών ότι η Τουρκία «ετοιμάζεται» να  ξεκινήσει στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της γειτονικής Συρίας.

Αυτό αναφέρει σε άρθρο του το ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων ***middle-east-online.com.

Ο Τούρκος ΑΓΕΕΔ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ προσωρινά από τον ΑΓΕΣ Αντιστράτηγο Hulusi Akar.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος ΑΓΕΕΔ , έλαβε  αναρρωτική άδεια 15 ημερών μετά από μια μικρή «επέμβαση»!!, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ την Κυριακή.

Ο Αρχηγός  των χερσαίων τουρκικών δυνάμεων  θα αντικαταστήσει  προσωρινά τον Τούρκο ΑΓΕΕΔ , σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, η οποία επικαλείται  στρατιωτικές πηγές.

Η άδεια  του Οζέλ έρχεται εν μέσω εικασιών ότι η Τουρκία ενδέχεται  να ξεκινούσε  μια στρατιωτική επιχείρηση,  εναντίον της  Συρίας, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε κατηγορηματικά από τον Τούρκο πρωθυπουργό.

Ένας ανώτερος πολιτικός αξιωματούχος από το αντιπολιτευόμενο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP),  υποστήριξε αυτήν την εβδομάδα ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο μιας στρατιωτικής επιχείρησης στο εσωτερικό της Συρίας  ως τις εκλογές , με σκοπό  να ενισχύσει το κύρος του κυβερνώντος κόμματος εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης  Ιουνίου 2015.

« Η Τουρκία θα ξεκινήσει μια στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία απόψε ή Παρασκευή», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του κόμματος  CHP,  Γκιουρσέλ Τεκίν την Πέμπτη, προσθέτοντας ότι έλαβε την πληροφορία  από μια «πολύ αξιόπιστη πηγή».

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου απάντησε ότι αυτές οι δηλώσεις είναι γελοίες και  «ψέματα» , καθώς και «κούφια λόγια».

«Όχι, δεν υπάρχει καμία κατάσταση τώρα που απαιτεί τη συμμετοχή της Τουρκίας», απάντησε ο  Νταβούτογλου  σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet .

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τοπ γραφείο του Τούρκου Πρωθυπουργού  Νταβούτογλου, «ευχήθηκε» στο Τούρκο ΑΓΕΕΔ  «γρήγορη ανάρρωση».!!

Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, εδώ υπάρχει και καπνός και φωτιά που αν δεν « σβήσει» τώρα θα εξελιχθεί σε πυρκαγιά και  στην συνέχεια σε πύρινη λαίλαπα.

Πολλά διαδραματίζονται στα παρασκήνια , σε σχέση με την στάση της Τουρκίας στην Συρία.

Το το ακριβώς ετοιμάζεται θα το δούμε τις επόμενες ημέρες…..Πάντως το βαθύ τουρκικό κράτος καθώς φαίνεται ετοιμάζεται για κάτι μεγάλο.

***middle-east-online.com.

pentapostagma.gr

Σχολιάστε