"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ / Τουρκία

Tραβάνε το σχοινι οι Τούρκοι στο Αιγαίο…Με τους διακόπτες στο «ΟΝ» τα Ελληνικά F-16


veteranos2

Τραβάνε το σχοινί οι Τούρκοι στο Αιγαίο 34 Παραβιάσεις από το γνωστό CN-235  που πετάει βάσει σχεδίου ..Δεν τίθεται καμιά πλέον αμφιβολία αφού εκτός το να καταγράφει το χρόνο αντίδρασης των Ελληνικών Μαχητικών ,σκοπός τους και στόχος  είναι να καταπονούνται τα Ελληνικά  πληρώματα και τα Ιπτάμενα μέσα !

Για να μπορέσουμε να το καταλάβουμε με απλά λόγια και να μην τσαμπουνά  ο κάθε άσχετος το μακρύ και το κοντό του!

Τα CN-235  είναι   Αεροσκάφη Συνεργασίας του Τούρκικου Πολεμικού Ναυτικού που υποτίθεται είναι σε αποστολή Ανθυποβρυχιακής έρευνας του ΝΑΤΟ  στα διεθνή Ύδατα για Ρώσικα Υποβρύχια που πλέουν στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο !

CN-235_MPA_Turkey

Όμως κάθε τρεις και λίγο μπαινοβγαίνει στο FIR Αθηνών με σκοπό να προκαλέσει την απογείωση των Ελληνικών Μαχητικών ..Αν τα Ελληνικά μαχητικά δεν απογειωθούν ειδοποιείται απο το Ελεγκτή να μπει ποιο βαθειά στο Ελληνικό FIR ώστε να προκαλέσουν οπωσδήποτε  απογείωση !

Πριν καιρό  κάποιοι που ήθελαν να αγοράσουμε καινούργια Αεροσκάφη Ναυτικής Συνεργασίας η Ελλάδα είχε τον Έλεγχο αυτό του ΝΑΤΟ με τα γνωστά σε όλους μας P-3 Orion ,τότε ξαφνικά και εδώ πρέπει να πέσει ο πέλεκυς της Στρατιωτικής και την Πολιτικής δικαιοσύνης κάποιοι τα κατέβασαν χωρίς να υπάρχει αντικατάσταση και ο Έλεγχος αυτός του ΝΑΤΟ πέρασε στα Τουρκικά χέρια !

Το τι μας στοιχίζει η βλακεία αυτών των αρμοδίων εδώ και έξι χρόνια ,χιλιάδες ώρες πτήσεις μαχητικών και καταπόνηση Πληρωμάτων αλλά και φόρτωμα των Μαχητικών μας με ώρες πτήσεις με αποτέλεσμα να έχουμε συχνότερη Αεροπορική Συντήρηση!

Επειδή κάποιος μπορεί να πεί για τα γνωστά σε όλους μας (σαπάκια )να θυμίσουμε στους Άσχετους οτι οι Αμερικανοί τα χρησιμοποίησαν μόλις προχθές στην Άσκηση Αργοναύτης 2015 στο FIR Λευκωσίας!

Κάποιοι έκαναν λόγο και για τα  Αεροσκάφη  P-3 που είναι ενεργοβόρα ώς προς τα Καύσιμα …Να μην αναφερθούμε το πόσο καίει ένα ζεύγος Μαχητικών που απογειώνεται να αναχαιτίσει ένα Τουρκικό CN-235!

 Ούτε να αναφερθούμε στην συμμετοχή των καυσίμων του ΝΑΤΟ στα Αεροσκάφη  Ναυτικής Συνεργασίας της Ελλάδος !

Πάντως καλά θα κάνει ο Εισαγγελέας να το ψάξει πώς κατέβηκαν τα P-3 και πως κάποιες φρεγάτες παροπλίστηκαν αφού πρώτα (καννιβαλίστηκαν !)

f-16-copy

 Στις εμπλοκές τώρα που τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο στο Αιγαίο …Οι Τούρκοι γνωρίζουν τις αντιδράσεις μας και γνωρίζουν τα όριά μας !

Αντιδρούν αφού ξέρουν οτι αν και οπλισμένοι δεν θα χτυπήσουμε και εδώ τίθεται θέμα βούλησης της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ Αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού !

Είμαστε έτοιμοι για όλα που λέει ο πολύς  Φίλης του Σύριζα σαν Κυρίαρχη Χώρα ή ρίχνουμε ντουφεκιές στον Αέρα για τους Συντρόφους στα προπύλαια ; ..Ιδού η απορία !

 

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 29 ΜΑΙΟΥ 2015

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :   1 (6 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :   1 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :    7

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :    2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :    3

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :    34

 

ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :    2

ΠΕΡΙΟΧΗ               :  ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

4 εκ των 34 Παραβιάσεων ήταν οι υπερπτήσεις που πραγματοποίησαν το ζεύγος και η τετράδα του ανωτέρω σχηματισμού τουρκικών α/φ άνωθεν νήσων Μακρονήσι και  Ανθρωποφάγοι εκάστη, αντίστοιχα.

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s