"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / OIKONOMIA

Το δόγμα της Χρυσής Αυγής ως λύση για το ελληνικό πρόβλημα: Πρωτογενής παραγωγή – Αυτάρκεια – Εθνική Ανεξαρτησία


elliniki-simaia-p-600X364

Πώς η Ελλάς θα απαγκιστρωθεί από τα δεσμά του διεθνούς τοκογλυφικού συστήματος – Το σχέδιο επιστροφής στο εθνικό μας νόμισμα

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη στην εφημερίδα ***»Χρυσή Αυγή»

Είχαμε προβλέψει προ πολλού την παταγώδη αποτυχία του Σύριζα και των παραφυάδων του, καθώς και την μνημονιακή κυβίστηση του Τσίπρα, που οδηγεί την Ελλάδα στο τρίτο και πιο επαχθές μνημόνιο της σύγχρονης ιστορίας της. Πολλοί φίλοι ρωτούν καλοπροαίρετα ποια είναι η δική μας πρόταση-απάντηση στον οικονομικό πόλεμο που έχουν κηρύξει στην Ελλάδα οι ευρωπαίοι τραπεζίτες, η Μέρκελ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι απλή και συνοψίζεται στο τρίπτυχο:

Πρωτογενής παραγωγή – Αυτάρκεια – Εθνική Ανεξαρτησία.

Απαιτείται σκληρή δουλειά και κόποι ετών από το σύνολο του Ελληνικού Λαού για να ανακάμψει οικονομικά η Πατρίδα μας. Αν στην τωρινή συγκυρία η Χρυσή Αυγή ακολουθούσε την πολιτική των ψευδών υποσχέσεων και της παροχολογίας, θα γινόμασταν αυτομάτως πρώτο κόμμα. Αντ’ αυτού, επιλέγουμε να πούμε την Αλήθεια στους Έλληνες: η έξοδος από την κρίση δεν μπορεί να έρθει με «αέρα κοπανιστό», όπως έταζαν οι συριζαίοι.

Είναι όμως απόλυτα εφικτή, αν η Ελλάς εκμεταλλευθεί επιτέλους τις δικές της δυνάμεις, δηλαδή τον ορυκτό της πλούτο, τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων, τα πολύτιμα μέταλλα, αλλά και τον αγροτικό τομέα, που μπορεί να αποτελέσει την βάση για την παραγωγική ανασυγκρότηση της ρημαγμένης εθνικής μας οικονομίας.

Ακολουθεί η σύνοψη του προγράμματός μας σχετικά με αυτούς τους νευραλγικούς τομείς για την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία (που σύμφωνα με τον Τσίπρα έχει ήδη απολεσθεί).

ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η είσοδος της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση σηματοδότησε την διάλυση του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας μας και την απόλυτη καταστροφή της ελληνικής αγροτικής παραγωγής, βιοτεχνίας και της πάλαι ποτέ κραταιάς ελληνικής βιομηχανίας.

Η Χρυσή Αυγή ήταν ίσως η μοναδική φωνή με εθνικό προσανατολισμό που αντέδρασε σφόδρα στην είσοδο της χώρας στο κοινό νόμισμα. Τελικά το ευρώ απεδείχθη η καταστροφή μας.Εθνικό νόμισμα ισοδυναμεί με εθνική ανεξαρτησία και αυτός οφείλει να είναι ο βασικότερος στόχος μίας εθνικής ηγεσίας. Για την επίτευξη του στόχου αυτού είναι απαραίτητη η αυτάρκεια στα βασικά είδη διαβιώσεως του λαού μας.

ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ 

Πρώτος στόχος η ελληνική αυτάρκεια σε όλα τα βασικά είδη διαβιώσεως του λαού μας. ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ χρειάζεται ένα κράτος για να επιβιώσει, να παραμείνει ελεύθερο και να δημιουργήσει. Σε πρώτο στάδιο η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην ενίσχυση και τον προγραμματισμό της γεωργικής και κτηνοτροφικής μας παραγωγής, ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις  εσωτερικές μας ανάγκες σε κύρια είδη διατροφής.

Η Ελλάς είναι μία πλούσια χώρα και παρ’ όλο που τις τρεις τελευταίες δεκαετίες καταστρέψαμε και διαλύσαμε στην κυριολεξία την εθνική μας παραγωγή, διαλύσαμε τον πρωτογενή τομέα, διαλύσαμε τη γεωργία και την κτηνοτροφία μας, η Ελλάς σήμερα μπορεί και πάλι να ξεκινήσει να παράγει, αξιοποιώντας τα κέρδη από την εκμετάλλευση του ορυκτού της πλούτου. Μπορούμε να ξεκινήσουμε και πάλι από το μηδέν και εδώ θα φέρουμε ως παράδειγμα το κράτος του Ισραήλ.

Οι ισραηλινοί καταφέρνουν να φυτεύουν και να καλλιεργούν πάνω στην έρημο, πάνω στην άμμο και έχουν μία τεράστια παραγωγή και μπορούν με τις τεχνικές, τις οποίες διαθέτουν, να αποτελέσουν για εμάς σήμερα παράδειγμα.

Η Ελλάς εάν λειτουργήσει ως ανεξάρτητο κράτος και όχι ως θλιβερό προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων, μπορεί και πάλι να ξεκινήσει να παράγει, μπορεί να γίνει μία πλούσια χώρα και δυνατή. Η δική μας πρόταση είναι να ξεκινήσει άμεσα η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών και έτσι θα μπορέσουμε να επιδοτήσουμε και τη βάση της εθνικής μας οικονομίας, που δεν είναι άλλη από την πρωτογενή μας παραγωγή.

Η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει: Ναι στην Εθνική Παραγωγή! Διότι, όπως λέγει και ο Παναγιώτης Κονδύλης, 1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση, διότι η πρώτη και μόνο συμβάλει στην αυτάρκεια της πατρίδας.

ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ;

Κλείνω με την θέση της Χρυσής Αυγής για ένα μείζον εθνικό ζήτημα, που απασχολεί σήμερα το σύνολο του Ελληνικού Λαού. Λέμε ΝΑΙ στο εθνικό νόμισμα, γιατί μόνο μέσω ενός ισχυρού εθνικού νομίσματος μπορεί να κατακτηθεί η Εθνική Ανεξαρτησία.

Το σενάριο Grexit απεδείχθη κούφια απειλή της διεθνούς τοκογλυφίας. Ακόμα και η επονείδιστη και ανθελληνική πρόταση του Σόιμπλε στο τελευταίο eurogroup δεν περιλάμβανε σενάριο αποπομπής της Ελλάδος από την ευρωζώνη, αλλά αναφερόταν σε… «πενταετή αναστολή». Μία πιθανή αποχώρηση χώρας-μέλους της ευρωζώνης από το κοινό νόμισμα θα κόστιζε εκατοντάδες δισ. ευρώ στο διεθνές τοκογλυφικό σύστημα.

Η αλλαγή νομίσματος και η επιστροφή στην δραχμή βεβαίως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί απότομα και ασύντακτα, διότι στην περίπτωση αυτή θα υπάρξουν συνέπειες για τον απλό λαό, όχι όμως για τα ρεμάλια του πολιτικού και επιχειρηματικού κατεστημένου, που έχουν «παρκάρει» τα εκατομμύριά τους σε ξένες τράπεζες και σε off-shore εταιρείες (ο εκβιασμός των ξένων τραπεζιτών για υφαρπαγή των εγχώριων-συστημικών τραπεζών είναι επίσης υπαρκτός).

Η Χρυσή Αυγή λέει ΝΑΙ στο εθνικό νόμισμα μέσω ενός οργανωμένου σχεδίου ανάπτυξης της εθνικής παραγωγής, άρα και των εξαγωγών, στις οποίες η δραχμή θα προσέφερε συντριπτικά πλεονεκτήματα.

Η ενέργεια αυτή είναι απόλυτα συνυφασμένη με την πολυπόθητη ελληνική ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ και μπορεί να γίνει πράξη μέσω της εφαρμογής ενός τριετούς σχεδίου ανανέωσης των παραγωγικών μας δομών. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας, ο Ελληνικός Λαός, με ένα ουσιαστικό – και όχι κίβδηλο – δημοψήφισμα θα επικυρώσει την επιστροφή της χώρας στο εθνικό της νόμισμα.

***»Χρυσή Αυγή«

www.xryshaygh.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s