"Greek National Pride" blog / ΓΕΡΜΑΝΙΑ / Ε.Ε. / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Λαθρομετανάστες

Πως η Γερμανία κοίταξε μόνο το εθνικό της συμφέρον και ανέστειλε την Συνθήκη Σένγκεν – Αυτό που δεν αναγνώριζε η ΕΕ στην Ελλάδα!


germany-migrantas-4---600X341

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ANAΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ – ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ;

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

H Γερμανία που τόσα χρόνια κατηγορούσε την Ελλάδα για την μη σωστή εφαρμογή της Συνθήκης Σένγκεν και των γνωστών συμφωνιών  του Δουβλίνου, γίνεται η πρώτη χώρα που τις καταπατεί επίσημα με μια δικαιολογία που όμως δεν αναγνώρισε ποτέ στην χώρα μας: Το εθνικό συμφέρον.

Την ίδια στιγμή η ΕΕ αναλαμβάνει στρατιωτική δράση.

Όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε τη στρατιωτική δράση εναντίον δουλεμπόρων στη Μεσόγειο.

Θα συλλάβουν δηλαδή τους Τούρκους δουλεμπόρους, διότι περί αυτών πρόκειται;

Ταυτόχρονα ο Αυστριακός Καγκελάριος Β. Φάιμαν ανακοίνωσε ότι στέλνει τον αυστριακό Στρατό στα σύνορα με την Ουγγαρία για να ελέγξει τους πρόσφυγες που περνούν στην Αυστρία. Ανακοίνωσε ότι θα στείλει δύναμη 2.200 στρατιωτών.

Σημειώνεται ότι οι αποφάσεις αυτές έρχονται μετά την ανακοίνωση της Γερμανίας ότι κλείνει τα σύνορα με την Αυστρία και επαναφέρει τους ελέγχους.

Χωρίς ακόμη να έχουν φτάσει στην Γερμανία οι απίστευτοι αριθμοί προσφύγων και λαθρομεταναστών που έχουν φτάσει και περάσει από την Ελλάδα (και πολλοί από αυτούς είναι ακόμα στη χώρα μας), το Βερολίνο αποφάσισε να εγκαταλείψει τον δύσκολο αγώνα του «ανθρωπισμού» και να κλέισει μονομερώς τα σύνορά του «γράφοντας την υπόλοιπη Ευρώπη στα παλαιότερα των υποδημάτων του».

Παράλληλα η Γερμανική κυβέρνηση με απύθμενο θράσος ζητά τη δημιουργία «ζωνών υποδοχής» σε Ελλάδα, Ιταλία και ενδεχομένως Ουγγαρία σε μια κίνηση που καταδεικνύει ότι «είναι καλά όταν τους μαζεύετε εσείς αλλά όχι εμείς».

Θέλουν δηλαδή την μετατροπή του Νότου και της χώρας μας σε «αποθήκες» ψυχών. Δεν ήταν τυχαία η παρέμβαση της Α.Μέρκελ το απόγευμα του Σαββάτου με την παρατήρησή της προς την Ελλάδα να αναλάβει τις ευθύνες της για τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.

Τόσα χρόνια που η Τουρκία μας απειλεί για την ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ ουδέποτε η Γερμανίδα καγκελάριος ενδιαφέρθηκε για το άν τα ελληνικά σύνορα είναι ευρωπαϊκά.

Τώρα όμως που το κόστος της προσφυγικής καταστροφής αγγίζει την χώρα της ως εκ θαύματος τα ελληνικά σύνορα έγιναν ευρωπαϊκά, με το Βερολίνο να είναι η «Μητρόπολη» και η Ελλάδα η ευρωπαϊκή «υπαιθρος» όπου και θα πρέπει να μένουν οι λαθρομετανάστες (Αφγανοί, Πακιστανοί και άλλοι Ασιάτες που εισρέουν μαζί με τους Σύρους πρόσφυγες) και οι πρόσφυγες.

Το μέτρο έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή από τις βραδυνές ώρες της Κυριακής με Γερμανούς αστυνομικούς να σταματούν λεωφορεία και αυτοκίνητα προκειμένου να εντοπίσουν όσους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες επιχειρούν να περάσουν από την Αυστρία στη Γερμανία.

Λόγω της απόφασης αυτής το απόγευμα της Κυριακής διεκόπησαν τα δρομολόγια της Deutsche Bahn από Αυστρία προς Γερμανία τα οποία αποκαταστάθηκαν εν μέρει από τις 7 το πρωί (τοπική ώρα).

Η απόφαση του Βερολίνου προκαλεί τεράστιο πρόβλημα στην Αθήνα καθώς ο προορισμός της πλειοψηφίας των λαθρομεταναστών και προσφύγων που φτάνουν στο ελληνικό έδαφος είναι η Γερμανία.

Η Γερμανία θεωρείται ο οικονομικός παράδεισος όπου όλοι θέλουν να φτάσουν.

Σήμερα στις Βρυξέλλες συνεδριάζουν εκτάκτως οι υπουργοί Εσωτερικών των κρατών-μελών της ΕΕ προκειμένου να αξιολογήσουν τα νέα δεδομένα και μετά την κίνηση του Βερολίνου να κλείσει ουσιαστικά τα σύνορά του για τους μετανάστες.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ανακοίνωσε ότι η απόφαση της Γερμανίας να επανεισάγει τους μεθοριακούς ελέγχους, κυρίως στα σύνορά της με την Αυστρία, φαίνεται νομικά αιτιολογημένη, τονίζοντας ότι η ενέργεια αυτή καταδεικνύει την ανάγκη να συμφωνήσουν οι χώρες-μέλη της ΕΕ σε μια κοινή προσέγγιση όσον αφορά τους πρόσφυγες.

«Η προσωρινή επανεισαγωγή των συνοριακών ελέγχων μεταξύ των χωρών-μελών είναι μια έκτακτη δυνατότητα που προβλέπεται ρητά από τον Κώδικα Συνόρων του Σένγκεν (σ.σ. σχετικά με το καθεστώς διέλευσης προσώπων από τα σύνορα) στην περίπτωση μιας κατάστασης κρίσης» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή.
«Η παρούσα κατάσταση στη Γερμανία, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται ότι είναι μια κατάσταση που καλύπτεται από τους κανονισμούς», προστίθεται στο κείμενο της ανακοίνωσης.
Η Κομισιόν θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και τόνισε ότι στόχος είναι η επιστροφή σε μια κανονική κατάσταση, χωρίς συνοριακούς ελέγχους μεταξύ των χωρών-μελών της ζώνης Σένγκεν «το συντομότερο δυνατόν».
H Γερμανία δηλδή με τις πρώτες χιλιάδες λαθρομεταναστών είναι σε κρίση, αλλά η Ελλάδα που έχει δεχτεί εκατομμύρια δεν είναι και δεν μπορούσε να αναστείλει την εθνοκτόνα συμφωνία του «Δουβλινο ΙΙ»!
Προκαλεί εντύπωση πάντως η «ταχύτητα» της Κομισιόν που έσπευσε  να διακιολογήσει την Γερμανία. Ουδέποτε έλαβε τέτοια στάση για την Ελλάδα, άλλο ένα κλασσικό παράδειγμα «ευρωπαϊκής αλληλεγγύης».

Αν το Βερολίνο κρατήσει επί μακρόν κλειστά τα σύνορά του – καθώς δεν έχει ανακοινώσει πότε και εάν θα προχωρήσει σε αναστολή του μέτρου -τότε γίνεται ορατός ο κίνδυνος οι χιλιάδες των λαθρομεταναστών και προσφύγων που καθημερινά φτάνουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στη συνέχεια προωθούνται στον Πειραιά να μείνουν επ’αόριστον στην Ελλάδα με τεράστιες οικονομικές και κοινωνικές συνέπεις.

Σημειώνεται ότι η Ουγγαρίας ήδη χτίζει φράχτη κατά μήκος των συνόρων της και τα Σκόπια σφραγίζουν τα σύνορά τους με στρατό.

Δηλαδή ο «μουτζούρης» θα μείνει στα χέρια της Ελλάδας. Θεωρείται δεδομένο δε, ότι η Τουρκία θα συνεχίσει βάση σχεδιασμού να προωθεί χιλιάδες λαθρομεταναστών μουσουλμανικού θρησκεύματος στα ελληνικά νησιά και άρα σε όλη την χώρα με τον απλούστατο στόχο, να εξαθλιωθούμε εντελώς οικνομικά και κοινωνικά, και να μετατραπούμε οι γηγενείς Έλληνες εντός λίγων ετών μειοψηφία στον τόπο μας όχι μόνο φυλετική αλλά και θρησκευτική καθώς η πλειοψηφία των λαθρομεταναστών είναι μουσουλμάνοι.

Εάν αυτό επιτευθχεί τότε θεωρούν ότι εύκολα θα μπορέσουν να ελέγχουν την χώρα με ότι αυτό συνεπάγεται για τον ενεργειακό πλούτο της ελληνικής ΑΟΖ. 

Η Γερμανία αποκάλυψε για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο και κατέρριψε τον μύθο της λεγόμενης «ευρωπαϊκής αλληλεγγύης» που πολλοί σε αυτή την χώρα ακόμα πιστεύουν.

Όταν υπάρχει καταστροφή εφαρμόζεται πάντοτε μόνο μια στρατηγική και αυτή είναι «ο σωζων εαυτόν σωθήτο», και οι Γερμανοί ήταν πάντα πολύ καλοί σε αυτό, δυστυχώς όπως έχει αποδειχθεί δεν είμαστε εμείς.

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s