"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Με αντεπίθεση στον Έβρο και απόβαση σε νησί του Αιγαίου ο Σχεδιασμός της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015″


a9b252809a73f471d2e2e5b47d207bd6Με αντεπίθεση Αρμάτων στον Έβρο  με την συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και το Κυνηγητό απο τα Απάτσι των Μονάδων που θα επιτεθούν στον Έβρο αρχίζει η Διακλαδική Άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων στο νομού του Έβρου!

Στην  Άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015 » στην τελικής της έκβαση θα εκτελεστεί και αεροαπόβαση με Ναυτικές και Αεροπορικές Δυνάμεις  σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου με σκοπό και στόχο να στείλει τα μηνύματα εκεί που πρέπει !

parmenion1863455

Σύμφωνα με πληροφορίες Ηγετικό ρόλο θα παίξει στον Έβρο η 3η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία  που θα έχει ειδικό ρόλο με επιθετικό σχεδιασμό και τεράστια Δύναμη πυρός  που θα πέσει στο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων του «ΨΗΛΟΥ ΣΤΑΛΟΥ»!

Οι Μονάδες του Έβρου θα επανδρωθούν ακόμη και με  επιστράτευση Εφέδρων και Εθνοφυλάκων, που επιτέλους πρέπει να ξανασχεδιάσουμε  απο την αρχή και να τους βάλουμε δυνατά στο παιχνίδι του Πολέμου στην Θράκη ,εκμεταλλευόμενοι τις γνώσεις τους στο έδαφος  αλλά και για την ανθρωπογεωγραφία της Περιοχής !

«Πάντως  σύμφωνα με την ταπεινή μας γνώμη το «ΓΕΕΘΑ»πρέπει να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο Θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου,όπου οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν με Ναυτικό Αποκλεισμό να αποκλείσουν τα νησιά ,σε ενδεχόμενη ΕλληνοΤουρκική Κρίση και όχι σε Απόβαση Ναυτικών Δυνάμεων !

Τα μεγάλα νησιά του Αιγαίου έχουν αρκετές Δυνάμεις να αποκρούσουν  προγεφυρώματα  και αεροαγήματα  που θα επιχειρήσουν κάποια απόβαση σε νησί του Αιγαίου …

Οι Τούρκοι γνωρίζουν οτι μεγάλο νησί του Αρχιπελάγους δεν μπορούν να το καταλάβουν και ούτε βέβαια να το κρατήσουν …Άρα πιο λογικό είναι να προχωρήσουν σε Ναυτικό αποκλεισμό και εδώ πρέπει να εκμεταλλευτούμε το μεγάλο μας όπλο τα Υπερσύγχρονα Υποβρύχιά μας !

PKtDp21

Η Τοποθέτηση και άλλων παράκτιων Εποχούμενων EXOCET  και σε άλλα νησιά του Αρχιπελάγους θα είναι ο εφιάλτης των Τούρκικων πλοίων που θα επιχειρήσουν τον Αποκλεισμό και ο νοών νοείται !

Νεώτερα για την  Διακλαδική Άσκηση που ξεκίνησε σήμερα το πρωί θα έχουμε τις επόμενες ημέρες !

Η Ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ Άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015»

Από 30 Σεπτεμβρίου έως 9 Οκτωβρίου 2015 θα διεξαχθεί η Εθνική διακλαδική άσκηση με την επωνυμία «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-2015». Πρόκειται για άσκηση μεγάλης κλίμακας, η οποία σχεδιάστηκε και διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ, με τη συνδρομή των Γενικών Επιτελείων. Διεξάγεται σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών, επί βάσεως ΤΑΑΣ (Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων) και ΤΑΜΣ (Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων).

Στην άσκηση, εκτός από το ΓΕΕΘΑ, τα Γενικά Επιτελεία και τις Μείζονες Διοικήσεις με τις υποτεταγμένες, σε αυτές, μονάδες, συμμετέχουν και Φορείς του Πολιτικού Τομέα.

Κύριοι σκοποί της ασκήσεως είναι:

α.  Η εξέταση-αντιμετώπιση της δημιουργουμένης από τις διεθνείς εξελίξεις κατάστασης, στο εγγύς και ευρύτερο περιβάλλον της χώρας μας.

β.  Η εφαρμογή σχεδίων, καθώς και η εκπαίδευση των Επιτελείων και των Μονάδων στη διεξαγωγή διακλαδικών επιχειρήσεων.

γ.  Η εφαρμογή και αξιολόγηση των σχεδίων, διαδικασιών και η διατήρηση της μαχητικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων.

δ.  Η προαγωγή της συνεργασίας και του συντονισμού μεταξύ των Κλάδων των ΕΔ και των φορέων του πολιτικού τομέα, στην μεγαλύτερη δυνατή έκταση που απαιτείται, κατά την εφαρμογή των εθνικών σχεδίων.

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s