"Greek National Pride" blog / ΓΕΡΜΑΝΙΑ / Ισλάμ / Ισλαμο-φονιάδες / Λαθρομετανάστες

Η «ΕΥΤΥΧΙΑ» ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Νο 2


foto5

Γράφει Σουλτάνα Χειλαδάκη

Στην Luzern, στην Ελβετία ένας θεολόγος καθηγητής επειδή έκανε στην διάρκεια του μαθήματος του λίγο κριτική για το Ισλάμ, τον απέλυσε η τοπική οικουμενιστική καθολική ενορία.

Ο κύριος Bannwart, Ελβετός θεολόγος το μόνο που έκανε ήτανε να παραπονεθεί με μια επιστολή στον διευθυντή ότι το Ισλάμ παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις μέσα στο σχολείο και ότι σιγά σιγά θα τους απαγορεύσουν να διδάσκουν το ευαγγέλιο.

Αυτό έφτασε για να τον. «κατασπαράξουν» και μάλιστα όχι οι μουσουλμάνοι, αλλά οι ίδιοι οι δικοί του οι καθολικοί συνάδερφοι. Τον υποχρέωσαν τελικά να υπογράψει ένα χαρτί στο οποίο θα υποσχόταν ότι θα προσαρμόζει το μάθημα του στο. Ισλάμ.

Περιμένετε και θα δείτε τι θα συμβεί και σε εμάς.

Θα μας απαγορεύσουν να χτυπάμε τις καμπάνες γιατί αυτό πειράζει το Ισλάμ.

Μην το θεωρείτε απίθανο! Θα δούμε πολλά γιατί πολλοί που θα έπρεπε να μιλήσουν εδώ και χρόνια σιωπούσαν και αναπαύονταν σε κάποιες συναντήσεις υποτίθεται υπέρ της Ορθοδοξίας.

Κυνηγούσαν την μύγα και… τους ξέφυγε ο ελέφαντας!

Αλλά μην πάμε μακριά. Πριν λίγα χρόνια στο Betzdorf, Reihland-pfalz, στο Christophorus -Gesamtschule της Γερμανίας, μια δασκάλα, η Ursula.E 59 χρονών, δίδασκε 18 χρόνια μαθηματικά και εικαστικά στο σχολείο, όταν κάποια μέρα ξαφνικά την έδιωξαν.

Ξέρετε γιατί ;

Γιατί άφησε κατά λάθος και λόγω άγνοιας να φάει μουσουλμάνος μαθητής χοιρινό κρέας.

Μερικά από τα σνίτσελ στο εστιατόριο του σχολείου ήτανε χοιρινά και άλλα από κοτόπουλο.

Η όλη η ιστορία συνέβη κατά λάθος αλλά ήταν η αιτία που οργίστηκαν οι μουσουλμάνοι τόσο πολύ ώστε απαίτησαν να απομακρυνθεί από το σχολείο.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει σε λίγο καιρό εδώ σε μας, με την πολυπολιτισμικότητα που μας επιβάλλουν.

Πρόσφατα μια περίεργη ανακοίνωση σε μια γερμανική εφημερίδα έγραφε: «ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΧΑΡΙΣΤΕ-ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» και συνέχιζε :

«Όποιος είναι γέρος, μόνος και δεν έχει συγγενείς αλλά μεγάλη ή έστω λίγη περιουσία, μπορεί να απευθυνθεί σε εμάς, στην UNO και να κάνει μια διαθήκη για να πάει η κληρονομιά του κατευθείαν στους μετανάστες τους «καημένους που δεν έχουν τίποτα οι ίδιοι και έχασαν τα πάντα στις πατρίδες τους».

Ναι!

Αυτό το φυλλάδιο δεν είναι ούτε αστείο ούτε ανέκδοτο.

Κυκλοφορεί ήδη στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Γερμανία.

Καθημερινά βλέπουμε στον γερμανικό τύπο επιγραφές όπως «Welcome to Germany» για τους λαθρομετανάστες.

Σε ορισμένες περιοχές οι πινακίδες ήδη γράφονται στην αραβική γλώσσα.

foto1

Πληρώνουν μαθήματα boxing για τους λαθρομετανάστες. Για τις ξένες λαθρομετανάστριες, χορηγούν μαθήματα πώς να χρησιμοποιήσουν ένα ταμπόν, (σερβιέτα), ή πως να μαγειρεύουν, πως να σιδερώνουν σωστά και το πως πρέπει να πλένουν τα χέρια τους μετά από κάθε επίσκεψη στην τουαλέτα.

Επίσης, προσφέρουν και δωρεάν δίπλωμα οδήγησης.

Ο δήμαρχος του Hardheim, δημοσίευσε μια σειρά από «Κανόνες για μετανάστες» οι οποίοι συμπεριλαμβάνουν :

«Μην ουρείτε δημοσίως» και «Μην τρώτε το φαγητό μέσα στο σουπερμάρκετ πριν το αγοράσετε»!

foto2

Στήνονται ομιλίες σε κανάλια με λαθρομετανάστες και πολιτικούς, και φυσικά για κάθε παρουσία τους στην τηλεόραση οι λαθρομετανάστες παίρνουν λεφτά. Μαρτυρίες από τραπεζικούς λένε ότι τους έχουν ανοίξει και τραπεζικούς λογαριασμούς.

Οι άστεγοι ζουν στους δρόμους σε άθλιες συνθήκες ενώ για τους λαθρομετανάστες βρήκαν λεφτά να τους αγοράσουν σκηνές για να μείνουν.

Σε ένα γραφικό χωριό, στο Westerwald με 665 κατοίκους εγκατέστησαν σε λίγες μέρες 3.000 λαθρομετανάστες ενώ αναμένονται άλλοι 2.000 τις επόμενες μέρες. Στο σύνολο όπως αναφέρουν, περιμένουν γύρω 1,5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες για το 2015. Αν προσθέσουμε και παιδιά και συγγενείς 12 εκατομμύρια.

Μέχρι και οι νόμοι αρχίζουν για γράφονται διαφορετικά και να αλλάζουν με την δικαιολογία ότι πρέπει να προσαρμόζονται πλέον και για τους λαθρομετανάστες.

Πληρώνουν επόπτες για να καθοδηγούν τους λαθρομετανάστες.

Σπαταλάνε όλο και περισσότερα λεφτά για τους λαθρομετανάστες, ξέροντας εκ των προτέρων ότι ποτέ εκείνοι δεν πρόκειται να τα ξεπληρώσουν.

Η εγκληματικότητα αυξήθηκε κατακόρυφα από τους λαθρομετανάστες και η Γερμανία δε βρίσκει πλέον που να τους φυλακίσει, διότι δεν υπάρχει χώρος και λεφτά για φυλακισμένους.

Σε ένα δημοσίευμα του Βερολίνου, η ισλαμική κοινότητα αναφέρει η ίδια ότι το 90% των φυλακισμένων είναι ξένοι μουσουλμάνοι, δηλαδή 9 από τους 10.

Συγκεκριμένα αναφέρουν για 900 ξένους νέους εγκληματίες μόνο στο Βερολίνο.

Ένας φυλακισμένος κοστίζει την ημέρα 80 ευρώ. τους Γερμανούς.

Αν πάρουμε μόνο τους 711 από αυτούς και τους κλείναμε μέσα είναι 80 ευρώ ο καθένας την ημέρα.

Άρα 56.880 ευρώ για τους 711 την ημέρα, δηλαδή το μήνα 1.760 000, και σε ένα χρόνο 20.500.000 ευρώ.

Που τα βρίσκουν όλα αυτά τα λεφτα ;;;;;;;;

Εδώ θα πρέπει πλέον να αναρωτηθούμε μήπως αυτή η εισβολή των λαθρομεταναστών μας οδηγεί στην φτώχεια σκοπίμως ;;; Στην Ολλανδία το έχουν ήδη καταλάβει αυτό και αποφάσισαν να μην χορηγήσουν τα επόμενα 12 χρόνια λεφτά για λαθρομετανάστες από τα δημόσια ταμεία. Αυτήν την απόφαση οι Ολλανδοί την πήραν γιατί ο χείμαρρος από ανθρώπους που ερχόταν από Τουρκία και Μαρόκο δεν τους άφησε άλλη λύση.

Εντυπωσιακό είναι εδώ πως κάποιοι λαθρομετανάστες πλούτισαν ήδη σε λίγους μήνες στην Γερμανία. Κυκλοφορούν με πολυτελή αμάξια και έχουν προκαλέσει ατυχήματα για τα οποία δεν πλήρωσαν δραχμή.

foto3

Ένας μαχητής του ISIS που αιχμαλωτίστηκε στα σύνορα Τουρκίας, Συρίας, είχε μαζί του έναν χάρτη του Βερολίνου ο οποίος έδειχνε λεπτομέρειες από στόχους και μέρη τα οποία είναι απαραίτητα για να «κατακτηθεί» το Βερολίνο.

Οποιοσδήποτε σχεδίασε αυτόν τον χάρτη θα πρέπει να έχει ζήσει στο Βερολίνο για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα καθώς τα σχέδια δείχνουν λεπτομέρειες της πόλης και τις γύρω περιοχής συμπεριλαμβανομένων στρατιωτικών, αστυνομικών και ιδρυμάτων άμεσης δράσης.

foto4

Σε μια μικρή πόλη κοντά στο Μόναχο υποχρέωσαν τα κοριτσάκια ενός σχολείου, να σκεπάζονται καλά όταν έρχονται στο σχολείο για να μην προκαλούν τους άνδρες μετανάστες, γιατί έγινε πάλι ένας βιασμός μιας 15χρονης, ( τελευταία θα ζητήσουν να βάζουν και φερετζέ με την δικαιολογία ότι έτσι θα προστατέψουν τον εαυτό τους από τυχόν βιασμούς).

Να λοιπόν μια μέθοδος εξισλαμισμού του λαού.

Χωρίς πίεση αλλά από φόβο θα αρχίσουν να σκεπάζονται και αυτομάτως θα μοιάζουν με καλές μουσουλμάνες.

foto5

Στην Αυστρία ήδη άλλαξαν οι νόμοι. Η λαθρομετανάστρια που δεν ξέρει την γλώσσα και δεν μπορεί και να δουλέψει γιατί δεν μπορεί ακόμα να συνεννοηθεί, θα την πληρώνειτο κράτος. Δηλαδή αυτή θα κάθεται και θα παίρνει και χρήματα από το κράτος μέχρι να μάθει τα γερμανικά.

Στο Xanten το οποίο βρίσκεται κοντά στο Niederrhein της Γερμανίας οι λαθρομετανάστες βάλανε φωτιά στις εστίες γιατί ζητούσαν πιο… πολυτελείς κατοικίες.

Με όλη αυτήν την ιστορία των λαθρομεταναστών αναπτύσσονται ραγδαία τα κυκλώματα παιδοπορνείας.

Πληροφορίες λένε ότι ορισμένοι πληρώνουν εγκληματίες για να κλέψουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών ενισχύοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο το κύκλωμα παιδοπορνείας.

Τα γερμανικά ΜΜΕ ανέφεραν για ένα τέτοιου είδους περιστατικό που αφορά ένα παιδάκι τον 4 χρόνων τον Μοχάμεντ, αλλά οι πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι είναι πολύ περισσότερα.

Υποχρεώνονται άποροι που ζουν από την πρόνοια του κράτους και νοικιάζουν διαμέρισμα, να φιλοξενήσουν και έναν λαθρομετανάστη επιπλέον στο διαμέρισμα τους γιατί αλλιώς θα τους κοπεί η μηνιαία επιχορήγηση που παίρνουν.

Ήδη πολλές άπορες οικογένειες παίρνουν χρήματα από το κράτος γιατί δέχονται να φιλοξενήσουν λαθρομετανάστες μέσα στα σπίτια τους μαζί με τις οικογένειες τους.

foto6

Δεν διστάζουν να διώχνουν ακόμα και γέρους από γηροκομία ενώ γραφεία που τα νοικιάζανε πολίτες τα παίρνει το κράτος για να τα δώσει στους λαθρομετανάστες.

Παρόλο που οι γερμανικές αρχές γνωρίζουν ότι έρχονται μεταμφιεσμένοι Τζιχαντιστές στην Γερμανία που ο αριθμός υπολογίζεται περίπου στους 3.000, δεν κάνουν τίποτα για να τους βρουν. Δεν διστάζουν παραδείγματος χάριν στο Nordrhein-Westfalen, να βάζουν στις φυλακές αραβικούς τηλεοπτικούς σταθμούς για τους φυλακισμένους.

Και φυσικά το κανάλι Al Scharia, ένα από τα πιο φανατικά ισλαμικά κανάλια που τους επιτρέπουν να το βλέπουν στις φυλακές και βεβαία τους αφήνουν να έχουν καθημερινή επαφή με ιμάμηδες που τους επισκέπτονται μέσα στις φυλακές.

Στην κλινική στο Gera Waldklinikum τους έχουν απαγορεύσει πλέον να δίνουν πληροφορίες στους δημοσιογράφους για άτομα που έχουν νοσηλευτεί εξαιτίας ενός βιασμού από λαθρομετανάστη. Εντωμεταξύ όπως αναφέρει η εφημερίδα Westfalen Blatt οι μουσουλμάνοι πρόκειται να ζητήσουν νόμο που θα… επιτρέπει να βιάζονται λευκές χριστιανές γυναίκες,.

H αστυνομία πλέον φοβάται να καταγγείλει οτιδήποτε συμβαίνει με τους λαθρομετανάστες, γιατί αλλιώς οι αστυνομικοί θα χάσουν την δουλειά τους.

Σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες στην Γερμανία διώχνουν άτομα που κατηγορούν και αναφέρονται επικριτικά για το θέμα των λαθρομεταναστών και ειδικά ενάντια στο Ισλάμ.

Πολλά μπλογκ σκοπεύουν να τα κλείσουν γιατί ενημερώνουν τον κόσμο για το τι συμβαίνει στ” αλήθεια.

Ήδη έχουν γίνει δίκες για κάποια από αυτά.

Η δικτατορία σε όλο το μεγαλείο της!

Ο γνωστός Τούρκος συγγραφέας, Αkif Pirrinci, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία, δεν συμφωνεί καθόλου με αυτήν την πολιτική που εφαρμόζει η Μέρκελ με τους λαθρομετανάστες, και έγραψε στο Facebook κάποια σχόλια. Αποτέλεσμα, του έκλείσαν τον λογαριασμό του.

Τέλος πρόσφατα συναντήθηκαν 2500 άτομα στο Sebnitz, στα σύνορα Γερμανίας με την Τσεχία και έφτιαξαν μια ζωντανή γραμμή όπου θέλησαν να δείξουν την αντίδραση τους με την ανεξέλεγκτη εισβολή των παράνομων μουσουλμάνων.

Φώναζαν, «Τέρμα η γενοκτονία μας». Γέροι , νέοι , παιδιά , κόσμος όλων των ετών παραβρέθηκε σε αυτήν την διαδήλωση και φώναζαν, «Να μην χαθεί η ταυτότητα μας. Για τον πολιτισμό μας, τα έθιμα και το νομικό σύστημα του λαού μας».

foto7

Eμείς άραγε θα κάναμε το ίδιο ;;

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s