"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ / Θράκη / Τουρκία

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ…


cf84cebf-cebece5

Εθνοκτόνοι και πατριδοκτόνοι πολιτικοί, ξεπουλούν στους Τουρκο-Μουσουλμάνους τη Θράκη και την Ελλάδα ολόκληρη

Του Σάββα Καλεντερίδη*

Στις προηγούμενες εκλογές έγινε κάτι που δεν έχει συζητηθεί αρκετά, σε σχέση πάντα με το μέγεθος και την αξία του ως πολιτικό και εθνικό γεγονός. Στη Ροδόπη, δύο κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι, έβαλαν σε εκλόγιμες θέσεις μόνο μουσουλμάνους υποψηφίους.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι οι χριστιανοί ή οι μη μουσουλμάνοι Έλληνες ψηφοφόροι του συγκεκριμένου νομού, όταν ψήφισαν αυτά τα δυο κόμματα, γνώριζαν με βεβαιότητα ότι στέλνουν στη βουλή ως αντιπρόσωπό τους μουσουλμάνο βουλευτή!

Οφείλω να ομολογήσω ότι τέτοια αθλιότητα από πλευρά των κομμάτων και των κομματικών μηχανισμών την περίμενα, αλλά τέτοια αφέλεια ή ενσυνείδητη προδοτική ψήφο από Έλληνες μη μουσουλμάνους, δεν την περίμενα.

Μια ψήφο που έστειλε τρεις μουσουλμάνους βουλευτές στην Βουλή των Ελλήνων και κανέναν χριστιανό, πάντα από το νομό Ροδόπης!

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να βάλω σε ένα τσουβάλι και τους τρεις εκλεγέντες μουσουλμάνους βουλευτές της Ροδόπης.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζω, ο ένας εξ αυτών είναι πραγματικός δημοκράτης και επηρεάζεται λίγο ή ελάχιστα από το τουρκικό προξενείο ή από άλλα κέντρα εξουσίας που εδρεύουν στην Τουρκία.

Το ξεπούλημα της Ελλάδος σε Τουρκο-Μουσουλμάνους2

Όμως, σε κάθε περίπτωση, αυτό που συνέβη στη Ροδόπη είναι ενδεικτικό της κατάστασης που έχει φθάσει η Ελλάδα. Δυο κόμματα κάνουν προδοτικές επιλογές, τις οποίες ακολουθούν και εγκρίνουν με την ψήφο τους οι ψηφοφόροι τους.

Όμως οι προδοτικές συμπεριφορές δεν σταματούν εδώ.

Πληροφορούμεθα ότι το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (DEB), που έχει ιδρυθεί στην Θράκη και ακολουθεί τα βήματα ενός πουλημένου πράκτορα της Άγκυρας που δεν εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της μουσουλμανικής μειονότητας αλλά τα συμφέροντα του τουρκικού κράτους, του Αχμέτ Σαδίκ, οργανώνεται σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την εκλογική κάθοδο, με συνδυασμούς σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Για όσους αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο, τους πληροφορούμε ότι το κόμμα αυτό και ο γιος Σαδίκ διακινούν αστείρευτα μαύρα χρήματα του τουρκικού κράτους, με τα οποία επεκτείνουν την επιρροή της Άγκυρας σε χώρους και περιοχές πέραν της μουσουλμανικής μειονότητας και της Θράκης.

Στόχος του κόμματος αυτού είναι οι σλαβόφωνοι και βλαχόφωνοι διαφόρων νομών της Μακεδονίας, διάφορες ομάδες αναρχικών και αντιεθνικιστών, που μισούν οτιδήποτε είναι Ελληνικό και πατριωτικό, ενώ είναι έτοιμοι να ταυτιστούν και να συνασπιστούν με οτιδήποτε είναι ανθελληνικό, και φυσικά οι μουσουλμάνοι και οι αλλοδαποί που αποκτούν και θα αποκτήσουν σταδιακά κατά δεκάδες χιλιάδες ελληνική υπηκοότητα, με βάση τους σχετικούς νόμους που έχουν ψηφιστεί από τα κόμματα της… προόδου στη Βουλή των Ελλήνων.

Το ξεπούλημα της Ελλάδος σε Τουρκο-Μουσουλμάνους3

Η αβελτηρία της κ. Τασίας, του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της προστασίας των ελληνικών συνόρων απέναντι στην εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών στο ελληνικό έδαφος, έχει δημιουργήσει ένα σοβαρότατο θέμα στην πατρίδα μας, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε ατομικής ισχύος βόμβα στα θεμέλια του κράτους και του έθνους.

Με βάση το ρυθμό εισβολής αλλοδαπών στην πατρίδα μας, είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι σε λίγα χρόνια και όχι δεκαετίες, η Ελλάδα θα είναι μια χώρα αλλοιωμένη εθνοφυλετικά και δογματικά, μια χώρα όχι Ελληνική αλλά πολυεθνική και μάλιστα με μεγάλη μουσουλμανική κοινότητα.

Πάνω σε αυτήν την προοπτική δουλεύουν οι πράκτορες της Άγκυρας στη Θράκη και όχι μόνο, αυτήν την προοπτική που δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να δουν οι εθνοκτόνοι και πατριδοκτόνοι του ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ που μας κυβερνούν και του Ποταμιού, που θέλει να ονομάζεται και νέα πολιτική δύναμη.

 Σάββας Καλεντερίδης ….

Σάββας Καλεντερίδης ….

Μακάρι όσα αναφέρονται στο άρθρο αυτό να αποδειχτεί ότι είναι υπερβολές, τις οποίες ευχαρίστως δέχομαι να τις φορτωθώ στην πλάτη μου, χαρακτηριζόμενος υπερβολικά ευαίσθητος ακόμα και ακραίος.

Όμως πραγματικά θα είμαι ευτυχής αν το άρθρο αυτό αποτελέσει έναυσμα για έναν εθνικό αναστοχασμό, ανάμεσα στους απλούς Έλληνες πολίτες που πονούν αυτόν τον τόπο και κυρίως ανάμεσα στους πολίτες της Θράκης, χριστιανούς και μουσουλμάνους!

Ιδιαίτερα σε εκείνους που χωρίς τη θέλησή τους, παρασυρμένοι από άφρονες και προδοτικές κομματικές ηγεσίες και μηχανισμούς, γίνονται εργαλεία της σοβινιστικής και ισλαμοφασιστικής πολιτικής της Άγκυρας.

Για τους δύσπιστους να αναφέρω ότι στις πρόσφατες εκλογές, μέσα στο «εκλογομαγειρείο του Tουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής,» σχεδιάστηκε η μετακίνηση συγκεκριμένου αριθμού ψηφοφόρων από το ΣΥΡΙΖΑ στο Ποτάμι, για να πετύχουν το 3-0 στην Ροδόπη.

Έτσι ενεργούν τα οργανωμένα κράτη, στον αντίποδα της ανοργανωσιάς και εθνικής αναισθησίας του ελληνικού κράτους, των κυβερνώντων και των κομμάτων.

Και όλα αυτά γίνονται γιατί το πολίτευμά μας είναι ανάπηρο και καχεκτικό, ενώ εξακολουθεί να μην στέλνει στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, πολιτικούς που λαμβάνουν τέτοιες προδοτικές αποφάσεις.

Ως πότε όμως;

Το άρθρο του Σάββα Καλεντερίδη δημοσιεύεται στην εφημερίδα «δημοκρατία» – infognomonpolitics.blogspot.gr

Βετεράνος :Aναδημοσιεύουμε απο τα Τουρκικά Νέα κείμενο και φώτο μόλις χθές στη Ξάνθη!

Το ξεπούλημα της Ελλάδος σε Τουρκο-Μουσουλμάνους5

Φωτογραφία από την τρίτη μέρα των κινητοποιήσεων στο 1ο μειονοτικό σχολείο Ξάνθης.

Διακρίνουμε την δασκάλα και πρωτεργάτη της κινητοποίησης κ.Σιμπέλ Κόντε (αλήθεια τώρα πληρώνεται η κυρία ε 😉 , τον δημοσιογράφο της Γκιουντέμ και αντιπρόεδρο του DEB Οζάν Αχμέτογλου, τον δεύτερο ξάδερφο του ψευδομουφτή Ξάνθης και πρόεδρο της ΤΕΞ δικηγόρο Αχμέτ Κούρτ και τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη!

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s