"Greek National Pride" blog / Ε.Ε. / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Ισλάμ / Λαθρομετανάστες

ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΥΡΕΣ: Η αναγκαστική συλλογική αυτοκτονία των ευρωπαϊκών εθνών … και της κάθε χώρας που ανοίγει τα σύνορά της σε αυτή την μουσουλμανική εισβολή


esponsetother

Το «Με Ανοικτές Θύρες» είναι μια ταινία για την κρίση της μαζικής μουσουλμανικής εισβολής  που γίνεται στην Ευρώπη.

Οι αναγνώστες του BNI έχουν δει τα περισσότερα από αυτά τα κλιπ ήδη εδώ, αλλά το αποτέλεσμα της προβολής τους όλα μαζί σε ένα βίντεο είναι πραγματικά ανατριχιαστική.

Εάν και πάλι δεν είναι πεπεισμένοι για τον κίνδυνο του ότι τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων οικονομικών μεταναστών, βιαστές, κακοποιούς, και εν δυνάμει τρομοκράτες θέτουν σε κίνδυνο την Ευρώπη, απλά περιμένετε, πρόκειται να δείτε πάρα πολύ χειρότερα … και η Ευρώπη δεν μπορεί να ανακάμψει.

Αν και η ταινία 19 λεπτών με τα πόδια μπορεί να φανεί σαν μια αποστολή από το μέλλον, είναι φτιαγμένη εξ ολοκλήρου από πρόσφατα δελτία ειδήσεων, βίντεο κάμερα της αστυνομίας, καθώς και συνεντεύξεις.

«Με τα σημερινά επίπεδα μετανάστευσης και με την εξαφάνιση των ποσοστών γεννήσεων οι Ευρωπαίοι πρόκειται να γίνουν μειονότητα στην ίδια τους τη χώρα μέσα στις επόμενες δεκαετίες.

Αυτό συμβαίνει ήδη για πολλές από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης. «

0ca6e56f0aef

«Εκατομμύρια νεαροί μουσουλμάνοι άφησαν πίσω την οικογένειά τους, πληρώνοντας  χιλιάδες δολάρια σε ποινικούς  διακινητές προκειμένου να φτάσουν παράνομα στην γη που τους είχαν υποσχεθεί οι Ευρωπαίοι πολιτικοί .

Βαπτισμένοι από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως «πρόσφυγες», θα διέλθουν από 6-10 ασφαλείς χώρες για να φτάσουν σε πλούσιες χώρες όπως η Γερμανία ή η Σουηδία όπου ελπίζουν να βρουν μια καλύτερη ζωή εις βάρος των φορολογούμενων.

Αν και η κύριος λόγος της ταινίας είναι να σπρώξει τους Ευρωπαίους κατά της μαζικής μετανάστευσης και τις αρνητικές συνέπειες της πολυπολιτισμικότητας, η ταινία δίνει επίσης παραδόξως ένα ισχυρό κτύπημα σε μία ευρωπαϊκή μειονοτική ομάδα που κινδυνεύει να χαθεί από τα εκατομμύρια των νέων μουσουλμάνων στην Ευρώπη

– Οι Εβραίοι – τους οποίους ο Βρετανός Nick Griffin της BNP κατηγορεί για την εισβολή, αγνοώντας το γεγονός ότι οι Εβραίοι στην Ευρώπη είναι η ομάδα πιο συχνά δέχεται τις επιθέσεις από τους μουσουλμάνους.

maxresdefau

Ένας μουσουλμάνος μετανάστης  που μπαίνει στην Ευρώπη είναι πιο εχθρικές με τους Εβραίους σε τέτοιο επίπεδο που δεν συναντήσαμε ποτέ εδώ και δεκαετίες.

Μόνο ένα μικρό μέρος των  μεταναστών είναι Σύριοι, αφού  εισέρχονται αφιλτράριστοι, χωρίς έγγραφα και χωρίς κανένα νόμιμο δικαίωμα να ζητήσουν άσυλο.

Οι γυναίκες και τα παιδιά είναι σπάνια, εκτός από τις δακρύβρεχτες ιστορίες των μέσων ενημέρωσης.

«Επίσης, υπάρχει μια καυτή αγορά για πλαστά Συριακά διαβατήρια και ταυτότητες, τα οποία οι μουσουλμάνοι αγοράζουν κατά χιλιάδες για την ευκολότερη είσοδο τους στην Ε.Ε.

«Με τα σημερινά επίπεδα μετανάστευσης και την μείωση των ποσοστών των γεννήσεων από τους  Ευρωπαίους , πρόκειται να γίνουν μειονότητα στην ίδια τους τη χώρα μέσα στις επόμενες δεκαετίες.

Αυτό συμβαίνει ήδη για πολλές από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης. «

quote-we-have

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s