"Greek National Pride" blog / ΓΑΛΛΙΑ / Ισλαμο-φονιάδες

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ


φοτο1

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Αυτόν καιρό καλλιεργείται συστηματικά και στο διαδίχτυο ένα κλίμα συμπαθείας για τα θύματα του Παρισιού.

Πολλοί αναρτούν τη σημαία της Γαλλίας στις εικόνες προφίλ τους στο Facebook, μέσω μιας καινούργιας εφαρμογής που κυκλοφορεί προκειμένου να δείξουν την συμπαράσταση τους στα θύματα της Γαλλίας.

Αυτό είναι άλλη μια μόδα που θα παρέλθει όπως γίνεται συνήθως από αυτούς που σχεδιάζουν την «πλύση» εγκεφάλων μέσω του διαδικτύου και μέσω των καθεστωτικών περιοδικών.

Αυτούς τους βλέπεις όλη την ώρα στις διαφημίσεις με τις πολύχρωμες παρουσιάσεις τους, στο άκουσμα μιας θηλυπρεπούς μουσικής, με το προσωπείο κάποιου φεμινιστή λέγοντας  να υποστηρίξουμε κάποιον σκοπό.

Αυτοί οι ίδιοι θα μας πουν :

«Υποστηρίξτε το γάμο των ομοφυλοφίλων», ή «Τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων είναι ανθρώπινα δικαιώματα».

Ένα παρόμοιο κλασικό παράδειγμα αυτής της πλύσεως εγκέφαλου ήταν το σκάνδαλο του Joseph Kony.

Πιο συγκεκριμένα, το 2012 κυκλοφόρησε ένα βίντεο για έναν πολέμαρχο στην Ουγκάντα, τον Joseph Kony, τον οποίο οι αρχές της Ουγκάντας είχαν να τον δουν χρόνια, και ξαφνικά άρχισαν να ενδιαφέρονται για αυτόν.

Το βίντεο μέσα σε λίγες μέρες χτύπησε 10 εκατομμύρια προβολές και άνθρωποι από το πουθενά άρχισαν να εκφράζουν ανησυχίες για ένα πολέμαρχο ο οποίος όμως είχε… εξαφανιστεί για χρόνια, πριν ακόμα προβληθεί αυτό το βίντεο.

Χαρακτηριστικά σχόλια όπως, «Σταματήστε τον Kony» και «Πρέπει να σταματήσουμε τον Kony τώρα», είχαν γεμίσει τόσο το Facebook όσο και κάθε άλλο κοινωνικό δίκτυο.

Σε αποκορύφωμα όλων αυτών των απατηλών, ο σκηνοθέτης του βίντεο, Jason Russell, βρέθηκε στο δρόμο εντελώς γυμνός ουρλιάζοντας και χτυπώντας τα χέρια του στο πεζοδρόμιο.

Αν ένα τέτοιο φιλμ, και μια τέτοια υπόθεση ενάντια στον Kony, ένα ανύπαρκτο στην ουσία πρόσωπο ήταν τόσο δίκαιο, πείτε μου πως μπορεί ένας τόσο ευγενής σκοπός να σκηνοθετηθεί από έναν τόσο διαταραγμένο άτομο;

Η απάντηση είναι ότι ένας τέτοιος σκοπός δεν ήταν δίκαιος.

Δεν ήταν καν πραγματικά ένας σκοπός.

Απλά ήταν μια μόδα.

Οι μόδες έρχονται και φεύγουν και πάντα πεθαίνουν.

Αυτό συμβαίνει γιατί δεν είναι αιώνιες αλλά προσωρινές.

Αλλά ας γυρίσουμε πάλι στο θέμα της Γαλλίας. Όλοι κυματίζουν τη σημαία της Γαλλίας λες και η Γαλλία ήταν απλώς ένα αθώο έθνος το οποίο ξαφνικά έπεσε σε μια παγίδα από εξωτερικούς βάρβαρους.

Η αλήθεια όμως είναι για τους Γάλλους πικρή, όσο και αν θέλουν να την αγνοούν.

Η εισβολή Σύριων μεταναστών η οποία προς το παρόν πλημμυρίζει την Ευρώπη, είναι ένα αποτέλεσμα των Δυτικών δυνάμεων που είχαν εισέρθει στην Μέση Ανατολή και υποστηρίζουν τους τρομοκράτες. Αυτοί οι τρομοκράτες πως νομίζετε ότι έφτασαν στο σημείο να προκαλέσουν τέτοιες τρομοκρατικές επιθέσεις ;

 Ο αιματηρός εμφύλιος της Συρίας που άρχισε το 2011, δεν ήταν μόνο οι ΗΠΑ που τον προκάλεσε αλλά και πρωτίστως η Γαλλία η οποία έσπρωξε τους Αμερικάνους να υποστηρίξουν την ισλαμική επανάσταση στη Συρία.

Το 2012 η επανεκλογή του Ομπάμα έδωσε το έναυσμα σε χώρες όπως Βρετανία και Γαλλία να προχωρήσουν στην επιχείρηση ανατροπής του Άσαντ και μαζί τους και η Τουρκία. Η Γαλλία ήταν αυτή που πίεσε περισσότερο από όλους τις ΗΠΑ για την ανατροπή του Άσαντ.

Και στη συνέχεια το 2014 οι Γάλλοι πίεσαν τις ΗΠΑ να βοηθήσουν τους Τζιχαντιστές τρομοκράτες οι οποίοι στρέφονταν κατά του καθεστώτος του Άσαντ. Τώρα οι Γάλλοι παίρνουν μια «γεύση από όλη τη βία την οποία άναψαν οι ίδιοι στην Συρία.

Η Γαλλία βοήθησε αρκετά τους ισλαμιστές τρομοκράτες στη Συρία.

Η Γαλλία βοήθησε να δημιουργηθεί το τζιχαντιστικό τέρας στη Συρία, το τέρας το οποίο έσφαξε δεκάδες χιλιάδες και τώρα παραπονιούνται ότι οι τρομοκράτες τους οποίους βοήθησαν, κάνουν σε αυτούς αυτά που τους βοήθησαν αυτοί να κάνουν στη Συρία;

φοτο2Είναι λυπημένοι τώρα που μερικοί άνθρωποι στη χώρα τους σκοτώθηκαν από τις ίδιες ομάδες τις οποίες βοήθησαν, για να κάνουν αυτό το οποίο κάνουν τώρα στους δικούς τους συμπατριώτες? Αυτή είναι το αποκορύφωμα της υποκρισίας!

Το 2013, ο σοσιαλιστής αρχηγός της Γαλλίας Φρανσουά Ολλάντ, δήλωσε ότι θα μοίραζε όπλα στην ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση, «Ελεύθερος Συριακός Στρατός», (Free Syrian Army), η οποία έσφαζε ανθρώπους χρόνια πριν από την εμφάνιση του ISIS.

Σε μια δημόσια δήλωσή του ο Ολλάντ είχε ομολογήσει ότι παρείχε όπλα στον Ελεύθερο Συριακό Στρατό επειδή αντιπροσωπεύουν τον Συριακό Εθνικό Συνασπισμό τον οποίο αναγνώριζε σαν τον νόμιμο εκπρόσωπο των Συρίων και «σήμερα κινείται μεταξύ σφύρας και άκμονος». Η σφύρα είναι οι αερομαχίες και οι δράσεις του Συριακού καθεστώτος και ο άκμονας είναι το ριζοσπαστικό Ισλάμ»

 

φοτο3

Οι ΗΠΑ δεν ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής των ανταρτών στη Συρία, αλλά οι Γάλλοι.

Οι Γάλλοι υποστήριζαν όλο αυτό το «σκοτάδι» στη Συρία, παρέχοντας όπλα και χρήματα για να βοηθήσουν τους τρομοκράτες να πολεμήσουν τον Άσαντ και τις νομοταγείς δυνάμεις έτσι ώστε να καταστρέψουν το νόμιμο καθεστώς του Άσαντ.

Ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν ξεφορτώνονταν τον Άσαντ ? Θάνατος, καταστροφή, χάος, η σφαγή αναρίθμητων ανθρώπων, το μακελειό των Χριστιανών.

Ενδιαφέρθηκε ποτέ γι’ αυτό η Γαλλία ;

 Νοιάζονται οι φιλελεύθεροι Γάλλοι πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν σαν αποτέλεσμα της υποστήριξής τους προς αυτήν την «επανάσταση» ;

 Φυσικά Όχι! Δεν θα κουνούσαν γι αυτούς ούτε το δαχτυλάκι τους.

Η Γαλλική κυβέρνηση είναι η πραγματικά τρομοκρατική και όμως σοκάρονται και είναι ενοχλημένοι όταν οι τρομοκράτες τους οποίους βοηθούν τους γυρίζουν την πλάτη;

Δεν θα ήταν δυνατόν οι τρομοκράτες να πάνε στη Γαλλία και να άρχισουν να σκοτώνουν ανθρώπους αν δεν είχαν την στήριξη από κάποιους μεγάλους υποστηρικτές.

Οι Γάλλοι υποστήριξαν αυτούς τους τρομοκράτες, βοήθησαν αυτούς τους δολοφόνους στο εγκληματικό τους έργο και τώρα αντιμετωπίζουν τις συνέπειες από τις ολέθριες αποφάσεις τους.

φοτο4

Το 2012 είχε γίνει γνωστό ότι η Γαλλία ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής για τους Ισλαμιστές αντάρτες, μερικοί εκ των οποίων είναι μέχρι και ανοιχτά ισλαμιστές τρομοκράτες.

Σημαντικά φορτία χρημάτων μεταφέρθηκαν από τη γαλλική κυβέρνηση στην Τουρκία, από όπου μεταπήδησαν στους τρομοκράτες οι οποίοι χρησιμοποίησαν τα λεφτά για να αγοράσουν τα όπλα τους, αυτά τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν για να διαπράττουν τρομοκρατκές πράξεις, και τον ίδιο τύπο όπλων που θα χρησιμοποιούνταν για να σφάξουν ανθρώπους στη Γαλλία.

Ανάμεσα στα ισλαμιστικά τρομοκρατικά γκρουπ τα οποία έλαβαν τα λεφτά είναι και η Liwa al-Tawhid, η οποία αποτελείται από 8.000 τρομοκράτες.

Η Liwa al-Tawhid φανέρωσε ακόμα ότι είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν πυρομαχικά για πρώτη φορά, χάρη στους συμμάχους της τους…Γάλλους.

 

φοτο5

Ο Μπασάρ Αλ Άσαντ και οι στρατιωτικές του δυνάμεις είναι από τις πιο βασικές μαζί με την Ρωσία που εμποδίζουν τη Συρία από το να γίνει ένα καθαρό ισλαμικό κράτος στο οποίο ο Χριστιανισμός θα θέτονταν εκτός νόμου και οι τρομοκράτες θα βασίλευαν. Τι κάνει γι αυτό η Γαλλία;

Αντί να μάχεται τους τρομοκράτες τους υποστηρίζει και στρέφεται κατά του Άσαντ. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα? Οι τρομοκράτες ενδυναμώνονται και τώρα θέλουν να εισβάλουν στην Ευρώπη μέσω μεταναστευτικών αριστερών «προοδευτικών» πολιτικών που επικρατούν στην Ευρώπη.

 

Αυτή η πολιτική που η Ευρώπη υποστήριξε, οδήγησε στην μαζική εισβολή μεταναστών και οι αριστερές πολιτικές είναι αυτές που έβαλλαν μέσα τους τρομοκράτες και αυτοί οι τρομοκράτες σκοτώνουν τώρα ανθρώπους οι οποίοι τους βοήθησαν.

Ο Μπασάρ Αλ Άσαντ είπε ότι οι επιθέσεις στο Παρίσι ήταν απλώς ένα αποτέλεσμα της υποστήριξης της Γαλλίας στους αντάρτες τονίζοντας : «Λάθος πολιτικές που υιοθετούνται από δυτικά κράτη, ιδιαίτερα από τη Γαλλία, απέναντι στα γεγονότα στην περιοχή, και η άγνοια της για την υποστήριξη ενός αριθμού των συμμάχων της τρομοκράτες είναι οι βασικοί λόγοι πίσω από την εξάπλωση της τρομοκρατίας».

 

Ο τρομοκράτης επιτίθεται στον υποστηρικτή του τρομοκράτη!

Η ίδια η τρομοκρατία την οποία η Γαλλία υποστήριξε οδήγησε στη σφαγή 250.000 ανθρώπων στη Συρία και τώρα παραπονούνται όταν κάποιοι φιλελεύθεροι σκοτώνονται σε μια ροκ συναυλία από την ίδια τρομοκρατία την οποία προώθησαν;

Όταν η Γαλλία υποστηρίζει την τρομοκρατία τότε δεν είναι τρομοκρατία, αλλά απλά υποβοήθηση μιας «επανάστασης». Αλλά όταν η ίδια η βία ασκείται στους Γάλλους, τότε είναι τρομοκρατία;

Δηλαδή οι ζωές των Συρίων στοίχιζαν λιγότερο από αυτές των Γάλλων;

Λένε ότι τώρα θα πρέπει να λυπηθούμε για τα θύματα της Γαλλίας ενώ η βία με την οποία σφάχτηκαν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε άλλες χώρες δεν είναι άξια προσοχής;

Η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία παρά μόνο ανάλογα σε ποιο κράτος γίνεται η βία και πόση προσοχή τις δίνουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Μιλάμε για τους τρομοκράτες οι οποίοι σκότωσαν Γάλλους, αλλά η ίδια η Γαλλία είναι ένα τρομοκρατικό έθνος.

Οι Γάλλοι βομβάρδιζαν και σκότωναν Χριστιανούς και κανένας δε διαμαρτυρήθηκε.

Οι Γάλλοι βομβάρδισαν τους Σέρβους την δεκαετία του 90.

Οι Γάλλοι σκότωσαν Χριστιανούς!

Ο Γάλλος πρόεδρος Jacques Chirac μίλησε με υπερηφάνεια για το πώς η Γαλλία βομβάρδισε Χριστιανούς Σέρβους οι οποίοι αμύνονταν κατά των Μουσουλμάνων Αλβανών.

«Ξέρω ότι οι Γάλλοι πολίτες θα καταλάβουν ότι έπρεπε να δράσουμε» είπε ο Chirac. «Με την αδικαιολόγητη και ακατανόητη ισχυρογνωμοσύνη του προέδρου Μιλόσεβιτς, οι σύμμαχοι ομόφωνα συμφώνησαν ότι δεν υπήρχε καμιά άλλη επιλογή από το να παρέμβουν στρατιωτικά κατά στοχευμένων σερβικών στόχων. Αυτό προκειμένου να αποφευκτεί μια τραγωδία η οποία θέτει σε κίνδυνο τη σταθερότητα των Βαλκανίων όλο και περισσότερο».

Δεν τους πείραξε καθόλου το γεγονός ότι οι Αλβανοί απήγαγαν Χριστιανούς Σέρβους και τους διαμέλιζαν ζωντανούς. Οι Γάλλοι ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για αυτήν την φρικτή πραγματικότητα, αλλά συνέχιζαν να σκοτώνουν Σέρβους.

Οι Μουσουλμάνοι Αλβανοί στο Κόσσοβο αιχμαλωτίζουν Χριστιανούς, τους διαμελίζουν ζωντανούς, παίρνουν τα όργανά τους και μετά τα πουλάνε στη Σαουδική Αραβία και στην Τουρκία, τα δύο μεγαλύτερα στηρίγματα των Τζιχαντιστών.

Αυτό έγινε γνωστό από έναν τοπικό Σέρβο Χριστιανό και βετεράνο αξιωματικό Ειδικών Δυνάμεων ονόματι Λουκάς. Σε μια συνέντευξη του αποκάλυψε : «Σκοτώνουν ανθρώπους και πουλάνε τα όργανά τους στην Τουρκία και στη Σαουδική Αραβία.

Απαγάγουν ανθρώπους στο Κόσσοβο, Σέρβους πολίτες, σε μερικές περιπτώσεις και Αμερικάνους, και παίρνουν τα όργανά τους. Βασανίζουν τους ανθρώπους και παίρνουν τα όργανά τους όσο είναι ακόμα ζωντανοί».

Πρόσθεσε επίσης ότι τα περισσότερα θύματα είναι Χριστιανοί Σέρβοι, νέες γυναίκες και άντρες και επίσης παιδιά.

Αυτή είναι η συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε αυτά τα φρικτά γεγονότα.

φοτο6

Πολλοί θα το θεωρήσουν δύσκολο να πιστέψουν τις αποκαλύψεις αυτού του ανθρώπου.

Ο Λουκάς όμως έστειλε ένα βίντεο στην Deutsche Welle όπου αποδείκνυε το πως οι Αλβανοί τρομοκράτες έπαιρναν όργανα από Χριστιανούς Σέρβους και στη συνέχεια πουλούσαν τα όργανά τους.

φοτο7

Οι Γάλλοι έκαναν μια τρομοκρατική επίθεση ενάντια των χριστιανών Σέρβων οι οποίοι υπέφεραν από τους Μουσουλμάνους, και τώρα οι φιλελεύθεροι στη Γαλλία υποφέρουν κάτω από τον ζυγό των ίδιων ανθρώπων που βοήθησαν έτσι ώστε να κάνει την Γαλλία να συνειδητοποιήσει ότι πληρώνουν την συμπεριφορά των προγόνων τους.

Οι σημερινοί Γάλλοι δεν τίμησαν με την συμπεριφορά των Charles Martel, St. Bernard of Clairvaux, Godfrey of Bouillon, Tancred, Bohemond, Hugh I, St. Louis και γενικότερα όλων αυτών που πάλεψαν για την υπεράσπιση της Χριστιανικής Πίστης.

Αυτοί είναι οι άντρες τους οποίους θα πρέπει να μιμηθούν, και όχι τα φεμινιστικά σκουπίδια ή τους ύπουλους καταδικασμένους του Charlie Hebdo.

φοτο8

Πολλοί άνθρωποι σήμερα βάζουν τη σημαία της Γαλλίας στο προφίλ τους στο Facebook. Θα γίνει και αυτό άλλη μια μόδα κατά υποτίθεται της τρομοκρατίας ?

Για όλους αυτούς υπάρχει μια πικρής αλήθεια που την ξεπερνούν : Η προγραμματισμένη γενοκτονία σφάζει περισσότερους ανθρώπους μέσα σε μια μέρα από ότι αυτοί οι τρομοκράτες.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s