"Greek National Pride" blog / ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ… Οι Τούρκοι Προκαλούν… ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ: Όλα τα Ενδεχόμενα Ανοικτά… Μονάδες του Στόλου σε Συναγερμό και Διασπορά


SKINIKOALERT…

Απο ότι φαίνεται το ψάχνουν οι Τούρκοι και εμείς είμαστε ο αδύναμος κρίκος στην Ιστορία και σίγουρα δεν είμαστε και στα καλύτερά μας …Σύμφωνα με πληροφορίες όμως Μονάδες του Στόλου είναι σε Συναγερμό και σε διασπορά ,γιατί όλα τα ενδεχόμενα φαίνεται να είναι ανοιχτά !

ΑΙΓΑΙΟ 2

Στην Βουλή ο ΥΕΘΑ Καμμένος μας είπε οτι το TCG Çeşme (A-559) «Tσεσμέ» (φώτο) αποχώρησε από την περιοχή που εκτελούσε έρευνες στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα ,αλλά κανείς δεν ξέρει πότε και πώς θα επιστρέψει! Το γεγονός ότι συνοδεύεται από την Κορβέτα «Μπουντρουμ» γνωστή σε όλους μας ,δείχνει προσχεδιασμένη κίνηση ,οργανωμένη για να προκαλέσει !

ΑΙΓΑΙΟ 3

Τις κινήσεις των δύο τουρκικών πλοίων σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ παρακολουθεί διακριτικά η κανονιοφόρος «Αήττητος» (φώτο)… Αλλά τι σημαίνει διακριτικά ; Δεν στείλαμε μαχητικά να κάνουν χαμηλό πέρασμα και επίδειξη όπλων ;Προφανώς όχι …

Τι ψάχνουν όμως οι Τούρκοι και όχι φυσικά πετρέλαιο και ειδικά αυτήν την εποχή …Καμιά χώρα δεν θα έκανε του κόσμου τα έξοδα για έρευνες στο Αιγαίο μόνο και μόνο για κοιτάσματα που πιθανό να υπάρχουν αλλά που γνωρίζει ότι δεν μπορεί να τα αντλήσει!

Εξάλλου οι Τούρκοι βρίσκουν πολύ φτηνό πετρέλαιο χωρίς καν να χρειαστεί να περάσουν χρόνια μέχρι να το διαθέσουν στην αγορά της Ενέργειας

Οι Τούρκοι τραβάνε το σχοινί και θέλουν να δούνε μέχρι που μπορεί να πάει …Τους βγήκε με τις Παραβιάσεις ,που αν και εμείς θα είχαμε όλο το δίκιο με το μέρος μας μετά την κατάρριψη του SU-24 , τα Τούρκικα μαχητικά πραγματοποίησαν υπερπτήσεις πάνω από Ελληνικό έδαφος χωρίς καμιά αντίδραση της Ελλάδος, πέραν των συνηθισμένων αναχαιτίσεων ,που αποδεικνύεται ότι στην πράξη κανείς δεν τα δίνει καμιά σημασία, εκτός από εμάς που τα καταγράφουμε !

Οι Τούρκοι θα το τραβήξουν το σχοινί τις επόμενες ημέρες ,αν όχι τις επόμενες ώρα και αν δεν έχουμε πάρει μια πολιτική & Στρατιωτική απόφαση το πότε και πως θα αντιδράσουμε ,καλά θα είναι να παραδώσουμε στους Ευρωπαίους τα πάντα ,από την φύλαξη των Συνόρων μας μέχρι και την Εθνική Κυριαρχία ,αφού δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε απολύτως τίποτε !

Η Πολεμική σκακιέρα ανοίγεται μπροστά μας και εμείς δείχνουμε να μην έχουμε πάρει χαμπάρι …Τον Στόλο δεν τον θέλουμε στον Ναύσταθμο ,αλλά στα ξερονήσια ,Τα μαχητικά μας να είναι σε διασπορά στα πολεμικά αεροδρόμια και το Στράτευμα να βγει από τους Στρατώνες και να φυλάξει τα Σύνορα !

Αν δεν το κάνουμε και αυτήν την φορά και κυρίως να αποδείξουμε ότι θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί για να τα υπερασπίσουμε …Έχουμε τελειώσει πριν ακόμη πέσει ντουφεκιά και αυτό θα είναι το χειρότερο από όλα ,από τον χάσουμε μια ακόμη Μάχη …χωρίς καν να πολεμήσουμε! ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s