"Greek National Pride" blog / Ισλαμο-φονιάδες / ΙΣΛΑΜ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ


foto1

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Σε λίγο καιρό πουθενά στην Ευρώπη δεν θα υπάρχει ασφάλεια.

Στα σούπερ μάρκετ, στους κινηματογράφους, στα θέατρα, στις συναυλίες, σε δημόσιους χώρους, ανά πάσα στιγμή ένα μικρό και ανύποπτο παιδί μπορεί αιφνίδια να σπείρει το θάνατο κραυγάζοντας : «ο Αλλάχ είναι μεγάλος»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας UK Express, με έναν καινούργιο νόμο που θέσπισαν στο Ισλαμικό Κράτος  θα αγοράζονται μικρά παιδιά έναντι του ποσού 50.000 αμερικανικών δολαρίων για να τα εκπαιδεύσουν σε τρομοκρατικές επιθέσεις.

Όπως τονίζει η βρετανική εφημερίδα, οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από μια έγκυρη ανώνυμη πηγή από ένα μεγάλο τζαμί που είναι ισλαμικό κέντρο στα νότια του Λονδίνου και η οποία ζήτησε να μείνει ανώνυμη από φόβο για αντεκδίκηση.

foto2

Συγκεκριμένα η UK Express έγραψε : «Για μερικούς από αυτούς οι οποίοι αγοράζουν τα παιδιά, η επιχείρηση αυτή δεν έχει καν να κάνει με εξτρεμιστικές πεποιθήσεις παρά πρόκειται απλώς για μια άκρως κερδοφόρα επιχείρηση.

Μου έχουν αναφέρει ότι μπορείς πλέον να αγοράσεις έναν παιδί βομβιστή αυτοκτονίας στο Πακιστάν για 30.000 δολάρια.

Και αν το άτομο δεν έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου, (όπως γίνεται συνήθως) για να εκτελέσει μια επίθεση αυτοκτονίας, τότε του λένε ότι θα σκοτώσουν όλους στην οικογένεια του αν δεν εκτελέσει την επίθεση αυτοκτονίας.»


Μερικά από αυτά τα «ειδικά» παιδιά που ήταν ορφανά, τα απήγαγαν εν ψυχρώ και τα ανάγκασαν να τους υπηρετήσουν. Υπολογίζεται ότι υπάρχουν περί τις 200 κατασκηνώσεις αφιερωμένες στην εκπαίδευση αυτών των παιδιών-βομβιστών, με τις περισσότερες από αυτές να βρίσκονται στη Συρία ή στο Ιράκ.

foto3-1


Ενώ το άρθρο παραπέμπει το για παιδιά από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν, αυτά τα παιδιά και αυτοί που τα περισυλλέγουν προέρχονται από όλο τον κόσμο όπως φαίνεται ξεκάθαρα σε μια νέα σειρά αποκαλυπτικών φωτογραφιών από την TerrorMonitor, οι οποίες δείχνουν περίπου 30 ανθρώπους από τις Φιλιππίνες να ορκίζονται αφοσίωση στην ISIS με τουλάχιστον 6 από αυτούς να είναι παιδιά.


Μια άλλη παρόμοια περίπτωση αφορά μια κοπέλα ονόματι Grace Dare.

Οι γονείς της ήταν ευσεβείς χριστιανοί από τη Νιγηρία οι οποίοι μετακόμισαν στις ΗΠΑ για μια καλύτερη ζωή.

Οι γονείς της ανέφεραν ότι η κόρη τους ήταν για αρκετά χρόνια μια πολύ αφοσιωμένη χριστιανή.

foto4-1

Ύστερα στο Κολλέγιο που πήγεναι άρχισε να ενδιαφέρεται για το Ισλάμ και έτσι μεταστράφηκε.

Άρχισε να πηγαίνει σε τζαμιά, άλλαξε το όνομά της σε Khadijah και πολύ σύντομα παντρεύτηκε ένα Άραβα ο οποίος κατοικούσε στη Σουηδία.

Γέννησε έναν γιο και οι δύο τους μαζί έφυγαν για την Συρία για να πάρουν μέρος στον πόλεμο στο πλευρό του ISIS.

Υπάρχουν φωτογραφίες του γιου της ο οποίος τώρα είναι πέντε χρονών από την UK Telegraph:

foto5-1


Και συνεχίζει : Κοιτάξτε καλά αυτές τις φωτογραφίες διότι αυτές θα ανήκουν στους μελλοντικούς απογόνους σας αν το Ισλάμ κατακτήσει τη Δύση. Οι αυριανοί τρομοκράτες θα είναι αθώα παιδιά που θα έχουν ποτιστεί με το μισός του Τζιχάντ.

Θα είναι αδίστακτα και θα πιστεύουν ότι όσους περισσότερους απίστους σκοτώνεις, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ανταμοιβή τους στον παράδεισο του Αλλάχ. Και όλα αυτά μέσα στη καρδιά της Ευρώπης .

Και το χειρότερο είναι ότι αν δεν ξεσηκωθείτε και δεν παλέψετε ενάντια αυτών των ανθρώπων, θα είστε απευθείας υπεύθυνοι που αφήσατε το Ισλάμ να αναπτυχθεί και δεν κάνατε τίποτα για να το σταματήσετε.

foto6-1

 

Τα παιδιά σας θα γίνουν μουσουλμάνοι και δεν θα έχουν καμιά διαφορά από τους σημερινούς τρομοκράτες, θα συνεχίζουν να προπαγανδίζουν το ίδιο μίσος αλλά σε διαφορετικό τόπο και χρόνο. Επιπλέον, αυτοί από τους απογόνους σας που δεν θα γίνουν Μουσουλμάνοι θα σας καταριούνται εσάς και τις γενιές σας που παραδώσατε την κληρονομιά τους σε βάρβαρους και δεν τους αφήσατε τίποτα.

Απο που, έως που : “Εκείνην την ώρα προσήλθαν οι μαθηταί στο Ιησούν και είπαν• “ποιός άρα γε είναι μεγαλύτερος εις την βασιλείαν των ουρανών;» Επροσκάλεσε τότε ο Ιησούς ένα παιδί, το έβαλεν όρθιον στο μέσον αυτών και είπε• “Σας διαβεβαιώνω ότι εάν δεν αλλάξετε φρονήματα και πορείαν εις την ζωήν σας και δεν γίνετε απλοί και άδολοι σαν τα παιδιά, δεν θα εισέλθετε εις την βασιλείαν των ουρανών.

foto7-1

Όποιος λοιπόν ταπεινώσει τον εαυτόν του σαν αυτό το παιδάκι, αυτός είναι μεγαλύτερος εις την βασιλείαν των ουρανών.

Και εκείνος που θα υποδεχθεί προς χάριν μου ένα τέτοιο παιδί η ένα, σαν το παιδί, απλούν άνθρωπον, δέχετε εμέ.

Οποιος όμως σκανδαλίσει και παρασύρει εις την αμαρτίαν ένα από τους μικρούς και απλοϊκούς αυτούς, που πιστεύουν εις εμέ, είναι προτιμότερον δι’ αυτόν να κρεμασθή στον τράχηλόν του μυλόπετρα από εκείνες που γυρίζει ο όνος στον μύλον, και να καταποντισθή εις την ανοικτή θάλασσα. (Ματθ. 18,1-6)

foto8

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s