"Greek National Pride" blog / ΑΠΟΨΕΙΣ / ΑΡΑΒΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ


NIKOLAOSjanΚαθ΄ όλη τη διάρκεια της επάρατης Μεταπολίτευσης, όλοι οι διατελέσαντες Πρωθυπουργοί στην Ελλάδα, μυήθηκαν συμμετέχοντες στην υλοποίηση του σχεδίου υποταγής της Πατρίδος μας στην Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ). Δημιουργώντας μια 40ετή επίπλαστη ευμάρεια στον ελληνικό λαό, διά μέσω των δανεικών και αγύριστων που ελάμβαναν όλες οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις από τους σημερινούς ευρωπαίους “εταίρους” μας. Με αποτέλεσμα το Δημόσιο Χρέος της Ελλάδος, να γίνει μη βιώσιμο, μη διαχειρίσιμο, αλλά ταυτόχρονα μέσω της υπερκατανάλωσης μη απαραίτητων αγαθών από το λαό μας, να εκτιναχθούν όλοι ή οι περισσότεροι οικογενειακοί προϋπολογισμοί. Έτσι, την τελευταία 5ετία με την εφαρμογή και των Μνημονίων με όλες τις βίαιες περικοπές που έγιναν και εξακολουθούν να γίνονται σε μισθούς και συντάξεις, αλλά και με την επιβολή παράλογων φορολογήσεων σε ότι υπάρχει σε κατοχή Ελλήνων καθ΄ υπόταξαν τον λαό, αφαιρώντας του εν τοις πράγμασι την όποια λαϊκή αντίσταση, ο οποίος τελικά αποδέχεται ήρεμα και ήσυχα την μοίρα του. Έτσι, η Ελλάδα είναι μια χώρα χρέους, αγόμενη και φερόμενη στις ορέξεις της Γερμανικής Καγκελαρίας…

Ο αναρχοκομουνιστής και ο μωροφιλόδοξος
Και ενώ η Αξιωματική Αντιπολίτευση της Κεντροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας επί μήνες σπαράσσεται με τις εσωκομματικές της διαδικασίες, που οδηγούν την Παράταξη στη διάλυση και όχι στη διάσπαση – κατά δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη – η κυβέρνηση του αναρχοκομουνιστή Αλέξη Τσίπρα και του μωροφιλόδοξου δεξιού εκπρόσωπου της κυβέρνησης, Πάνου Καμμένου, ολοκληρώνουν το πολιτικοοικονομικό έγκλημα της ΝΤΠ, χτυπώντας την Ελλάδα στα Ιερά και τα Όσιά της, με ένα κοιμώμενο Ιερατείο που απλά παρακολουθεί τη Σταύρωση της Ελλάδος και των Ελλήνων, χωρίς να κάνει τίποτε.

ΗΠΑ – Ηνωμένο Βασίλειο επιζητούν τη διάλυση της ΕΕ
Οι ΗΠΑ, κόντρα στα θέλω της Μέρκελ και του Σόιμπλε που επιζητούσαν διακαώς το Grexit, αναβάθμισε τη Γαλλία σε πρωταγωνιστικό και κυρίαρχο ρόλο στην ΕΕ και έτσι επετεύχθη η πρόσφατη συμφωνία μεταξύ των “εταίρων” μας και της ελληνικής κυβέρνησης. Ενήργησαν λοιπόν, έτσι γιατί ο Τσίπρας δεν είχε υποταχθεί απόλυτα στον γερμανικό άξονα και με την αναβάθμιση της Γαλλίας, εξυπηρετούσαν εκείνη τη χρονική στιγμή καλύτερα τα συμφέροντά τους.

Ωστόσο, σήμερα η διαπίστωση των ΗΠΑ είναι πως η εκποίηση από πλευράς της ελληνικής κυβέρνησης των 14 αεροδρομίων στην κυριαρχία της Γερμανίας για 42 χρόνια, μεταβάλει τις ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή. Και εκτιμούν πως αυτή είναι μόνο η αρχή. Γι΄ αυτό, επειδή διαβλέπουν επέλαση του γερμανικού παράγοντα στην Ελλάδα, θα επιδείξουν ιδιαίτερη “ευαισθησία” στις προσφυγικές ροές από τη Συρία. Ήδη διαμορφώνουν στο εσωτερικό των ΗΠΑ κατάλληλο κλίμα μέσω των χολιγουντιανών αστέρων που επισκέπτονται τελευταίως τα ακριτικά νησιά μας. Έτσι, τα υπερατλαντικά κέντρα Εξουσίας σκέπτονται τη δημιουργία κόμματος στην Ελλάδα – πρόσφορο το έδαφος με τη διάλυση της κεντροδεξιάς, αλλά και με το “κάψιμο” της “αριστεράς” που επί τόσες δεκαετίες κατηγορούσε τη “δεξιά” εκ του ασφαλούς, αφού οι “αριστεροί” δεν είχαν κυβερνήσει – ευελπιστώντας να διαλύσουν την Οικονομία της Ευρωζώνης.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η επιλεκτική χρονικά παρουσίαση του σκανδάλου της μεγάλης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας της Volkswagen, και του επικείμενου μεγάλου προστίμου που θα της επιβληθεί. Όπως, ακριβώς είχε γίνει και με το πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο της Siemens, που εάν δεν ήταν οι ΗΠΑ δεν θα είχε βγει τίποτε στην επιφάνεια.

Όλα αυτά έχουν σκοπό να πλήξουν την φερεγγυότητα της γερμανικής κυβερνητικής πολιτικής. Από την άλλη μεριά, όλη αυτή η υπερατλαντική πολιτική συνδέεται απόλυτα με το δημοψήφισμα που θα διενεργηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για την παραμονή του ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Διενέργεια δημοψηφίσματος που έχει ήδη προαναγγείλει ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Ντέιβιντ Κάμερον. Και που πολιτικοί εκτιμητές της χώρας αναφέρουν πως αυτή η προεκλογική εξαγγελία, έδωσε τη δυνατότητα στον αρχηγό του Συντηρητικού κόμματος, όχι μόνο να κερδίσει απρόσμενα τις εκλογές το 2015, αλλά να σχηματίσει κιόλας αυτοδύναμη κυβέρνηση, κόντρα σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Με ένα ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, διά μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου διαλύεται η Ε.Ε. της Γερμανίας. Και μην ισχυρισθεί κάποιος πως, εάν τη θελήσει, ο Αμερικανο-βρετανικός άξονας αυτήν την εξέλιξη, δεν θα την επιτύχει;

Στάδια ιδρύσεως του νέου κόμματος
Στάδιο Ι

Πλήρης απαξίωση από τα ΜΜΕ συλλήβδην του σημερινού πολιτικού Συστήματος στην Ελλάδα, προωθώντας την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου πολιτικού σχηματισμού που θα πρεσβεύει το νέο και άφθαρτο στο ελληνικό πολιτικό στερέωμα.
Στη συνέχεια πιθανώς θα δημιουργήσουν αγιογραφία μελών της τέως βασιλικής οικογένειας, όταν αυτά τα ίδια ΜΜΕ, επί σειρά δεκαετιών απαξίωναν και ξευτέλιζαν τον τέως Βασιλέα των Ελλήνων, Κωνσταντίνο, με χαρακτηρισμούς του τύπου, Γκλύξμπουργκ, κοκός κ.α.

Στάδιο ΙΙ

Θα δημιουργηθεί μια κίνηση από τεχνοκράτες, ανώτατους δικαστικούς, αλλά και στρατιωτικούς που θα την βαφτίσουν επί παραδείγματι, κίνηση Εθνικής Αναγέννησης ή Εθνικής Σωτηρίας και θα ομοιάζει πάρα πολύ με το κίνημα του Νικολάου Ζορμπά το 1909. Βέβαια επ΄ ουδενί μιλάμε για κίνηση του τύπου των Συνταγματαρχών το ΄67, αλλά για μια κίνηση που δεν θα διχάζει και σκοπό θα έχει να δώσει την ελπίδα και την προοπτική που αναζητά πλέον, το μεγαλύτερο κομμάτι του λαού μας. Αυτή η κίνηση Εθνικής Αναγέννησης ή Εθνικής Σωτηρίας θα έχει σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον τέως Πρίγκιπα Νικόλαο, αλλά και άλλα μέλη της τέως Βασιλικής οικογένειας. Όλη η προετοιμασία αυτής της κίνησης γίνεται με πολύ σοβαρότητα και στο πλαίσιο του υπάρχοντος Συντάγματος. Χωρίς να αμφισβητείται το πολίτευμα της Ελλάδος που είναι η Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

Στάδιο ΙΙΙ

Αυτή η πολιτική κίνηση που μέσω “φτιαγμένων” θετικών αρχικά δημοσκοπήσεων, αλλά και με την απόλυτη στήριξη από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, θα καταγγείλει την γερμανική κυριαρχία της Ελλάδος μέσω των Μνημονίων, με μονομερή διαγραφή του Δημοσίου Χρέους. Με ταυτόχρονη επιστροφή στη δραχμή σε σύνδεσή της με το δολάριο. Άλλωστε, θυμηθείτε τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για το δολάριο σε κρατικό κανάλι στις 30 Δεκεμβρίου 2012, όπου ισχυρίσθηκε πως “η λύση είναι η διαγραφή του χρέους, όπως ρεαλιστικά μας προτείνουν οι πραγματικοί μας σύμμαχοι, που είναι μόνο οι ΗΠΑ και οι χώρες του ΔΝΤ…”.

Που φιλοξενήθηκε ο Νικόλαος;
Κάποιοι, μπορεί να θεωρήσετε πως όλα τα παραπάνω είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Θα σας απαντήσω πως είναι τα ίδια υπερατλαντικά σενάρια που έκαναν Πρωθυπουργό της Ελλάδος τον Γιώργο Παπανδρέου. Και μια και μιλάμε για Γιώργο Παπανδρέου, μπορεί κάποιος να μου πει, που έμεινε ο τέως Πρίγκιπας Νικόλαος, όταν ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να δρομολογήσει τις προϋποθέσεις μετεγκατάστασης της τέως βασιλικής οικογένειας στην Ελλάδα; Από ποιον και που φιλοξενήθηκε;

Γιατί μια άριστη και διασταυρωμένη πηγή μας, ισχυρίζεται πως έμεινε στο Καστρί, φιλοξενούμενος της Οικογένειας Γιώργου Παπανδρέου!! Αληθεύει;;;;

Υ.Γ.
Όλες οι παραπάνω πληροφορίες και εκτιμήσεις ισχύουν με την υπάρχουσα κυβέρνηση των ΗΠΑ. Με όποια άλλη προκύψει από τις Αμερικανικές εκλογές, ενδεχομένως να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην εξωτερική τους πολιτική, χωρίς ωστόσο να την διαφοροποιούν σφόδρα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ  πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s