Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Η μαρτυρία ενός αστυνομικού στην Σουηδία :
«Δεν θα αφήσω τα παιδιά μου μετά τα μεσάνυχτα ποτέ ξανά να κυκλοφορούν στην πόλη.
Έχω δούλεψει στο Gothenburg 30 ολόκληρα χρονιά και τέτοιες σκηνές δεν πίστευα ποτέ στην ζωή μου ότι θα αντίκριζα.
Υπάρχουν βίαιες μουσουλμανικές συμμορίες που γυρίζουν μέσα τους δρόμους, κουβαλάνε μαχαίρια και έχουν και άλλα κανονικά όπλα, συνηθισμένο φαινόμενο πλέον.
Η Alexandra Mezher, ήταν 22 χρονών, κοινωνική λειτουργός δολοφονήθηκε στο Mölndal.
Την μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου στο κέντρο μεταναστών για παιδιά εκεί όπου και δούλευε.
Από το αστυνομικό δελτίο αποκαλύπτεται ότι υπήρχαν 222 μηνύσεις που συνδέονται με τους διακινούμενους στα Κέντρα, μεταξύ 20 Οκτώβρη 2015 και 8 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους.
Πέρσι μόνο, η Σουηδία δέχτηκε 160 000 λαθρομετανάστες με έναν πληθυσμό των 9.8 εκατομμυρίων, δηλαδή τρεις στους 2000 κατοίκους είναι λαθρομετανάστες.
«Εμείς απλά δεν έχουμε πλέον τα μέσα να κυνηγάμε τους εγκληματίες .
Οι υπάλληλοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την έκρηξη των βίαιων εγκλημάτων του δρόμου που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς έχουμε πάνω από 20 διαρρήξεις καθημερινά.
Αυτήν των εβδομάδα πήραν από πίσω μια 80χρόνη γυναίκα όταν βγήκε από ένα κατάστημα Προπό όπου έπαιξε ένα τυχερό παιχνίδι, της έβαλαν το όπλο στο κεφάλι και της πήραν μόλις 50 Kroner [περίπου £4]. Τόσα είχαν απομείνει μέσα στο πορτοφόλι της.
Σε ένα άλλο περιστατικό ομολογεί ο αστυνομικός : «Μας κάλεσαν κάποιοι επειγόντως στις κατασκήνωσεις τον λαθρομεταναστών γιατί βίαζαν ομαδικά ένα 10 χρονών αγοράκι . Όταν φτάσαμε εκεί , ένα πλήθος από λαθρομετανάστες μας επιτέθηκε και μας εμπόδισε να σώσουμε το αγοράκι. Υποχρεωθήκαμε να εγκαταλείψομε το πεδίο του εγκλήματος, (κατάντημα αστυνομίας ευνομούμενου κράτους).
Μέσα στις κατασκήνωσεις το περασμένο καλοκαίρι έβαζαν φωτιές και πυροβολούσαν. Σκοτώθηκαν άνθρωποι ανάμεσα τους και ένα μικρό κοριτσάκι.
Κάνουν τα πάντα για να βρουν χρήματα.
Κλέβουν επί καθημερινής βάσεως πορτοφόλια, iPhone, χρυσαφικά και επιτίθενται στο θύμα τους κλοτσώντας το μέχρι και θανάτου.
Στην πρωτεύουσα Στοκχόλμη, η αστυνομία προειδοποιεί ότι οι σιδηροδρομικοί σταθμοί έχουν πλημμυρίσει από συμμορίες παιδιών του δρόμου μαροκινής καταγωγής.






