ΣΟΚ!!! Ξέρει κάτι η εταιρεία από την Καλιφόρνια, που δεν…ξέρουμε εμείς;; Η GOOGLE έχει ήδη διχοτομήσει το Αιγαίο!! Πλακώστε τους στις διαμαρτυρίες… (βίντεο)
Προκλητική ενέργεια της Google… αποκαλύπτει το Onalert.gr: εμφανίζει την Κίναρο και τη Λέβιθα με τα τουρκικά τους ονόματα, μαζί με την ελληνική τους ονομασία. Αυτό σημαίνει ότι υιοθετεί τις τουρκικές αιτιάσεις για συγκυριαρχία στο Αιγαίο.
Αυτό διαπιστώνει κάποιος όταν κάνει zoom στο χάρτη της Google για να δει καλύτερα το νησάκι στο οποίο κατέπεσε σήμερα το ελικόπτερο AB 212 του Πολεμικού Ναυτικού. Και λίγο πιο πέρα το ίδιο συμβαίνει και με το νησάκι Λεβίθα.
Ελπίζουμε οι χρήστες να διαμαρτυρηθούν μαζικά στην Google ώστε να αποκαταστήσει τα ονόματα των νησιών.