"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Ισλαμο-φονιάδες / Λαθρομετανάστες

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΡΟΗ ΛΑΘΡΟ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΡΟΜΟΥ (βίντεο)


kyria-eikona-7

Γράφει ο Michael Markaryan

Μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλες που έσπειραν καθεστώς τρόμου σε όλη την Ευρώπη έγινε γνωστό ότι 400 ακόμη τρομοκράτες της ISIS έχουν καταφέρει να εισέλθουν στην ήπειρο.

Οι τρείς καμικάζι οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως τα δύο αδέρφια Χάλιντ και Ιμπραχίμ Μπακράουι και ο 25χρονος Νατζίμ Λαχράουρι, είναι ένα μόνο δείγμα από τον μεγάλο αριθμό τρομοκρατών που προέρχεται από τη μουσουλμανική μετανάστευση.

Είναι αφελές να πιστεύει κανείς ότι μπορεί να εξολοθρευτεί όλο αυτό το κύμα λαθροκατακτητών χωρίς να μπει ένα τέλος με την απαγόρευση περαιτέρω προσέλευσης μουσουλμάνων στην Ευρώπη.Οι περισσότεροι δεν συνειδητοποιούν ότι οι ικανότητες ακόμη και μιας μικρής μερίδας τρομοκρατών είναι τόσο μεγάλες που μπορούν να ακρωτηριάσουν μια ολόκληρη κοινωνία.

foto1
Τα ΜΜΕ, στην προσπάθειά τους να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, προσπαθούν να παρουσιάσουν τους τρομοκράτες αυτών των επιθέσεων ως ανθρώπους με φοβερές υποτίθεται δυνατότητες να κατασκευάζουν απίθανα εκρηκτικά όπως τα λεγόμενο TATP, ή αλλιώς «Μητέρα του Σατανά», που χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα στην βομβιστική επίθεση στις Βρυξέλες.

Έτσι προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ανικανότητα των μυστικών υπηρειών να εντοπίσουν και να αποτρέψουν αυτές τις τρομοκρατικές επιθέσεις .

«Για να δημιουργήσεις μια τόσο αποτελεσματική βόμβα χρειάζεται τόσο πολύ υλικό που συχνά δεν χρησιμοποιείται», αναφέρει ο δημοσιογράφος Ντούνκαν Γκάρνταμ της εφημερίδας Telegraph, ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας. «Χρειάζεται επίσης έναν ηλεκτρονικό πυροκροτητή το οποίο δεν είναι εύκολο να βρει κάνεις».

foto2
Όλα τα παραπάνω αποτελούν ανοησίες και φυσικά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όλα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ σχετικά με καλύτερο έλεγχο στα αεροδρόμια, μεγαλύτερη ενίσχυση ή αύξηση των μέτρων ασφάλειας είναι όλα ψέματα.

Με μια έρευνα ακόμη και στο Youtube μπορεί να διαπιστώσει κανείς πόσο εύκολο είναι ακόμη και για έναν αρχάριο με απλά υλικά να δημιουργήσει πυροκροτητές, πυραύλους, ακόμη και το εκρηκτικό TATP το οποίο χρησιμοποιήθηκε στις επιθέσεις στις Βρυξέλες. Με τέτοια ευκολία λοιπόν μπορεί να εισέλθει κάποιος στην Ευρώπη και να προκαλέσει μια τρομοκρατική επίθεση.

Έτσι έχουμε τον Νατζίμ Λαχράουρι ο οποίος κατηγορείται για ανάμειξη στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο στις Βρυξέλλες. Η αστυνομία ανακάλυψε το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση στις Βρυξέλες είναι το ίδιο που χρησιμοποιήθηκε πέρυσι στις επιθέσεις στο Παρίσι. Ο Λαχράουι άνηκε στο πρώτο βελγικό γκρουπ το οποίο προσχώρησε στους τρομοκράτες της Συρίας. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαν να είχαν ανακαλύψει αυτό το γκρουπ είναι μέσω κατασκόπων των μυστικών υπηρεσιών που θα βρίσκονταν ενδιάμεσα στην ISIS κάτι το οποίο θα ήταν αρκετά ριψοκίνδυνο.
foto3
Γενικά υπάρχουν αμέτρητες μουσουλμανικές οργανώσεις οι οποίες προσχωρούν στην ISIS με ταχύτατους ρυθμούς εφόσον ο κυρίως σκοπός τους είναι να γίνουν μάρτυρες για να πάνε στον παράδεισο. Αυτό αυτομάτως καθιστά αδύνατο για οποιοδήποτε αξιωματικό υπηρεσίας στο αεροδρόμιο ή μεταναστευτικό γραφείο να μπορέσει να ελέγξει και να εντοπίσει εγκαίρως όλες αυτές τις οργανώσεις προτού προκαλέσουν ταραχές και αφήσουν θύματα.
foto4
Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη δεν μπορούν παρά να επικεντρώνονται σε ελάχιστες μεμονωμένες περιπτώσεις τρομοκρατών ακόμη όμως και αυτές οι περιπτώσεις έχουν τον τρόπο τους να ξεφεύγουν από τις μυστικές υπηρεσίες. Οι επιθέσεις οι οποίες έγιναν στις Βρυξέλες συνδέονται άμεσα με τον εγκέφαλο που ήταν υπεύθυνος για τις επιθέσεις στο Παρίσι τον λεγόμενο Αμπού Ομαρ αλ-Μπαλίκι. Ήταν αρκετά εύκολο για τον συγκεκριμένο να σχεδιάσει τις επιθέσεις στο Παρίσι όπου σκοτώθηκαν 129 άτομα, ενώ στις Βρυξέλες 34.
foto5
Οι περισσότεροι από τους τρομοκράτες που ανήκουν σε αυτές τις οργανώσεις χρησιμοποιούν ψεύτικες ταυτότητες τις οποίες προμηθεύονται κυρίως από τα θύματά τους τα οποία αποκεφαλίζουν καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο σχεδόν αδύνατο τον εντοπισμό τους.

Οι μουσουλμάνοι τρομοκράτες τα τελευταία χρόνια έχουν αυξήσει αρκετά την ικανότητά περιήγησής τους στο λεγόμενο «Σκοτεινό Δίκτυο», ή αλλιώς «Dark Web», καθώς και τις κρυπτογραφημένες συνδέσεις τους. Χρησιμοποιούν μάλιστα ειδικά προγράμματα κρυπτογράφησης των συνομιλιών τους όπως το Telegram. Έτσι κάθε μυστικός πράκτορας πρέπει να καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για να εισέλθει σε αυτές τις συζητήσεις, να τις εκτελέσει στην αραβική γλώσσα και να κατανοεί φράσεις-κλειδιά προκειμένου να μπορέσει να αποκαλύψει όσους περισσότερους τρομοκράτες μπορεί.
foto6
Με όλα τα παραπάνω αυτό που συμπεραίνουμε είναι ότι όσο και αν προσπαθούν να πείσουν οι κυβερνήσεις, μυστικές υπηρεσίες και τα ΜΜΕ ότι έχουν τα πράγματα υπό έλεγχο, δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει η διέλευση τέτοιων τρομοκρατών αν δεν διακοπεί εντελώς η προσέλευση μυριάδων λαθρομεταναστών στην Ευρώπη.
foto7

MICHAEL MARKARYAN
www.nikosxeiladakis.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s