"Greek National Pride" blog / Ανθέλληνες / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ / ΘΡΑΚΗ / Τουρκία

ΘΡΑΚΗ: Κάποιος να βάλει φρένο στους “τουρκολάγνους” του DEB! Κατάπτυστη ανακοίνωση


thraki-tourkoi

“Πόσα θες να μας τρελάνεις”; Το ερώτημα στους κυρίους και τις κυρίες του “κόμματος” DEB που αλωνίζει στην Θράκη… Το “κόμμα” που στελέχη του φωτογραφίζονται μπροστά από σημαίες της “ανεξάρτητης” Θράκης ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ!

Αυτό το “κόμμα” εξέδωσε μια ακόμη κατάπτυστη ανακοίνωση στην οποία επιχειρεί να κάνει μαθήματα…σεβασμού μειονοτήτων και …δημοκρατίας!!!

Οι λάτρεις του Ερντογάν και της Τουρκίας!

Του Ερντογάν που κλείνει φυλακή όποιον τολμήσει ακόμη και να κάνει …χιούμορ εναντίον του και την Τουρκία που δρα ως κράτος τζιχαντιστής στην περιοχή.

Το κράτος τρομοκράτη!

Διαβάζοντας την ανακοίνωση του “κόμματος” όσα αποθέματα ψυχραιμίας κι αν διαθέτει κανείς δεν μπορεί να μην προτρέψει αυτούς τους κυρίους και τις κυρίες αν πράγματι αισθάνονται τόσο άσχημα σε μια χώρα που ανέχεται μέχρι υποψίας πλέον τις απαράδεκτες συμπεριφορές τους ,να μετακομίσουν στη γειτονική …όαση δημοκρατίας που λέγεται Τουρκία.

Διαβάστε την ανακοίνωση και θα δικαιολογήσετε νομίζουμε τα σχόλιά μας:

Εσείς μπορείτε, όπως κάνατε και μέχρι σήμερα να χρησιμοποιείτε όλη την κρατική δύναμη για να μας αφαιρέσετε τα δικαιώματα που μας αναγνώρισε η Λωζάννη!

Εσείς μπορείτε  κάνοντας έφοδο στα παραρτήματα του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης να σταματάτε τις δραστηριότητες που ασκεί ένας νόμιμος σύλλογος  για τα μέλη του και την μειονότητα!  Μπορείτε να δικάσετε και την ηγεσία του !

Εσείς μπορείτε χωρίς να δέχεστε σαν συνομιλητή την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης,  με χρήση της πολιτικής ισχύος να καταργείτε την θρησκευτική και λατρευτική αυτονομία των μειονοτικών με αντιδημοκρατικούς νόμους σαν αυτόν των ¨240 ιμάμηδων¨ !

Εσείς με το κλείσιμο σχολείο με επίκληση τους λίγους μαθητές, με την απαγόρευση των τουρκικών στα μειονοτικά σχολεία, μη επιτρέποντας το άνοιγμα των δίγλωσσων τουρκικών-ελληνικών νηπιαγωγείων και μη επιτρέποντας το άνοιγμα μειονοτικών γυμνασίων και λυκείων ενώ υπάρχει ανάγκη, μπορείτε και αγνοείτε την εκπαιδευτική ελευθερία και αυτονομία της μειονότητας μας !

Εσείς μπορείτε και εμποδίζετε την διοίκηση των πατροπαράδοτων βακουφίων μας από την μειονότητα μας και επ΄ωφελεία της !

Εσείς μπορείτε να σπάζετε τα τζάμια στα γραφεία ενός επίσημου κόμματος , να κλέβετε το αυτοκίνητο του αείμνηστου ηγέτη μας, να εκφοβίζετε τους ανθρώπους μας και να ασκείτε ψυχολογική πίεση !

Εσείς μπορείτε να μην αναγνωρίζετε τις αποφάσεις του ΕΔΑΔ υπέρ των ιστορικών συλλόγων και να μην επιτρέπετε να κρεμαστούνε οι πινακίδες τους !

Εσείς μπορείτε να μην αναγνωρίζετε τον μουφτή που επέλεξε η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης και να αγνοείτε την ελεύθερη βούληση της μειονότητας με προσβλητικές φράσεις του τύπου ¨πειρατής-μουφτής¨ !

Εσείς πράττοντας αυτά μπορείτε και υπονομεύετε το να ζούνε οι μειονοτικοί σαν ευτυχισμένοι πολίτες σε αυτή τη χώρα, υπονομεύετε την αγάπη του να υπηρετήσει αυτή τη χώρα και το να την νιώσει δική του !

Αλλά θέλουμε να ξέρετε το εξής

Εμείς όπως κάθε μόνιμος κάτοικος σε αυτή τη χώρα, θα συνεχίσουμε εντός των δημοκρατικών και νομίμων πλαισίων να  δίνουμε τον αγώνα  για να ζούμε με την τουρκική μας ταυτότητα ως Έλληνες πολίτες. Χωρίς φόβο και κούραση, διαφυλάττοντας την πατροπαράδοτη ¨ανεκτικότητα μας¨, ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί αυξανόμενος με επιμονή και υπομονή.

Mε σεβασμό στην κοινή γνώμη, ανακοινώνουμε πως πλέον ήρθε ο καιρός για ένα σχέδιο δράσης ώστε να ακουστεί σε όλο τον κόσμο αυτή η ανείπωτη σε βάρος μας πίεση.

KOMMA DΕΒ

Militaire.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s