"Greek National Pride" blog / Ανθέλληνες / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Ισλάμ

Σε απόλυτη παράκρουση ο Φίλης στην “Real News”: «Είναι υποχρέωσή μας να γεμίσουμε με τζαμιά και μιναρέδες»!


Apatris_-Atheos-Anistoritos-filis-ypnos_

Σε θλιβερές και τραγικές δηλώσεις προχώρησε ο Υπουργός Παιδείας (;) Νίκος Φίλης σε σημερινή του συνέντευξη στην Real News.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αναφορικά με την θέση της κυβέρνησης ώς προς το τζαμί, την στιγμή που η ίδια η Αγια-Σοφιά μετατρέπεται από τους Τούρκους σε τζαμί, η απάντηση του ήταν από ανεκδιήγητη έως προδοτική:

«H ανέγερση τεμένους στην Αθήνα αποτελεί διεθνή υποχρέωση της χώρας, καθώς σχετίζεται με την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στην Αθήνα ζουν άνθρωποι στους οποίους το ελληνικό κράτος έχει παραχωρήσει δικαίωμα νόμιμης παραμονής και δεν μπορεί να μη διευκολύνεται η στοιχειώδης άσκηση των θρησκευτικών τους εθίμων.

Όπως χρειαζόμαστε και νεκροταφεία για μουσουλμάνους και Εβραίους, για λόγους προστασίς του δικαιώματος στην θρησκευτική ταφή»

Η είδηση στις παραπάνω εξευτελιστικές δηλώσεις δεν έγκειται στο γεγονός ότι οι συριζαίοι τάσσονται ανεπιφύλακτα υπερ του τεμένους, άλλωστε έγιναν πασιφανείς οι διεθνιστικές και ανθελληνικές προθέσεις τους με τα νομοθετήματα τους περί «ιθαγένειας» και «συμφώνου συμβίωσης».

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος παράγοντας έχει το θράσος να τοποθετεί σε απόλυτη προτεραιότητα και να υπερασπίζεται κυνικά τα ανθρωπίνα δικαιώματα των αλλοδαπών, την στιγμή που τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων που εκπορεύονται από το ίδιο το σύνταγμα, καταπατούνται βάναυσα.

Δεν διακρίναμε -ούτε κατ’ εξαίρεση- ουδεμία ευαισθησία για τα θεμελιώδη δικαιώματα εκατομμυρίων Ελλήνων σε αξιοπρεπή διαβίωση, εργασία, υγιειονομική περίθλαψη, παιδεία κτλ.

Αναφέρεται σε δικαιώματα αλλοδαπών την ίδια ώρα που εκατομμύρια  Έλληνες πένονται και εξαθλιώνονται μη έχοντας ούτε τα στοιχειώδη προς επιβίωση.

Την στιγμή που ένα δράμα δίχως τέλος εξελίσσεται στην Ελλάδα, με την φυγή εκατοντάδων χιλιάδων νέων, την στιγμή που οι κοινωνικές δομές έχουν καταρρεύσει, την στιγμή που ένα ολόκληρο Έθνος αφανίζεται από τις συνεχείς πολιτικές των μνημονίων, της υποταγής και της οικονομικής δουλείας.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις αποτελούν προφανώς ένα όνειδος και χαρακτηρίζουν απόλυτα την συμμορία που μεταχειρίζεται –κατά τρόπο επικίνδυνο- τις τύχες της Ελλάδος.

Το δράμα των δηλώσεων Φίλη βεβαίως δεν έχει τέλος καθώς συνεχίζει λέγοντας: «Στη δημοκρατική και ανεξίθρησκη Ελλάδα, είναι δυνατή η ειρηνική συμβίωση ακόμη και ανάμεσα σε αντιμαχόμενα ιστορικά ρεύματα του Ισλάμ».

Όσον αφορά την «ειρηνική συμβίωση» των Ισλαμιστών, έχουμε να υπενθυμίσουμε στο πολιτικό παχύδερμο του Σύριζα τις εγκληματικές και πολύνεκρες επιθέσεις φανατικών Ισλαμιστών σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης τους τελευταίους μήνες.

Τα τζαμιά αποτελούν αναμφισβήτητα έναν κίνδυνο για κάθε υγιή κοινωνία, ένα άντρο πιθανής επώασης τζιχαντιστών που θέτει σε μέγιστο κίνδυνο το κοινωνικό και εθνικό γίγνεσθαι.

Επομένως πρέπει και να εκλείψουν, για να μην βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων. Αυτό επιτάσσει η κοινή λογική έτσι όπως διαμορφώνεται από την πραγματικότητα, αυτή είναι και η βούληση του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.

Όσοι έχουν σαγηνευτεί από τα ήθη, έθιμα, τις παραδόσεις και ευρύτερα τον τρόπο ζωής των Ισλαμιστών και των Μουσουλμάνων μπορούν κάλλιστα να μετοικίσουν στην τουρκία και στις μουσουλμανικές χώρες, δηλαδή στο φυσικό στοιχείο τους.

Επιπλέον, έχει σημασία να υπογραμμίσουμε πώς η «δημοκρατία» την οποία συνεχώς επικαλούνται οι πολιτικοί ταγοί της Ελλάδος, έχει προ πολλού εκλείψει. Που ήταν ο κ. Φίλης όταν φυλακίζονταν Έλληνες Εθνικιστές βουλευτές με ευθείες παρεμβάσεις πολιτικών, με αντισυνταγματικές διαδικασίες και ευθεία καταπάτηση του Συντάγματος (και του πολιτεύματος); Αγρόν ηγόραζε!

Ας πάψουν λοιπόν να υποκρίνονται και να εκφράζουν ανερυθρίαστα ψεύδη και απύθμενο ανθελληνισμό, διότι, όπως ορίζει και ένα εύστοχο ρητό: Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, όμως δεν μπορείς να εξαπατάς τους πάντες και για πάντα!

Ο Ελληνικός Λαός πολύ σύντομα θα αφυπνιστεί πλήρως από την λήθη στην οποία έχει περιπέσει ένα σημαντικό μέρος αυτού και θα στείλει στον πολιτικό κάλαθο των αχρήστων τους πολιτικούς απατεώνες είτε αυτοί έχουν πράσινη, γαλάζια ή.. ρόζ απόχρωση.

Η Χρυσή Αυγή μάχεται και υπερασπίζεται τον Έλληνα. Μέχρι να γίνει κυρίαρχος και να ζήσει απερίσπαστος στον ευλογημένο τόπο των προγόνων του!

xryshaygh.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s