"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ Β Ο Μ Β Α


karamanlhsΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να προβλέπει -με μεγάλη βεβαιότητα, είναι αλήθεια- ότι από τον Σεπτέμβριο οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και οι πρόωρες εκλογές πιθανές όσο ποτέ, ωστόσο εντελώς αντίθετη είναι η άποψη που έχει ο Κώστας Καραμανλής.

Ο πρώην πρωθυπουργός εκτιμά ότι, για πολλούς και διαφόρους λόγους, οι εκλογές θα αργήσουν και πάντως δεν είναι θέμα ολίγων μηνών, όπως πιστεύει η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Οι λόγοι αυτοί δεν έχουν να κάνουν μόνον με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και του Αλ. Τσίπρα αλλά και με τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες του ο κ. Καραμανλής επισημαίνει ότι το να καθυστερήσουν οι εκλογές είναι προς όφελος της Νέας Δημοκρατίας. Αφενός για να προσπαθήσει να ενισχύσει τη δυναμική της και να πετύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις εκλογές και αφετέρου για να προετοιμαστεί καλύτερα στην περίπτωση που κληθεί να κυβερνήσει.

Από τα παραπάνω προκύπτει εμμέσως ότι ο πρώην πρωθυπουργός πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία δεν είναι έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. πηγη

Σχολιάστε