"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ


keimeno_apostolou4

Γράφει ο Παναγιώτης ΑποστόλουΕπικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”

Στις ημέρες μας, εν έτει 2016, περίπου 1 εκατ. 200 χιλιάδες νοικοκυριά κινδυνεύουν να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα γιατί η οικονομική κρίση, αποτέλεσμα των επικίνδυνων και ανεύθυνων πολιτικών της Μεταπολίτευσης και των Μνημονίων, τα οδήγησαν στο να έχουν αδυναμία εξόφλησης των οφειλών τους.

Έτσι, αυτοί οι υπεύθυνοι νοικοκυραίοι, παίρνουν στα χέρια τους τα όπλα, όταν τα συνεργεία της ΔΕΗ επιχειρούν να τους κόψουν το ηλεκτρικό ρεύμα.

Από τα τελευταία παραδείγματα, ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Χασιά πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και τους πήρε στο κατόπι, μόλις εμφανίστηκαν για να του κόψουν την παροχή λόγω χρέους…

Αυτή είναι η λαϊκή πολιτική της “αριστερής” κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ωστόσο, ο παλιοτομαρίστικος τσαμπουκάς αυτής της “αριστερής” κυβέρνησης των αναρχοάπλυτων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξεπερνάει και τον πλέον ευφάνταστο πολίτη. Που ζει στο πετσί του καθημερινά το μαχαίρι που του μπήγουν ολοένα και βαθύτερα στην καρδιά.

Όταν του περικόπτουν τον μισθό, την σύνταξη, όταν του αυξάνουν τους φόρους. Κι αφού τον έχουν κυριολεκτικά απομυζήσει οικονομικά, τον τρομοκρατούν ότι θα του κόψουν το ηλεκτρικό ρεύμα γιατί δεν καταβάλει στην ΔΕΗ τα οφειλόμενα.

Χωρίς να τους ενδιαφέρει εάν σε αυτές τις αξιοπρεπείς οικογένειες του παρελθόντος, υπάρχουν άρρωστοι, μικρά παιδιά, υπερήλικες…

Και σαν να μην έφθαναν όλα τα παραπάνω, στέλνει αυτή η κυβέρνηση, τραμπούκους τους οποίους η Δημόσια εταιρεία παροχής ρεύματος τους ονομάζει υπεργολάβους, προκειμένου να κόψουν το ηλεκτρικό ρεύμα από τους Έλληνες πολίτες…

Μεταχειριζόμενοι εναντίον τους, εκτός του τσαμπουκά τους, της αναισθησίας τους και τα εργαλεία της διακοπής του ρεύματος…
Που πολλές φορές είναι επί δικαίων και αδίκων, αφού κόβουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και σε εκείνους που πλήρωσαν την υποχρέωσή τους λίγες ημέρες μετά την λήξη του λογαριασμού…

Επίθεση σε πολίτη του Χαλανδρίου με κατσαβίδι.

Το παρακάτω περιστατικό συνέβη στο Χαλάνδρι και σας γνωρίζω τα όσα περιγράφει ο παθών συμπολίτης μας στην έκθεση ένορκης εξέτασης μάρτυρα, που βρίσκεται στα χέρια μας (αντίγραφο της έκθεσης):

«Είμαι κάτοικος Χαλανδρίου επί της οδού … Την 19 Ιουλίου 2016 και περί ώρα 11 και 15, εισερχόμενος στην οικία μου (είσοδος) βλέπω κάποιον άγνωστο σε εμένα άνδρα στα ρολόγια της ΔΕΗ της πολυκατοικίας.

Ρωτώντας τον τι ακριβώς κάνει, μου απάντησε ότι κόβει το ηλεκτρικό ρεύμα του κυρίου … και όταν του επεσήμανα ότι είμαι ο ίδιος και έχω πληρώσει το ρεύμα, εκείνος αφού με έβρισε μου αποκρίθηκε ότι το έχει κόψει.

Δεν πείσθηκε για το συνδέσει εκ νέου, παρ΄ ότι του είπα ότι έχω άρρωστη γυναίκα στο διαμέρισμα και του ζήτησα να διευκρινισθεί το ζήτημα της πληρωμής με τους αρμοδίους της ΔΕΗ. Στις αρνήσεις του, του ζήτησα να περιμένει να καλέσω την Άμεση Δράση.

Τότε μου επιτέθηκε αναίτια, χτυπώντας με στο στήθος με μπουνιά και με κατσαβίδι, το οποίο μου προξένησε τραύματα στο αριστερό χέρι, στον καρπό και στο μπράτσο. Ακολούθως, έφυγε τρέχοντας…».

Το γεγονός της επίθεσης καταγράφηκε στο βιβλίο αδικημάτων και συμβάντων του Α.Τ. Χαλανδρίου, όπου κατέφυγε ο παθών.

keimeno_apostolou1
keimeno_apostolou2

Ιατροδικαστική έκθεση κλινικής εξέτασης.

Και για του λόγου τω αληθές, έχει συνταχθεί και ιατροδικαστική έκθεση κλινικής εξέτασης (22 Ιουλίου 2016) από την κ. Σταυρούλα Παπαδόδημα, Επίκουρο Καθηγήτρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μετά την παραγγελία του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίου.

Η οποία αναφέρει ότι από την αντικειμενική εξέταση διαπιστώθηκαν κακώσεις που προήλθαν από τραυματισμό.

Όμως το σημαντικό είναι αυτό που συνάδεται ως συμπέρασμα της ιατροδικαστικής έκθεσης και το οποίο αναφέρει: “Τα τραύματα που φέρει ο εξεταζόμενος στο αριστερό άνω άκρο έχουν προκληθεί από αιχμηρό – νύσσον όργανο (όπως μολύβι, κατσαβίδι κλπ)”.

Ξεπερνάει τα όρια αυτή η απάνθρωπη κυβέρνηση…

Κατά των Ελλήνων οφειλετών. Δεν δείχνει το παραμικρό έλεος προς καμιά κατεύθυνση. Δεν νοιάζονται για τους πολίτες αυτής της χώρας.

Αφού πρώτα τους εξαθλίωσαν οικονομικά, τους τρομοκρατούν και τους επιτίθενται και από πάνω…

Μόλις φθάσει δε, η ημέρα “αρπαγής” της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων, τότε είναι σίγουρο ότι θα χυθεί αίμα. Θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής των Ελλήνων.
Γιατί, παρά τις όποιες νομοθετικές ενέργειες έχουν γίνει από αυτήν την υποτελή Συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, από πουθενά δεν προκύπτει η προστασία ατόμων με οφειλές προς τα πιστωτικά ιδρύματα.

Αφού έχει προσχεδιαστεί η ληστεία – αρπαγή χιλιάδων ακινήτων τα οποία προέρχονται κυρίως από επαγγελματικά δάνεια, αφήνοντας άλλοθι στην άθλια διαπραγμάτευση της συγκυβέρνησης με τους “θεσμούς”, κλείνοντας η πρώτη το μάτι στους πολίτες ότι δεν θα πειράξει την πρώτη κατοικία.

Ωστόσο, οι παραβιάσεις και οι πρακτικές που έχουν ακολουθήσει όλες οι τράπεζες είναι τόσο εγκληματικές – με την “άδεια” της συγκυβέρνησης – που σε μια χώρα με ανεξάρτητη δικαιοσύνη, οι ιδιοκτήτες και διευθυντές αυτών των τραπεζών θα απειλούνταν με βαριά τιμωρία.

Όταν οι Έλληνες δανειολήπτες έλαβαν αυτά τα δάνεια σε μια εποχή που η οικονομική κρίση δεν είχε ακόμη χτυπήσει την ελληνική Κοινωνία.
Έτσι, όφειλε η συγκυβέρνηση να πάρει μέτρα. Να προβεί σε νομοθετικές πρωτοβουλίες!!

Αλλά τι περιμένεις όταν υπάρχει ένα ληστρικό περιβάλλον με πολλές υπόγειες συμφωνίες κυβέρνησης – δανειστών;
Όταν υπάρχει μια ασύδοτη ασυλία προς τους δανειστές και τις τράπεζες;

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s