"Greek National Pride" blog / ΡΩΣΙΑ / USA

ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ! Απειλεί ανοικτά με πόλεμο Ρωσία και Κίνα! (Βίντεο)


milley-ausa-2016-640-ts600

Ο επικεφαλής του Στρατού των ΗΠΑ, εξέδωσε αυστηρή προειδοποίηση σε όσες χώρες αποτελούν πιθανές απειλές για τις ΗΠΑ, όπως η Ρωσία και ορκίστηκε ότι ο στρατός θα νικήσει κάθε αντίπαλο στο πεδίο της μάχης.

«Η στρατηγική αποφασιστικότητα του έθνους μας, των Ηνωμένων Πολιτειών, τίθεται υπό αμφισβήτηση και οι συμμαχίες μας δοκιμάζονται με τρόπους που δεν έχουμε αντιμετωπίσει εδώ και πολλές, πολλές δεκαετίες,» είπε Αρχηγός ΓΕΣ των ΗΠΑ στρατηγός Μark Milley σε ακροατήριο κατά την ετήσια συνάντηση του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουάσιγκτον, την Τρίτη, σύμφωνα με το military.com.

«Θέλω να είμαι σαφής σε όσους θέλουν να μας κάνουν κακό … ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών – παρ “όλες τις προκλήσεις μας, παρά τις όποιες επιχειρησιακές μας εργασίες, παρά τα όσα έχουμε κάνει – θα σας σταματήσουμε και θα σας χτυπήσουμε σκληρότερα από ό, τι έχετε ποτέ ηττηθεί.

Μην κάνετε κανένα λάθος γι “αυτό», είπε επακριβώς ο Στρατηγός.

Οι δηλώσεις του Milley έρχονται κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κατά την οποία οι ψηφοφόροι θα αναδείξουν τον νέο πρόεδρο και τον αρχιστράτηγο των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ και σε μια κρίσιμη περίοδο αυξημένης στρατιωτικής δραστηριότητας και ανταγωνιστικότητας με άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας και της Κίνας.

Ο στρατός έχει δείξει την ετοιμότητά του μετά από περισσότερο από μια δεκαετία εκτεταμένων πολεμικών επιχειρήσεων στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Η υπηρεσία έχει περιορίσει σημαντικά το μέγεθος της δύναμης της μετά τον Ψυχρό Πόλεμο και μείωσε τον προϋπολογισμό του εκσυγχρονισμού της κατά την τελευταία δεκαετία, είπε ο Milley.

Ο στρατηγός μετά προειδοποίησε την Ρωσία και άλλες αντίπαλες χώρες ότι εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός ότι οι ΗΠΑ ήταν συγκεντρωμένες στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.

«Ενώ εμείς είχαμε επικεντρωθεί στην αντιτρομοκρατική πάλη, άλλες χώρες – η Ρωσία, το Ιράν, η Κίνα, η Βόρειος Κορέα – μάθαιναν πάνω σε μας», είπε. «Μελετούσαν το δόγμα μας, την τακτική μας, τον εξοπλισμό μας, την οργάνωσή μας, την εκπαίδευση μας, την ηγεσία μας.

Και, με τη σειρά τους, αναθεωρούσαν τα δικά τους δόγματα, εκσυγχρόνισαν γρήγορα τον στρατός τους, με την ελπίδα να μα  νικήσουν κάποια στιγμή στο μέλλον.»

Ο Milley ανέφερε επίσης για τον ανώτερο Ρώσο αξιωματούχο ο οποίος είπε ότι «η Ρωσία μπορεί τώρα να πολεμήσει σε έναν συμβατικό πόλεμο στην Ευρώπη και να κερδίσει.»

Ο γενικός αρχηγός προειδοποίησε ότι ένας μελλοντικός πόλεμος «θα είναι άκρως θανατηφόρος, σε αντίθεση με οτιδήποτε στρατός μας έχει βιώσει τουλάχιστον από το Β “Παγκόσμιο Πόλεμο».

«Οι σχηματισμοί μας θα πρέπει να είναι μικροί και θα πρέπει να κινούνται συνεχώς», είπε. «Στο μέλλον, αν το στράτευμα μείνει σε ένα μέρος για περισσότερο από δύο ή τρεις ώρες, θα είναι όλοι νεκροί.»

Παρά τις προκλήσεις, ο Milley δήλωσε ότι ο στρατός θα προσαρμοστεί για να επιβιώσει ένα τέτοιο επικίνδυνο πεδίο μάχης.

«Είναι σίγουρα δύσκολο να μάχεσαι στα θέατρα του πολέμου, σε πυκνοκατοικημένες αστικές περιοχές, να επιβιώσεις και να νικάς σε έντονα θανατηφόρα πεδία μαχών και να δημιουργείς ηγέτες και στρατιώτες οι οποίοι θα μπορούν να επικρατήσουν.

Σκληρό; Ναι, όμως αδύνατο;  

Απολύτως όχι», είπε ο Milley.

«Μην κάνετε κανένα λάθος γι “αυτό, μπορούμε τώρα και εμείς … διατηρούμε την δυνατότητα να αναπτυσσόμεθα γρήγορα», είπε, «και θα καταστρέψουμε κάθε εχθρό οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.»

πηγη

One thought on “ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ! Απειλεί ανοικτά με πόλεμο Ρωσία και Κίνα! (Βίντεο)

  1. IS BY NOW DUE TIME FOR A GENERAL TO GIVE HIS INSTRUCTIONS TO ALL BECAUSE WHEN HE REALLY GETS HIS COMPLETE POLITICAL BACKING UP BY HIS GOVERNMENT HE WILL SEE TO IT THAN THE OTHERS WON’T HAVE A PLACE TO HIDE BECAUSE THEY WILL WIPED OUT FROM THE FACE OF THE EARTH AND MAKE NO MISTAKE ABOUT IT.-

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s