"Greek National Pride" blog / Τουρκία

Η Ταξιαρχία του Σουλτάν Μουράντ κατέλαβε τη «Ναμπίκ»…Εδώ θα γίνει η Μάχη της Αποκάλυψης ,σύμφωνα με Προφητεία του Ισλάμ!


58034d6a5312c

Το χωριό Νταμπίκ, στη βόρεια Συρία (επαρχία Χαλεπιού), στο οποίο σύμφωνα με Προφητεία του Ισλάμ, θα γίνει η μάχη της Αποκάλυψης μεταξύ πιστών και απίστων, κατέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής τα τουρκικά στρατεύματα που έχουν εισβάλει στη Συρία και η υπό τουρκική διοίκηση τουρκμενική παραστρατιωτική δύναμη Ταξιαρχία Σουλτάν Μουράντ.

nyt-islamiki-profitia-telos-kosmou-prospathoun-apofigoun-ipa-700x360

Να σημειωθεί εδώ ότι η Ταξιαρχία  Σουλτάν Μουράντ είναι ένας στρατός Τουρκμένων, δηλαδή Τούρκων, της Συρίας και εθελοντών Τούρκων ακροδεξιών Γκρίζων Λύκων.

csp-c2nvmaa0vd0

Πηγές από το μέτωπο μεταδίδουν ότι ο τουρκικός στρατός και οι Τούρκοι άτακτοι έδωσαν σκληρή μάχη με το Ισλαμικό Κράτος, αλλά είναι τουρκικές πηγές  σύμφωνα τις ίδιες πηγές, οι Τούρκοι και οι Τουρκμένοι φαίνεται πως έχουν θέσει υπό τον έλεγχο τους και το γειτονικό χωριό Σοράν.

Πλέον ο Ερντογάν, ως ηγέτης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και ανεπίσημος (ακόμα) σουλτάνος και χαλίφης, ελέγχει το πεδίο της μάχης της Αποκάλυψης όπου το Ισλάμ -σύμφωνα με την προφητεία- θα αναμετρηθεί με τους Σταυροφόρους και τις Ρωμαϊκές Λεγεώνες.

Ο συμβολισμός της κατάληψης της Νταμπίκ από τον Ερντογάν είναι τεράστιος για τους μουσουλμάνους.

Οι Τουρκμένοι ανάρτησαν στο Twitter φωτογραφίες μέσα από την Νταμπίκ!

dabiq

Η «Η Αποκάλυψη στο Ισλάμ» μια… «Προφητεία» για το Τέλος του Κόσμου !

code-spy-1024x683

  • Καθώς οι διαμάχες για τον τρόπο αντιμετώπισης του Ισλαμικού Κράτους συνεχίζονται στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, οι ίδιοι οι ισλαμιστές έχουν καταστήσει ένα πράγμα απολύτως ξεκάθαρο: Θέλουν να σύρουν τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους σε χερσαίες επιχειρήσεις.

usair-thumb-large

 

Για την ακρίβεια, όταν οι ΗΠΑ εισέβαλαν για πρώτη φορά στο Ιράκ, ένας από τους πιό θερμούς υποστηρικτές της επιχείρησης ήταν ο ιδρυτής της τρομοκρατικής οργάνωσης η οποία αργότερα εξελίχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος, ο Αμπού Μουσάμπ Αλ Ζαρκάουι.

 

«Η ευλογημένη εισβολή» ήταν ο τίτλος που είχε δώσει στην αμερικανική επέμβαση του 2003.

 

Η αντίδρασή του παραπέμπει σε μία από τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις του Ισλαμικού Κράτους, το οποίο σήμερα κατέχει εδάφη του Ιράκ και της Συρίας.

 

Το ΙΚ βασίζει την ιδεολογία του σε προφητικά κείμενα, σύμφωνα με τα οποία το Ισλάμ θα νικήσει στην Τελευταία Μάχη πριν το Τέλος του Κόσμου, που θα πυροδοτηθεί μόλις τα Δυτικά στρατεύματα φτάσουν στην περιοχή.

 

Σε αυτή τη θεωρία αναφέρθηκε εν μέρει και ο Μπαράκ Ομπάμα στο διάγγελμα της Κυριακής, δηλώνοντας ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να αναζητήσουν «μία βιώσιμη νίκη», η οποία θα βασιστεί σε αεροπορικές επιδρομές και υποστήριξη στις τοπικές δυνάμεις που μάχονται εναντίον του ΙΚ και όχι στην αποστολή μιας νέας γενιάς Αμερικανών στρατιωτών σε χερσαίες πολεμικές επιχειρήσεις.

 

Η προπαγάνδα του Ισλαμικού Κράτους είναι γεμάτη αναφορές στην προφητεία για την τελευταία μεγάλη μάχη που θα θέσει το σκηνικό για το Τέλος του Κόσμου.

 

Ειδικοί επί της τρομοκρατίας υποστηρίζουν ότι αυτή η θεωρία είναι ένα από τα ισχυρότερα όπλα προσηλυτισμού που χρησιμοποιεί το Ισλαμικό Κράτος για να πείσει τους υποψήφιους μαχητές ότι μόνον έτσι θα τους δοθεί η ευκαιρία να πολεμήσουν τα Δυτικά συμφέροντα και να επαληθεύσουν τις αρχαίες Ισλαμικές προφητείες.

 

Η συγκεκριμένη γραφή περιγράφει μία μάχη στο Νταμπίκ αλλά και στο αλ Αμάκ, δύο μικρές πόλεις που συνεχίζουν να υπάρχουν στη βόρειο Συρία.

 

Η αντίστροφη μέτρηση για την Αποκάλυψη αρχίζει μόλις «οι Ρωμαίοι» – ο όρος που χρησιμοποιεί το ΙΚ για τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους – πατήσουν το πόδι τους στο Νταμπίκ.

imagehandler-ashx_

 

Το 2014, όταν το ΙΚ αποκεφάλισε στο Νταμπίκ τον Πίτερ Κάσιγκ, πρώην στρατιωτικό των ΗΠΑ, ο εκτελεστής είχε πει: «Θάβουμε τον πρώτο αμερικανό σταυροφόρο στο Νταμπίκ και περιμένουμε εναγωνίως τον υπόλοιπο στρατό σας…»

 

«Νταμπίκ» ονομάζεται το μηνιαίο online περιοδικό του Ισλαμικού Κράτους και σε κάθε τεύχος του δίνεται έμφαση στην Τελευταία Μάχη. Παράλληλα, το ΙΚ ονόμασε «Αμακ» το «επίσημο» πρακτορείο ειδήσεων του, το οποίο μετέδωσε πρώτο την περασμένη βδομάδα ότι το ζευγάρι των δραστών της επίθεσης στο Σαν Μπερναντίνο, η οποία στοίχισε την ζωή 14 ατόμων, ήταν υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους.

 

Κι ενώ οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για εκλογές, οι Ρεπουμπλικανοί υποψήφιοι πιέζουν για χερσαίες επιχειρήσεις και η κυβέρνηση Ομπάμα προσπαθεί να ενισχύσει τους αντάρτες στο βόρειο Ιράκ και στη Συρία, αλλά τα κέρδη είναι περιορισμένα και μόνο σε περιοχές μακριά από τα Σουνιτικά ¨»οχυρά» που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος.

code-spy-1024x683

 

«Για να ανατραπεί η δυναμική, πρέπει να ανατραπεί η προφητεία» δήλωσε ο Ζαν Πιέρ Φιλιού, καθηγητής Μεσανατολικών Σπουδών στο Παρίσι και συγγραφέας του βιβλίου «Η Αποκάλυψη στο Ισλάμ». «Για να ανατραπεί η προφητεία, πρέπει να επιτευχθεί μία στρατιωτική νίκη, όπως η κατάληψη της Ράκα. Αλλά πρέπει να γίνει από τοπικές δυνάμεις – από Αραβες Σουνίτες…

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s