Με μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Γιώργος Τράγκας έβαλε τέλος στις φήμες για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη, ανακοινώνοντας την επιστροφή του στα FM.
Από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 8 το πρωί και για τρεις ώρες, ο γνωστός δημοσιογράφος θα «κυριαρχεί» και πάλι στα ραδιοφωνάκια.
Όπως χαρακτηριστικά έγραψε:
«Δεν πρόλαβα να ξαποστάσω λίγες ημέρες και επιστρέφω στη κοιλάδα του Πεσαβάρ.
Από την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα είμαι πάλι κοντά σας στις 8 το πρωί στους 90,1, στα Παραπολιτικά FM.
Αυτή τη φορά το σόου θα είναι πιο δυνατό, πιο αποκαλυπτικό και πιο… χαμογελαστό.
Έτσι, για να ξεκινάμε όπως πάντα την ημέρα μας με ψηλά το κεφάλι και γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω μας, στο πολιτικό προσκήνιο και παρασκήνιο.
Από την Δευτέρα ανοίξετε δυνατά τα ραδιοφωνάκια στους 90,1 και ετοιμαστείτε για απογείωση! Η εκπομπή μεταδίδεται και εκτοξεύεται από το Κέιπ Κανάβεραλ!».
Να σημειωθεί ότι ο γνωστός δημοσιογράφος συμφώνησε για 160 ζωντανές εκπομπές από τις οποίες οι 40 θα είναι αναμεταδιδόμενες από το εξωτερικό.
Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι η εκπομπή θα μεταδίδεται σε μεγάλους σταθμούς της περιφέρειας ανάμεσα στις οποίες:
R/Σ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΥΨΗΣ
Flash 99,4 Θεσσαλονίκη
TΣΙΡΙΓΟ FM 105.6 Κύθηρα, Νότια Λακωνία, Ελαφόνησο, Αντικύθηρα