"Greek National Pride" blog / Τουρκία

«Βράζουν» τα Βαλκάνια εναντίον της Τουρκίας: Oι ρουμανικές υπηρεσίες ασφαλείας ανακάλυψαν ολόκληρο κατασκοπευτικό δίκτυο από Τούρκους Ιμάμηδες, ΜΚΟ, τράπεζες που παρακολουθούν τους πάντες!


«Ξετυλίγεται» σιγά-σιγά ο «μίτος του σχεδίου Ερντογάν» ο οποίος έχει μετατρέψει όλους του Ιμάμηδες σε Ευρώπη, Βαλκάνια και Ελλάδα σε κατασκόπους της ΜΙΤ.

Άλλωστε δεν έκανε κάτι πρωτότυπο ο Σουλτάνος Ερντογάν αλλά ακολούθησε την «πεπατημένη» των προγόνων του όταν αυτοί «πάτησαν πόδι» στην περιοχή μας με την παρουσία των Δερβίσηδων που κατασκόπευαν τους πάντες για λογαριασμό του σουλτάνου.

Πρόκειται για ένα σκάνδαλο ολκής το οποίο απειλεί την Ελλάδα κυρίως , τις χώρες των Βαλκανίων και πολύ λιγότερα τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Έκθεση των ρουμανικών μυστικών υπηρεσιών, κατέδειξε ότι ιμάμηδες που ανήκουν στην τουρκική Διεύθυνση  Θρησκευμάτων  (Diyanet) κατασκοπεύουν τους πάντες και τα πάντα και όχι μόνο τους συμπαθούντες του ισλαμιστή λόγιου Φετουλάχ Γκιουλέν .

Σύμφωνα με την έκθεση, μετά την  απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο 2016 στην Τουρκία, αποστάλθηκε ένα σημείωμα από τον σύμβουλο της Τουρκίας στις θρησκευτικές υποθέσεις στο Βουκουρέστι και τον Osman  Kilic, την 27η Σεπτεμβρίου 2016.

Αυτό το έγγραφο περιλάμβανε κατάλογο με 11 σχολεία, παιδικούς σταθμούς και ένα πανεπιστήμιο που αποτελούν μέρος των μουσουλμανικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, που δραστηριοποιούνται στη Ρουμανία από το 1994.

«Η Τουρκική Πρεσβεία στο Βουκουρέστι, μας είπε ότι“δεν έχει καμία πληροφορία” σχετικά με αυτήν την αλληλογραφία. Αλλά τα έγγραφα από την ίδια «εντοπίστηκαν» στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ερευνητικής Συνεργασίας, και έχουν επιβεβαιωθεί από άλλες τουρκικές διπλωματικές αποστολές» , ανέφερε η έκθεση.

«Υπάρχουν σκληρές καταγγελίες ότι η τουρκική πρεσβεία εμποδίζει την απελευθέρωση των ζωτικής σημασίας εγγράφων για  Τούρκους πολίτες με  την ακύρωση των διαβατηρίων τους,  κάτι που τους αναγκάζει να παραμείνουν στη Ρουμανία, και “εκβιάζοντας ”τους  γονείς να αποσύρουν τα παιδιά τους  από τα σχολεία του Γκιουλέν», τονίζει  η έκθεση.

Η ουσία όμως και με αφορμή το γεγονός αυτό, οι ρουμανικές υπηρεσίες ασφαλείας ανακάλυψαν ένα ολόκληρο κατασκοπευτικό δίκτυο από ιμάμηδες και άλλα ιδρύματα που διεξάγουν έναν «άγνωστο πόλεμο», στο οποίο οι νέο-οθωμανοί παρακολουθούν όλο τον κόσμο και τον «ντουνιά» που λένε και οι ίδιοι στην γλώσσας τους.

Το  γερμανικό Der περιοδικό Spiegel την Παρασκευή αποκάλυψε στοιχεία για τις δραστηριότητες κατασκοπείας της Τουρκίας για τα άτομα που συνδέονται με το κίνημα Γκιουλέν σε όλο τον κόσμο.

Η αξιολόγηση των διπλωματικών τηλεγραφημάτων  περιέχουν πληροφορίες που αφορούν τουρκικές διπλωματικές αποστολές σε 35 χώρες.

Οι τουρκικές  πρεσβείες στη Νιγηρία, την Αυστραλία, την Κένυα και τη Σαουδική Αραβία παρακολουθούν χιλιάδες πολίτες με την εκτίμηση ότι αυτοί  συνδέονται με το κίνημα Γκιουλέν.

“Έγκυρες πληροφορίες πιστοποιούν ότι το σύστημα του Τούρκου προέδρου Ερντογάν  χρησιμοποιεί  επίσης και ΜΚΟ, ενώσεις, συνδέσμους και άλλες οργανώσεις , οι οποίες ελέγχουν τις μουσουλμανικές κοινότητες στα Βαλκάνια.

Μυστικές υπηρεσίες αναφέρουν στον τύπο  ότι για τον σκοπό αυτόν χρησιμοποιούνται και «τράπεζες»  όσον αφορά  τη χρηματοδότηση Τούρκων κατασκόπων.

Στην  Ελλάδα δρουν πολλοί Τούρκοι οι οποίοι εισήλθαν είτε νόμιμα είτε παράνομα και διαθέτουν ειδική εκπαίδευση.

Η δράση τους αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο για τις ελληνικές αρχές ασφαλείας επειδή αυτοί είναι που θα υλοποιήσουν σχέδια υπονόμευσης ή προβοκάτσιες.

Οι ελληνικές αρχές φοβούνται τις αποκαλούμενες «κατασκευασμένες» αφορμές που μπορεί η Άγκυρα να χρησιμοποιήσει για να προκαλέσει ένταση .

Μπορούμε απλά να φανταστούμε τι ακριβώς κάνουν οι Ιμάμηδες σε δυτική Θράκη , Βοσνία, Σερβία, Βουλγαρία και άλλες βαλκανικές χώρες , στις οποίες «αλωνίζουν» στην κυριολεξία.

Εάν οι πολιτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες της Ευρώπης , των Βαλκανίων και της χώρας μας δεν αλλάξουν νοοτροπία σε σχέση με τον ισλαμικό κίνδυνο σε όλες τις εκφάνσεις του , τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά και ολέθρια για όλους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s